Cena
Dostupnosť
Kategória
Predajca
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Funkčný kuchársky nôž Victorinox Carving Knife Fibrox je univerzálny kuchynský nôž, hodí sa na krájanie mäsa, zeleniny, ovocia či sekanie byliniek. So širokou čepeľou so zúbkovanou hranou s dĺžkou 19 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je z čierneho plastu Fibrox, ktorý znamená prielom pre Victorin
môžete mať 20.08
Tranžírovací nôž Victorinox 5.2803.15 na krájanie mäsa a šunky na tenké plátky. Má patentovanú rukoväť z plastového materiálu Fibrox, je možné ho sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedá požiadavkám smernice (ES) 1935/2004.
môžete mať 20.08
Tranžírovací nôž Victorinox 5.2803.18 na krájanie mäsa a šunky na tenké plátky. Má patentovanú rukoväť z plastového materiálu Fibrox, je možné ho sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedá požiadavkám smernice (ES) 1935/2004.
môžete mať 20.08
Cukrársky nôž Victorinox 5.2933.26 ideálny na krájanie cukrárskych výrobkov. Má patentovanú rukoväť z plastového materiálu Fibrox, je možné ho sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedá požiadavkám smernice (ES) 1935/2004.
môžete mať 20.08
Flexibilný filetovací nôž s fibroxovou rukoväťou a dĺžkou čepele 16 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať
môžete mať 20.08
Filetovací nôž Victorinox 5.3763.20 na precízne filetovanie rýb, diviny alebo mäsa. Má patentovanú rukoväť z plastového materiálu Fibrox, je možné ho sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedá požiadavkám smernice (ES) 1935/2004.
môžete mať 20.08
Čínsky šéfkuchársky nôž Victorinox Chefs Knife 5.4063.18 pre milovníkov ázijskej kuchyne aj pri varení woku, používa sa ako klasický kuchársky nôž – na krájanie zeleniny, mäsa, hydiny, lúpanie ovocia alebo nasekanie byliniek. So širokou čepeľou pripomínajúcou sekáčik s dĺžkou 18 cm z nehrdzavejúce
môžete mať 20.08
Vykosťovací nôž s fibroxovou rukoväťou a dĺžkou čepele 10 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do tepl
môžete mať 20.08
Kuchársky mäsiarsky nôž Victorinox Butcher's Knife vhodný na krájanie, rezanie a porciovanie mäsa, šunky a pod. na tenké plátky. Má širokú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 20 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je z palisandrového dreva.
môžete mať 20.08
Kuchársky nôž s čiernou fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpo
môžete mať 20.08
Kuchársky nôž s čiernou fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpo
môžete mať 20.08
Nárezový nôž Victorinox 5.5503.20 ideálny pomocník nielen pre mäsiarov. Má patentovanú rukoväť z plastového materiálu Fibrox, je možné ho sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedá požiadavkám smernice (ES) 1935/2004.
môžete mať 20.08
Nárezový nôž s Fibrox rukoväťou a dĺžkou čepele 22 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150
môžete mať 20.08
Nárezový nôž Victorinox Sticking Knife je ideálny na krájanie a prípravu všetkých druhov mäsa. S čepeľou s hladkou hranou s dĺžkou 14 cm a drevenou rukoväťou.
môžete mať 20.08
Nárezový nôž s čiernou fibroxovou rukoväťou a dĺžkou čepele 14 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do
môžete mať 20.08
Nárezový nôž s čiernou fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpov
môžete mať 20.08
Victorinox 5.5902.08S nôž na kuracie a morčacie mäso v modrom prevedení predstavuje švajčiarsky vysoko kvalitný kuchynský nôž, ktorý disponuje fibroxovou rukoväťou a čepeľou vyrobenou z nehrdzavejúcej ocele s vysokým obsahom uhlíka. Čepeľ dlhá 8 cm je tak ideálna na krájanie mäsa, rýb a zeleniny ake
môžete mať 20.08
Victorinox 5.5902.09S nôž na kuracie a morčacie mäso v modrom prevedení predstavuje švajčiarsky vysoko kvalitný kuchynský nôž, ktorý disponuje fibroxovou rukoväťou a čepeľou vyrobenou z nehrdzavejúcej ocele s vysokým obsahom uhlíka. Čepeľ dlhá 9 cm je tak ideálna na krájanie mäsa, rýb a zeleniny ake
môžete mať 20.08
Victorinox 5.5903.08S nôž na kuracie a morčacie mäso v čiernom prevedení predstavuje švajčiarsky vysoko kvalitný kuchynský nôž, ktorý disponuje fibroxovou rukoväťou a čepeľou vyrobenou z nehrdzavejúcej ocele s vysokým obsahom uhlíka. Čepeľ dlhá 8 cm je tak ideálna na krájanie mäsa, rýb a zeleniny ak
môžete mať 20.08
Nôž na hydinu Victorinox Poultry Knife Fibrox Ideálne na oddeľovanie mäsa, hydiny alebo rýb od kosti. Má čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 11 cm a fibroxovú rukoväť čiernej farby. Fibrox je moderný ergonomický plastový materiál, je možné ho sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedajú požiadavkám
môžete mať 20.08
Vykosťovací nôž s čiernou fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zod
môžete mať 20.08
Vykosťovací nôž s fibroxovou rukoväťou a dĺžkou čepele 15 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do tepl
môžete mať 20.08
Vykosťovací nôž s čiernou fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zod
môžete mať 20.08
Vykosťovací nôž Victorinox Boning Knife 5.6203.15 je ideálny na vykosťovanie hydiny alebo šunky, odrezávanie tučného mäsa a šliach. S čepeľou s dĺžkou 15 cm, fibroxovou rukoväťou žltej farby. Fibrox je moderný ergonomický plastový materiál, je možné ho sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedaj
môžete mať 20.08
Nixdorf v Čechách - zakladá Ignaz Rösler nožiarsky závod a kladie tak základný kameň podniku Rösler. Obchod od počiatku rozkvitá a už v roku 1811 sa podnik so 120 zamestnancami stal najväčším oceliarskym závodom monarchie. V roku 1815 nasleduje ďalší krok: Z provincie do ríšskeho hlavného mesta Viedne. O pár rokov neskôr - monarchie sa nachádza v poslednom ťažení a podnik je v roku 1908 predaný. Novými vlastníkmi sú Karl Bruckner, dedko dnešného majiteľa. Začiatkom 50. rokov expanduje prevzatím generálnych zastúpení rady zahraničných firiem, medzi inými aj známych švajčiarskych nožov VICTORINOX. V roku 1989 je založená česká pobočka Rösler Praha, ktorá sa stáva výhradným dovozcom produktov Victorinox do Českej Republiky.