Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Celozrnná jačmenná múka na tie najúžasnejšie nadýchané palacinky. Celozrnná jačmenná múka je nekompromisne najlepšia múka na palacinky. Naše babičky to vedeli, pretože vďaka nemu sú palacinky nádherne nadýchané, kypré a vlhké. Doprajte si tradičný dezert najvyššej možnej kvality.
môžete mať 15.11
Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole už od stredoveku. Je nutrične bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bielkovín, vysoký obsah rutínu (flavonoid), obsahuje vitamíny skupiny B a minerálne látky. Vďaka tomu pozitívne pôsobí na našu imunitu a má dobrý vplyv na nervový a cievny systém.
môžete mať 15.11
Cícerová múka plná výziev a nových možností. Cícerovú múku pre vás melieme v našom bezlepkovom mlyne. Jeho prirodzenú bezlepkovosť ocenia celiatici, vysoký obsah bielkovín vegáni a vegetariáni. Chuť pripomína orechy alebo gaštany.
môžete mať 15.11
Starí Rimania si pred vojnovými výpravami pochutnávali na ovse. Ovsený šalát z uvarených ovsených zŕn bez semien a zeleniny vám dodá energiu a množstvo cennej vlákniny. Nebojte sa experimentovať a príďte na varené ovsené vločky možno v nátierke, budete príjemne prekvapení.
môžete mať 15.11
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú a celozrnnú múku PROBIO, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Obyčajná špaldová múka je vhodná na prípravu koláčov, vianočného pečiva, vianočných zákuskov alebo na zahustenie polievok a omáčok.
môžete mať 15.11
Chlebové múky sú takzvanou zlatou strednou cestou, niečo medzi severom a juhom, medzi čiernou a bielou, teda medzi čím a čím? Mezi hladkou, teda svetlou a celozrnnou múkou.
môžete mať 15.11
Špaldová múka na chlieb od skutočných majstrov. Špaldová múka na chlieb spestrí vaše cestá na chlieb, rožky, bagety, žemle, buchty a pizzu. Namelieme ju pre vás v našom ekologickom mlyne.
môžete mať 15.11
Ovos je jednou z najznámejších a zároveň jedna z nutrične najhodnotnejších obilnín. Medzi jeho skvelé vlastnosti patrí zahŕňa vysoký obsah rozpustnej a nerozpustnej vlákniny, vyšší obsah bielkoviny, sacharidy z ovsa sa pomaly vstrebávajú, a tak zasýtia na dlhú dobu
na dlhý čas.
môžete mať 15.11
Chlebová múka obsahuje časť obalu zrna a klíčky. Na výrobu chlebovej múky vyberáme zrná s najlepšou pekárskou kvalitou. Počas procesu mletia zachovávame časť zrna a klíčkového obalu, preto chlebové múky PROBIO obsahujú viac vlákniny a cenných živín ako biele múky.
môžete mať 15.11
Celozrnná špaldová krupica – zdravá variácia klasickej pšeničnej krupice. Je mletá z celých špaldových zŕn, takže obsahuje viac vlákniny a vitamínov obsiahnutých v zrne.
môžete mať 15.11
Biela biobalíčka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú a celozrnnú múku PROBIO, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Polohrubá špaldová múka je vhodná na prípravu liateho cesta, na koláče, perníky, makovníky a bublaniny.
môžete mať 15.11
Špalda je jednou z najstarších pôvodných obilnín. Má podobné zloženie ako bežná pšenica, ale v porovnaní s ňou je nutrične bohatšia.
môžete mať 15.11
Celozrnná múka je zdravá múka vyrobená z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v šupke a klíčku zrna.
môžete mať 15.11
Nadýchaná a nelepivá ryža. Jeho zrná sú štíhle a špicaté a krásne držia tvar. Vychutnáte si ho ako prílohu, do rizota, šalátov a zeleninových zmesí. Varenie trvá o niečo dlhšie ako u bielej mletej verzie, ale stojí to za to. Basmati natural má výraznejšiu chuť, vydrží dlhšie a poskytuje viac živín…
môžete mať 15.11
Bezlepkové ovsené vločky sú riešením pre všetkých, ktorí milujú kaše alebo müsli, ale nechcú alebo nemôžu jesť lepok. Samotný ovos neobsahuje lepok, ale musí sa spracovať bezpečne a oddelene. Naše bezlepkové ovsené vločky pochádzajú z farmy, kde sa o ovos starajú s veľkou starostlivosťou.
môžete mať 15.11
Biela fazuľa má príjemnú maslovú štruktúru, jemnú chuť a pevný tvar. Podobne ako ostatné strukoviny je bohatým zdrojom rastlinných bielkovín a vlákniny. Obohatí vaše šaláty a nepokazí žiadnu polievku, prílohu ani rizoto. Po rozmixovaní je skvelým základom pre jemné a chutné nátierky.
môžete mať 15.11
Pšeničné fusilli od toskánskych majstrov. Pšeničné fusilli pre vás vyrábajú skutoční odborníci na cestoviny priamo v Taliansku. Na tvarovanie používajú špeciálne bronzové formy, takže cestoviny sú poréznejšie a vaše obľúbené omáčky lepšie držia.
môžete mať 15.11
Sterilizovaný cícer pripravený na okamžité použitie, s lahodnou, mierne orieškovou chuťou. Môžete z nej pripraviť šaláty, nátierky (vrátane slávneho hummusu), polievky, orientálne jedlá alebo ju mať ako výnimočnú prílohu. Cícer je jednou z najlepšie stráviteľných strukovín.
môžete mať 15.11
Bazalkový vývar je pripravený na jednoduché a rýchle dochutenie jedál. Dodá polievkam, omáčkam, mäsovým a zeleninovým jedlám viac chuti a vône.
môžete mať 15.11
Kurací vývar je koncentrovaný vývar z bio kuracieho mäsa. Použite ho na rýchle a jednoduché ochutenie jedál. Dodá výraznú chuť a vôňu polievkam, omáčkam, mäsovým a zeleninovým pokrmom.
môžete mať 15.11
Zeleninový vývar je skvelým doplnkom polievok, omáčok a iných jedál. Nielen pre vegánov a vegetariánov. Jedlám dodáva chuť a vôňu. Nájdete v ňom len poctivé suroviny v bio kvalite, bez glutamanu sodného.Skladovanie:Skladujte na suchom a chladnom mieste, najlepšie pri teplote do 26 °C.
môžete mať 15.11
Celozrnná múka je zdravá múka vyrobená z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v šupke a klíčku zrna.
môžete mať 15.11
Celozrnná múka je zdravá múka vyrobená z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v šupke a klíčku zrna. Celozrnná hrubá múka je vhodná na prípravu domácich knedlí, halušiek, gnocchi, šišiek a treného cesta.
môžete mať 15.11
Celozrnná múka je zdravá múka vyrobená z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v šupke a klíčku zrna. Celozrnná ražná múka je vhodná na výrobu tradičného kváskového chleba a na pečenie chleba.
môžete mať 15.11