Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Celozrnná jačmenná múka na tie najúžasnejšie nadýchané palacinky. Celozrnná jačmenná múka je nekompromisne najlepšia múka na palacinky. Naše babičky to vedeli, pretože vďaka nemu sú palacinky nádherne nadýchané, kypré a vlhké. Doprajte si tradičný dezert najvyššej možnej kvality.
môžete mať 17.01
Máte radi pohánkovú múku a nepotrebujete záruku bezlepkového výrobku? Táto múka je pre vás. Pohánka používaná na výrobu tejto múky sa mechanicky lúpe, čím sa zachovajú cenné živiny.
môžete mať 17.01
Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole už od stredoveku. Je nutrične bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bielkovín, vysoký obsah rutínu (flavonoid), obsahuje vitamíny skupiny B a minerálne látky. Vďaka tomu pozitívne pôsobí na našu imunitu a má dobrý vplyv na nervový a cievny systém.
môžete mať 17.01
Cícerová múka plná výziev a nových možností. Cícerovú múku pre vás melieme v našom bezlepkovom mlyne. Jeho prirodzenú bezlepkovosť ocenia celiatici, vysoký obsah bielkovín vegáni a vegetariáni. Chuť pripomína orechy alebo gaštany.
môžete mať 17.01
Pšenica je obilnina bohatá na vlákninu a bielkoviny (najmä lepok).
môžete mať 17.01
Biela biobalíčka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú a celozrnnú múku PROBIO, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Obyčajná špaldová múka je vhodná na prípravu koláčov, vianočného pečiva, vianočiek alebo na zahustenie polievok a omáčok.
môžete mať 17.01
Biela biobalíčka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú a celozrnnú múku PROBIO, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Polohrubá špaldová múka je vhodná na prípravu liateho cesta, na koláče, perníky, makovníky a bublaniny.
môžete mať 17.01
Chlebové múky sú takzvanou zlatou strednou cestou, niečo medzi severom a juhom, medzi čiernou a bielou, teda medzi čím a čím? Mezi hladkou, teda svetlou a celozrnnou múkou.
môžete mať 17.01
Táto morská soľ sa vyrába v Taliansku v chránenej oblasti, získava sa prirodzeným procesom odparovania morskej vody a zbiera sa ručne.
môžete mať 17.01
Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole už od stredoveku. Je nutrične bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bielkovín, rutínu (flavonoid), vitamínov skupiny B a minerálov. Vďaka tomu má pozitívny vplyv na našu imunitu a je tiež vhodný pre nervový a cievny systém.
môžete mať 17.01
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú a celozrnnú múku PROBIO, ktoré majú vysoký obsah vlákniny. Pšeničná hladká múka je vhodná na liate cestá, koláče, perníky, makovníky a bublaniny. Je vhodný na trené a šľahané cestá.Viete. vy nie?
môžete mať 17.01
Pšeničná múka na chlieb – skvelý partner pre vaše domáce pečenie. Pšeničná múka dodá vášmu pečivu tmavšiu farbu, pevnejšiu štruktúru a množstvo živín. Nesklame vás pri domácom pečení chleba, rožkov, pizze alebo buchiet. Vychutnajte si plnšiu chuť, viac vlákniny a dlhšie zasýtenie.
môžete mať 17.01
Cícer je jednou z najstráviteľnejších strukovín. Je bohatá na komplexné sacharidy, vlákninu a má vysoký obsah rastlinných bielkovín. Dlhodobo sa plní.
môžete mať 17.01
Dlhozrnná prírodná ryža nie je lúpaná ani leštená, takže si zachováva vyšší obsah vlákniny a vitamínov. Jej varenie trvá dlhšie, očakáva sa 50 – 60 minút. Po uvarení je krásne chrumkavá, s výraznou chuťou a vôňou.
môžete mať 17.01
Celozrnná múka je zdravá múka vyrobená z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v šupke a klíčku zrna.
môžete mať 17.01
Nadýchaná a nelepivá ryža. Jeho zrná sú štíhle a špicaté a krásne držia tvar. Vychutnáte si ho ako prílohu, do rizota, šalátov a zeleninových zmesí. Varenie trvá o niečo dlhšie ako u bielej mletej verzie, ale stojí to za to. Basmati natural má výraznejšiu chuť, vydrží dlhšie a poskytuje viac živín…
môžete mať 17.01
Bezlepkové ovsené vločky sú riešením pre všetkých, ktorí milujú kaše alebo müsli, ale nechcú alebo nemôžu jesť lepok. Samotný ovos neobsahuje lepok, ale musí sa spracovať bezpečne a oddelene. Naše bezlepkové ovsené vločky pochádzajú z farmy, kde sa o ovos starajú s veľkou starostlivosťou.
môžete mať 17.01
Biela fazuľa má príjemnú maslovú štruktúru, jemnú chuť a pevný tvar. Podobne ako ostatné strukoviny je bohatým zdrojom rastlinných bielkovín a vlákniny. Obohatí vaše šaláty a nepokazí žiadnu polievku, prílohu ani rizoto. Po rozmixovaní je skvelým základom pre jemné a chutné nátierky.
môžete mať 17.01
Pšeničné fusilli od toskánskych majstrov. Pšeničné fusilli pre vás vyrábajú skutoční odborníci na cestoviny priamo v Taliansku. Na tvarovanie používajú špeciálne bronzové formy, takže cestoviny sú poréznejšie a vaše obľúbené omáčky lepšie držia.
môžete mať 17.01
Bazalkový vývar je pripravený na jednoduché a rýchle dochutenie jedál. Dodá polievkam, omáčkam, mäsovým a zeleninovým jedlám viac chuti a vône.
môžete mať 17.01
Kurací vývar je koncentrovaný vývar z bio kuracieho mäsa. Použite ho na rýchle a jednoduché ochutenie jedál. Dodá výraznú chuť a vôňu polievkam, omáčkam, mäsovým a zeleninovým pokrmom.
môžete mať 17.01
Zeleninový vývar je skvelým doplnkom polievok, omáčok a iných jedál. Nielen pre vegánov a vegetariánov. Jedlám dodáva chuť a vôňu. Nájdete v ňom len poctivé suroviny v bio kvalite, bez glutamanu sodného.Skladovanie:Skladujte na suchom a chladnom mieste, najlepšie pri teplote do 26 °C.
môžete mať 17.01
Celozrnná múka je zdravá múka vyrobená z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v šupke a klíčku zrna.
môžete mať 17.01
Celozrnná múka je zdravá múka vyrobená z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v šupke a klíčku zrna. Celozrnná hrubá múka je vhodná na prípravu domácich knedlí, halušiek, gnocchi, šišiek a treného cesta.
môžete mať 17.01