Cena
Dostupnosť
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Brusnice (nájdete ich aj pod názvom brusnica) sú plody kríka. Brusnice môžete pestovať aj na záhrade, len im musíte poskytnúť kyslú a vlhkú pôdu.Čo vieme o histórii brusníc? História týchto červených bobúľ siaha do obdobia pred objavením Ameriky – používali ich tu Indiáni.
môžete mať 29.11
Brusnice sú plody kríka. Brusnice môžete pestovať aj na záhrade, len im musíte poskytnúť kyslú a vlhkú pôdu.Čo vieme o histórii brusníc? História týchto červených bobúľ siaha do obdobia pred objavením Ameriky – používali ich tu Indiáni.
môžete mať 29.11
Brusnice sú plody kríka. Brusnice môžete pestovať aj na záhrade, len im musíte poskytnúť kyslú a vlhkú pôdu.Čo vieme o histórii brusníc? História týchto červených bobúľ siaha do obdobia pred objavením Ameriky – používali ich tu Indiáni.
môžete mať 29.11
Brusnice sú plody kríka. Brusnice môžete pestovať aj na záhrade, len im musíte poskytnúť kyslú a vlhkú pôdu.Čo vieme o histórii brusníc? História týchto červených bobúľ siaha do obdobia pred objavením Ameriky – používali ich tu Indiáni.
môžete mať 29.11
Brusnice sú plody kríka. Brusnice môžete pestovať aj na záhrade, len im musíte poskytnúť kyslú a vlhkú pôdu.Čo vieme o histórii brusníc? História týchto červených bobúľ siaha do obdobia pred objavením Ameriky – používali ich tu Indiáni.
môžete mať 29.11
Brusnice sú plody kríka. Brusnice môžete pestovať aj na záhrade, len im musíte poskytnúť kyslú a vlhkú pôdu.Čo vieme o histórii brusníc? História týchto červených bobúľ siaha do obdobia pred objavením Ameriky – používali ich tu Indiáni.
môžete mať 29.11
Brusnice sú plody kríka. Brusnice môžete pestovať aj na záhrade, len im musíte poskytnúť kyslú a vlhkú pôdu.Čo vieme o histórii brusníc? História týchto červených bobúľ siaha do obdobia pred objavením Ameriky – používali ich tu Indiáni.
môžete mať 29.11
Výberové suroviny: Brusnice, ktoré používame, sú starostlivo vyberané a sušené, aby si zachovali svoju prirodzenú sladkosť a šťavnatosť.
môžete mať 29.11
Výberové suroviny: Brusnice, ktoré používame, sú starostlivo vyberané a sušené, aby si zachovali svoju prirodzenú sladkosť a šťavnatosť.
môžete mať 29.11
Camu camu je tropické bobuľové ovocie pestované v Južnej Amerike, najmä v Peru. Najznámejšie je vďaka vysokému obsahu vitamínu C, ktorý je mnohonásobne vyšší ako v citrusových plodoch. Bobule sú tiež bohaté na antioxidanty, ktoré prispievajú k regenerácii a ochrane buniek.
môžete mať 29.11
Camu camu je tropické bobuľové ovocie pestované v Južnej Amerike, najmä v Peru. Najznámejšie je vďaka vysokému obsahu vitamínu C, ktorý je mnohonásobne vyšší ako v citrusových plodoch. Bobule sú tiež bohaté na antioxidanty, ktoré prispievajú k regenerácii a ochrane buniek.
môžete mať 29.11
Modrý mak je semeno maku siateho, ktorý pochádza z Ázie. V Českej republike sa pestuje už stáročia a je tradičnou súčasťou českej kuchyne. Málokto však vie, že český modrý mak je nielen chutný, ale aj bohatý na živiny vrátane vlákniny, bielkovín, vitamínov B a E, vápnika a horčíka.
môžete mať 29.11
Modrý mak je semeno maku siateho, ktorý pochádza z Ázie. V Českej republike sa pestuje už stáročia a je tradičnou súčasťou českej kuchyne.Málokto však vie, že český modrý mak je nielen chutný, ale aj bohatý na živiny vrátane vlákniny, bielkovín, vitamínov B a E, vápnika a horčíka.
môžete mať 29.11
Modrý mak je semeno maku siateho, ktorý pochádza z Ázie. V Českej republike sa pestuje už stáročia a je tradičnou súčasťou českej kuchyne. Málokto však vie, že český modrý mak je nielen chutný, ale aj bohatý na živiny vrátane vlákniny, bielkovín, vitamínov B a E, vápnika a horčíka.
môžete mať 29.11
Cesnak je korenie, ktoré by nemalo chýbať v žiadnej domácnosti, ale málokto vie, odkiaľ pochádza a prečo by nemal chýbať v našom jedálničku.Poďme si teda povedať niečo o jeho histórii. Cesnak sa pestuje už viac ako 5 000 rokov.
môžete mať 29.11
Cesnak je korenie, ktoré by nemalo chýbať v žiadnej domácnosti, ale málokto vie, odkiaľ pochádza a prečo by nemal chýbať v našom jedálničku.Poďme si teda povedať niečo o jeho histórii. Cesnak sa pestuje už viac ako 5 000 rokov.
môžete mať 29.11
Cesnak je korenie, ktoré by nemalo chýbať v žiadnej domácnosti, ale málokto vie, odkiaľ pochádza a prečo by nemal chýbať v našom jedálničku.Poďme si teda povedať niečo o jeho histórii. Cesnak sa pestuje už viac ako 5 000 rokov.
môžete mať 29.11
Zloženie: 100% těstoviny spirály BIO Krajina pôvodu: Taliansko Balenie: 1 kg CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU Minimálna trvanlivost: 12 mesiacov od dátumu výroby Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max.
môžete mať 29.11
Zloženie: 100% těstoviny spirály BIO Krajina pôvodu: Taliansko Balenie: 500g CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU Minimálna trvanlivost: 12 mesiacov od dátumu výroby Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max.
môžete mať 29.11
Cestoviny kolienka BIO sa vyrábajú z prvotriednej tvrdej pšenice. Majú peknú žltú farbu a príjemnú konzistenciu. Neobsahujú žiadne umelé prísady ani farbivá.Majú klasický tvar, na ktorý sme všetci zvyknutí.
môžete mať 29.11
Organické cestoviny Spirals Tricolore sú vyrobené z prvotriednej organickej tvrdej pšenice. Ich zloženie je 100 % prírodné a neobsahujú žiadne umelé prísady ani farbivá. Cestoviny majú špirálovitý tvar, ktorý je ideálny na zachytenie omáčky.
môžete mať 29.11
Organické cestoviny Spirals Tricolore sú vyrobené z prvotriednej organickej tvrdej pšenice. Ich zloženie je 100 % prírodné a neobsahujú žiadne umelé prísady ani farbivá. Cestoviny majú špirálovitý tvar, ktorý je ideálny na zachytenie omáčky.
môžete mať 29.11
BIO celozrnné cestoviny Spirals spájajú autentickú taliansku chuť a výživné zložky. Pšenica pochádza z ekologických fariem, kde sa pestuje so starostlivosťou a rešpektom k životnému prostrediu, bez použitia pesticídov.
môžete mať 29.11
Zloženie: Bio celozrnná semolina z tvrdej pšenice, voda Balenie: 500 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
môžete mať 29.11