Cena
Dostupnosť
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Širšia čepeľ tohto noža je určená na sekanie a krájanie tvrdších potravín, mäsa a hydiny. Veľká plocha noža umožňuje naberať nakrájané potraviny a vkladať ich do panvice alebo hrnca. Čepeľ je dlhá 18 cm.
môžete mať 27.12 - 30.12
Nôž na krájanie je určený na krájanie a porciovanie už tepelne upraveného mäsa, ale je aj univerzálnym pomocníkom na krájanie a porciovanie iných produktov v surovom aj tepelne upravenom stave.
môžete mať 27.12 - 30.12
Nôž na krájanie je určený na krájanie a porciovanie už tepelne upraveného mäsa, ale je aj univerzálnym pomocníkom na krájanie a porciovanie iných produktov v surovom aj tepelne upravenom stave.
môžete mať 27.12 - 30.12
Na krájanie byliniek sa používa vyrovnávací nôž, často nazývaný „kolískový nôž“. Je vhodný aj na prípravu zabíjačkových jedál. Dvojitý nôž na rýchle výsledky.
môžete mať 27.12 - 30.12
Nôž na krájanie je určený na krájanie a porciovanie už tepelne upraveného mäsa, ale je aj univerzálnym pomocníkom na krájanie a porciovanie iných produktov v surovom aj tepelne upravenom stave.
môžete mať 27.12 - 30.12
Darčeková súprava troch nožov Eurasia – nože vhodné do každej kuchyne. Súprava obsahuje: Nôž Gyuutoo, nôž Santoku
môžete mať 27.12 - 30.12
Tenká a pružná čepeľ umožňuje vykostenie hydiny a odstránenie kože z čerstvého mäsa. Je tiež ideálny na spracovanie rýb.
môžete mať 27.12 - 30.12
Tenká a veľmi pružná čepeľ umožňuje vykosťovať hydinu a odstraňovať kožu z čerstvého mäsa. Je tiež ideálny na spracovanie rýb. Hotové filety vyzerajú presne podľa vašich predstáv.
môžete mať 27.12 - 30.12
Filetovací nôž sa používa na odstránenie kože a kostí. Je ideálny na spracovanie rýb. Vykosťovací nôž Dick ExpertGrip má rukoväť z protišmykového mäkkého materiálu, ktorá sa príjemne a pohodlne drží.
môžete mať 27.12 - 30.12
Gyuutoo, japonský kuchársky nôž s dĺžkou 18 cm
môžete mať 27.12 - 30.12
Japonský kovaný nôž je zo série Premier Plus
môžete mať 27.12 - 30.12
Vyvažovací nôž, inak často nazývaný „kolíska na bylinky“, sa používa predovšetkým na krájanie byliniek, ktoré môžete krájať hojdavým kolísavým pohybom. Tento model má dĺžku 23 cm.
môžete mať 27.12 - 30.12
Nôž na krájanie s vlnitým výbrusom umožňuje krájať pečienky, mäso a šunku na dokonale tenké plátky. Cik-cak zúbkovaná čepeľ ľahko a rýchlo prekrojí kôrku, ktorá sa môže vytvoriť počas pečenia.
môžete mať 27.12 - 30.12
Tento nôž odporúčame najmä na krájanie a porciovanie už uvareného mäsa. Samozrejme, je tiež užitočný na spracovanie všetkých produktov v akomkoľvek stave – surových alebo varených.
môžete mať 27.12 - 30.12
Na odstraňovanie kostí, tuku a šliach je najlepší vykosťovací nôž. Jeho čepeľ reže presne tak, ako si želáte. Neodstránite ani príliš veľa, ani príliš málo.
môžete mať 27.12 - 30.12
Krájajúci nôž, červený – dĺžka 15 cm
môžete mať 27.12 - 30.12
Krájací nôž, čierny – dĺžka 15 cm. Funkčný a bezpečný nôž s leštenou, stabilnou čepeľou na presné rezanie. Rukoväť je ergonomicky tvarovaná. Čierna verzia krvácajúceho noža, ktorý sa nikdy neomrzí. Odporúča sa aj na krvácanie a krájanie mäsa.
môžete mať 27.12 - 30.12
Krájací nôž, čierny – dĺžka 15 cm
môžete mať 27.12 - 30.12
Vykosťovací nôž – dĺžka 18 cm
môžete mať 27.12 - 30.12
Vykosťovací nôž- dĺžka 21 cm
môžete mať 27.12 - 30.12
Vykosťovací nôž – dĺžka 15 cm
môžete mať 27.12 - 30.12
Vykosťovací nôž – dĺžka 18 cm. Modrý vykosťovací nôž s dlhšou čepeľou možno použiť aj na krájanie mäsa. Funkčný a bezpečný nôž s leštenou, stabilnou čepeľou na presné rezanie. Rukoväť je ergonomicky tvarovaná.
môžete mať 27.12 - 30.12
Vykosťovacíí nôž s drevenou rukoväťou, dĺžka 18 cm
môžete mať 27.12 - 30.12
Krájací nôž, zelený, dĺžka 18 cm
môžete mať 27.12 - 30.12