Cena
Dostupnosť
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Klinček BIO sa vyrába zo sušených púčikov klinčekovníka, stromu pochádzajúceho z Indonézie. Je bohatý na vitamíny, minerály a antioxidanty. Obsahuje aj esenciálne oleje, ktoré mu dodávajú typickú vôňu a chuť. Najčastejšie ho nájdete v kuchyni ako korenie.
môžete mať 04.12
Klinček BIO sa vyrába zo sušených púčikov klinčekovníka, stromu pochádzajúceho z Indonézie. Je bohatý na vitamíny, minerály a antioxidanty. Obsahuje aj esenciálne oleje, ktoré mu dodávajú typickú vôňu a chuť. Najčastejšie ho nájdete v kuchyni ako korenie.
môžete mať 04.12
Pravá madagaskarská kurkuma mletá BIO je špecifický druh kurkumy pochádzajúci z Madagaskaru, ktorý sa pestuje a spracováva podľa zásad ekologického poľnohospodárstva. Kurkuma (Curcuma longa) je korenie známe svojimi zdraviu prospešnými účinkami, najmä protizápalovými a antioxidačnými vlastnosťami.
môžete mať 04.12
Pravá madagaskarská kurkuma mletá BIO je špecifický druh kurkumy pochádzajúci z Madagaskaru, ktorý sa pestuje a spracováva podľa zásad ekologického poľnohospodárstva. Kurkuma (Curcuma longa) je korenie známe svojimi zdraviu prospešnými účinkami, najmä protizápalovými a antioxidačnými vlastnosťami.
môžete mať 04.12
Pravá madagaskarská kurkuma mletá BIO je špecifický druh kurkumy pochádzajúci z Madagaskaru, ktorý sa pestuje a spracováva podľa zásad ekologického poľnohospodárstva. Kurkuma (Curcuma longa) je korenie známe svojimi zdraviu prospešnými účinkami, najmä protizápalovými a antioxidačnými vlastnosťami.
môžete mať 04.12
Kurkuma je korenie, ktoré možno nájsť aj pod názvom indický šafran. Má výraznú žltú farbu a silnú aromatickú vôňu, ktorá je preň typická.Prečo je taká farebná?
môžete mať 04.12
Škorica sa dá použiť na mnoho rôznych spôsobov: pri pečení dezertov (napr. štrúdle), do horúcich nápojov (horúce šťavy, varené víno), ale aj pri výrobe domácej kozmetiky (trochu škorice v balzame na pery urobí pery plnšie a kyprejšie).Ale čo je škorica a na čo je dobrá?
môžete mať 04.12
Škorica sa dá použiť na mnoho rôznych spôsobov: pri pečení dezertov (napr. štrúdle), do horúcich nápojov (horúce šťavy, varené víno), ale aj pri výrobe domácej kozmetiky (trochu škorice v balzame na pery urobí pery plnšie a kyprejšie).Ale čo je škorica a na čo je dobrá?
môžete mať 04.12
Škorica sa dá použiť na mnoho rôznych spôsobov: pri pečení dezertov (napr. štrúdle), do horúcich nápojov (horúce šťavy, varené víno), ale aj pri výrobe domácej kozmetiky (trochu škorice v balzame na pery urobí pery plnšie a kyprejšie).Čo je to však škorica a na čo je dobrá?
môžete mať 04.12
Škorica sa dá použiť na mnoho rôznych spôsobov: pri pečení dezertov (napr. štrúdle), do horúcich nápojov (horúce šťavy, varené víno), ale aj pri výrobe domácej kozmetiky (trochu škorice v balzame na pery urobí pery plnšie a kyprejšie).Čo je to však škorica a na čo je dobrá?
môžete mať 04.12
Škorica sa dá použiť na mnoho rôznych spôsobov: pri pečení dezertov (napr. štrúdle), do horúcich nápojov (horúce šťavy, varené víno), ale aj pri výrobe domácej kozmetiky (trochu škorice v balzame na pery urobí pery plnšie a kyprejšie).Čo je to však škorica a na čo je dobrá?
môžete mať 04.12
Sladká paprika má charakteristickú sýtočervenú farbu a neodolateľnú paprikovú arómu. Má sladkú chuť, takže ju určite oceníte v dusených jedlách, ako prísadu do omáčok, pri príprave mäsa a dokonca sa môže použiť aj do niektorých druhov omáčok.
môžete mať 04.12
Sladká paprika má charakteristickú sýtočervenú farbu a neodolateľnú paprikovú arómu. Má sladkú chuť, takže ju určite oceníte v dusených jedlách, ako prísadu do omáčok, pri príprave mäsa a dokonca sa môže použiť aj do niektorých druhov omáčok.
môžete mať 04.12
Sladká paprika má charakteristickú sýtočervenú farbu a neodolateľnú paprikovú arómu. Má sladkú chuť, takže ju určite oceníte v dusených jedlách, ako prísadu do omáčok, pri príprave mäsa a dokonca sa môže použiť aj do niektorých druhov omáčok.
môžete mať 04.12
Sladká paprika má charakteristickú sýtočervenú farbu a neodolateľnú paprikovú arómu. Má sladkú chuť, takže ju určite oceníte v dusených jedlách, ako prísadu do omáčok, pri príprave mäsa a dokonca sa môže použiť aj do niektorých druhov omáčok.
môžete mať 04.12
Chilli je skutočný kúzelník, pokiaľ ide o naše zdravie. Vedeli ste, že výrazne pomáha pri diétach? Ak budete pravidelne konzumovať čajovú lyžičku chilli, váš metabolizmus sa zrýchli až o 20 % a vďaka kapsaicínu obsiahnutému v paprike budete mať menšiu chuť na sladké a mastné jedlá.
môžete mať 04.12
Chilli je skutočný kúzelník, pokiaľ ide o naše zdravie. Vedeli ste, že výrazne pomáha pri diétach? Ak budete pravidelne konzumovať čajovú lyžičku chilli, váš metabolizmus sa zrýchli až o 20 % a vďaka kapsaicínu obsiahnutému v paprike budete mať menšiu chuť na sladké a mastné jedlá.
môžete mať 04.12
Chilli je skutočný kúzelník, pokiaľ ide o naše zdravie. Vedeli ste, že výrazne pomáha pri diétach? Ak budete pravidelne konzumovať čajovú lyžičku chilli, váš metabolizmus sa zrýchli až o 20 % a vďaka kapsaicínu obsiahnutému v paprike budete mať menšiu chuť na sladké a mastné jedlá.
môžete mať 04.12
Chilli je skutočný kúzelník, pokiaľ ide o naše zdravie. Vedeli ste, že výrazne pomáha pri diétach? Ak budete pravidelne konzumovať čajovú lyžičku chilli, váš metabolizmus sa zrýchli až o 20 % a vďaka kapsaicínu obsiahnutému v paprike budete mať menšiu chuť na sladké a mastné jedlá.
môžete mať 04.12
Mletý klinček BIO sa vyrába z klinčekovníka, tropickej rastliny pochádzajúcej z Indonézie. Má výraznú a nezameniteľnú chuť a vôňu. Je bohatý na vitamíny, minerály a antioxidanty. V kuchyni sa najčastejšie používa na dochutenie rôznych jedál.
môžete mať 04.12
Mletý muškátový oriešok BIO je jemne mletý prášok z muškátového orecha. Muškátový oriešok je strom pochádzajúci z Indonézie, ktorý sa v súčasnosti pestuje aj v iných tropických oblastiach. Toto korenie sa vyznačuje sladkou a príjemnou vôňou, vďaka ktorej sa používa v kuchyniach po celom svete.
môžete mať 04.12
Mletý muškátový oriešok BIO je jemne mletý prášok z muškátového orecha. Muškátový oriešok je strom pochádzajúci z Indonézie, ktorý sa v súčasnosti pestuje aj v iných tropických oblastiach. Toto korenie sa vyznačuje sladkou a príjemnou vôňou, vďaka ktorej sa používa v kuchyniach po celom svete.
môžete mať 04.12
Pálivé papriky majú charakteristickú sýtočervenú farbu a neodolateľnú korenistú vôňu. Jeho chuť je pikantná, čo určite oceníte v gulášoch, dusených jedlách, polievkach, ale aj ako surovinu na dochutenie zeleniny.
môžete mať 04.12
Pálivé papriky majú charakteristickú sýtočervenú farbu a neodolateľnú korenistú vôňu. Jeho chuť je pikantná, čo určite oceníte v gulášoch, dusených jedlách, polievkach, ale aj ako surovinu na dochutenie zeleniny.
môžete mať 04.12