Cena
Dostupnosť
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Španielska zmes korenia, známa pre oblasť Andalúzie. Vhodná na ochutenie najmä kuracieho a bravčového mäsa. Pred použitím vhodné pridať olivový olej a marinovať mäso v zmesi cca aspoň 1 hodinu.
môžete mať 02.01 - 04.01
Univerzálna zmes korenia známa pre oblasť Gruzínska, vhodná na dochutenie kuracieho mäsa, bravčového mäsa, jahňacieho mäsa, zeleniny, húb, polievok a omáčok.
môžete mať 02.01 - 04.01
Korenie s výraznou arómou sušených bylín, ktoré sa vyskytujú v oblasti Provensálska. Používa sa na ochutenie dusenej zeleniny, rýb, grilovaného mäsa ( kuracie, králičie, baranie, jahňacie).
môžete mať 02.01 - 04.01
Jemne pikantná koreninová zmes. Je vhodná predovšetkým na prípravu marinád na grilovanie kuracieho mäsa.
môžete mať 02.01 - 04.01
Krabička obsahuje:
Koreninová zmes Dhamar Baharat – Jemen, 36g Koreninová zmes Garam Masala – India, 36g Koreninová zmes Hai Van – Vietnam, 39g Koreninová zmes Huai Ta Mai – Thajsko, 44g Koreninová zmes Karí – India, 33g Koreninová zmes Komaki – Japonsko, 39g Koreninová zmes Yarim – Jemen, 36g
môžete mať 02.01 - 04.01
Krabička obsahuje: Koreninová zmes Čubrica-Bulharsko, 37g Koreninová zmes Gellért-Maďarsko, 33g Koreninová zmes Gyros-Grécko, 35g Koreninová zmes Provensal-Francúzko, 21g Koreninová zmes Kytaj Adjika-Ukrajina, 27g Koreninová zmes Quesada-Španielsko,36g Koreninová zmes Sedliacke zemiaky-Slovensko,38g
môžete mať 02.01 - 04.01
Krabička obsahuje: Koreninová zmes Alabama-Severná Amerika, 41g Koreninová zmes Cajun-Louisiana, 33g Koreninová zmes Ewarton Jerk-Jamajka, 35g Koreninová zmes Montreal-Kanada, 46g Koreninová zmes Gyros-Grécko, 35g Koreninová zmes Morres-Puerto Rico, 37g Koreninová zmes Provensal-Francúzsko, 21g
môžete mať 02.01 - 04.01
Korenie blízkeho východu s prenikavou orieškovou arómou. Ideálne pre prípravu duseného mäsa, omáčok, šošovice.
môžete mať 02.01 - 04.01
Balkánska zmes korenia vhodná na prípravu pokrmov z mletého mäsa, strukovín, dusenej zeleniny, slaných nátierok a ostatných balkánskych pokrmov.
môžete mať 02.01 - 04.01
Svetoznáma indická koreninová zmes so špecifickou vôňou, vhodná najmä na prípravu všetkých druhov mäsa (grilovanie, minútky), strukovín a ryže.
môžete mať 02.01 - 04.01
Tradičná grécka zmes Gyros je známa po celom svete. Ochutiť ňou môžete nielen tradičný grécky pokrm Gyros ale výborne sa hodí aj na všetky druhy mäsa vhodného na grilovanie alebo pečenie.
môžete mať 02.01 - 04.01
Jemne štipľavá, sladkastá zmes, vhodná najmä na grilovanie a marinovanie bravčového mäsa (rebierka, krkovička).
môžete mať 02.01 - 04.01
Balíček koreninových zmesí prináša kulinárske zážitky z rôznych kútov sveta. Potešia každého gurmána
môžete mať 01.01 - 02.01
Balíček koreninových zmesí prináša kulinárske zážitky z rôznych kútov sveta. Potešia každého gurmána
môžete mať 01.01 - 02.01
Zmes korenia vhodná predovšetkým na grilovanie rebierok, kuracieho či bravčového mäsa.
môžete mať 02.01 - 04.01
Argentínska zmes korenia vhodná na hovädzie a bravčové steaky, ryby, prípravu omáčok, dipov a marinád.
môžete mať 02.01 - 04.01
Vynikajúce univerzálne korenie s chuťou Karibiku, ktoré chutí výborne napríklad na pokrmoch ako sú krevety, kuracie krídla, šaláty, bravčové steaky, zelenina, biele ryby, losos alebo grilované syry a tofu.
môžete mať 30.12 - 31.12
Koreninová zmes pochádzajúca z mexickej kuchyne, vhodná na prípravu pokrmov z kuracieho mäsa, bravčového mäsa, kreviet a na rôzne tradičné mexické jedlá.
môžete mať 02.01 - 04.01
Jemná maďarská zmes, vhodná do gulášov, perkeltov, kapustových jedál a iných tradičných maďarských pokrmov.
môžete mať 02.01 - 04.01
Koreninová zmes typická pre oblasť Kuby. Svojou sladkastou chuťou dodáva exotický nádych najmä pokrmom typických pre oblasť Karibu. Vhodné na prípravu marinád, na rôzne druhy mäsa a strukovín.
môžete mať 02.01 - 04.01
Koreninová zmes pochádzajúca z vietnamskej kuchyne. Odporúča sa najmä na ryby a morské plody, ale aj na dochutenie omáčok či dresingov.
môžete mať 02.01 - 04.01
Harissa je štipľavá zmes korenia, ktorá sa bežne používa najmä v Tunisku ale aj v ďalších severoafrických krajinách na ochutenie všetkých druhov jedál ako sú polievky, dusené mäso, tagíny, marinády, hummus, kuskus, zelenina, dipy atď.
môžete mať 02.01 - 04.01
Aromatická koreninová zmes typická pre thajskú kuchyňu, ideálna na ochutenie rýb alebo tradičných thajských pokrmov.
môžete mať 02.01 - 04.01
Tradičná indická zmes Karí je zmes, ktorú sme vytvorili z 12 korení, je vhodná na prípravu smotanových karí omáčok, dusených jedál, ryže, cestovín a pod.
môžete mať 02.01 - 04.01
Koreniny a koreninové zmesi.