Cena
Dostupnosť
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Je to zamatovo jemná káva s bohatou, mierne kyslastou chuťou. Má citrusovo – ovocnú chuť, často čokoládovú, v dochuti jemne korenistú. Praná. Stupeň praženia FC++
môžete mať 04.01 - 06.01
Brazília, pražená káva – Santos, NY 2/3, Scr. 17/18, natural, Brazílska káva sa vyznačuje mohutným telom a komplexnosťou, je charakteristická bohatou penou. Je orechová, sladká, s nízkym obsahom kyslosti, vytvára neobyčajné horko-sladké a čokoládové chute.
môžete mať 04.01 - 06.01
Je charakteristická mohutným, zamatovým telom, hustou orieškovo – zlatistou cremou, sladkou čokoládovou chuťou s minimálnou aciditou a jemnou horkosťou. Káva má príjemnú a dlhú dochuť. Stupeň praženia FC++.
môžete mať 04.01 - 06.01
Indická monzúnová káva je dobre známa vďaka dobrému telu, jemnej kyslosti, výraznej aróme, sladkastej a vyrovnanej chuti. Praná. Stupeň praženia FC++
môžete mať 04.01 - 06.01
Brazília, pražená káva – Santos, NY 2/3, Scr. 17/18, natural, Brazílska káva sa vyznačuje mohutným telom a komplexnosťou, je charakteristická bohatou penou. Je orechová, sladká, s nízkym obsahom kyslosti, vytvára neobyčajné horko-sladké a čokoládové chute.
môžete mať 04.01 - 06.01
Je to zamatovo jemná káva s bohatou, mierne kyslastou chuťou. Má citrusovo – ovocnú chuť, často čokoládovú, v dochuti jemne korenistú. Praná. Stupeň praženia FC++
môžete mať 04.01 - 06.01
Je charakteristická mohutným, zamatovým telom, hustou orieškovo – zlatistou cremou, sladkou horkou chuťou s minimálnou aciditou a jemnou horkosťou. Káva má príjemnú a dlhú dochuť. Stupeň praženia FC++.
môžete mať 04.01 - 06.01
Jávske kávy sú komplexné, výrazne sladké, so živou arómou a orieškovými, korenistými, často vanilkovými tónmi a zároveň s potlačenou aciditou. Praná, stupeň praženia FC++
môžete mať 04.01 - 06.01
Má stredné telo a jasnosť (bright). Pripravená mokrou cestou, praná káva. Stupen praženia Full city ++. Tmavšie praženie vhodné predovšetkým na espresso.
môžete mať 04.01 - 06.01
Má stredné telo a jasnosť (bright). Pripravená mokrou cestou, praná káva. Stupen praženia Full city ++. Tmavšie praženie vhodné predovšetkým na espresso.
môžete mať 04.01 - 06.01
Je jemnejšou alternatívou nami ponúkaného brazílskeho Santosu. Má stredné telo, jemnú aciditu a zároveň príjemnú čokoládovú sladkosť. Z brazílskych káv je to asi najkomplexnejšia káva. Stupeň praženia FC++.
môžete mať 04.01 - 06.01
Je jemnejšou alternatívou nami ponúkaného brazílskeho Santosu. Má stredné telo, jemnú aciditu a zároveň príjemnú čokoládovú sladkosť. Z brazílskych káv je to asi najkomplexnejšia káva. Stupeň praženia FC++.
môžete mať 04.01 - 06.01
Je charakteristická mohutným, zamatovým telom, hustou orieškovo – zlatistou cremou, sladkou horkou chuťou s minimálnou aciditou a jemnou horkosťou. Káva má príjemnú a dlhú dochuť. Stupeň praženia FC++.
môžete mať 04.01 - 06.01
Jemná a vzácna káva s príchuťou tmavého ovocia, mierne korenistá. Stupeň praženia Full city ++
môžete mať 04.01 - 06.01
Jemná a vzácna káva s príchuťou tmavého ovocia, mierne korenistá. Stupeň praženia Full city ++
môžete mať 04.01 - 06.01
Indická monzúnová káva je dobre známa vďaka dobrému telu, jemnej kyslosti, výraznej aróme, sladkastej a vyrovnanej chuti. Praná. Stupeň praženia FC++
môžete mať 04.01 - 06.01
Jávske kávy sú komplexné, výrazne sladké, so živou arómou a orieškovými, korenistými, často vanilkovými tónmi a zároveň s potlačenou aciditou. Praná, stupeň praženia FC++
môžete mať 04.01 - 06.01
Má plnú a bohatú chuť, výraznú aciditu vínnych tónov, zabalenú do chuti sladkého ovocia. Praná. Stupeň praženia FC++
môžete mať 04.01 - 06.01
Má plnú a bohatú chuť, výraznú aciditu vínnych tónov, zabalenú do chuti sladkého ovocia. Praná. Stupeň praženia FC++
môžete mať 04.01 - 06.01
Je charakteristická mohutným, zamatovým telom, hustou orieškovo – zlatistou cremou, sladkou čokoládovou chuťou s minimálnou aciditou a jemnou horkosťou. Káva má príjemnú a dlhú dochuť. Stupeň praženia FC++.
môžete mať 04.01 - 06.01
BARZZUZ - čerstvá káva