Cena
Dostupnosť
Kategória
Predajca
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Kuchársky nárezový nôž na šunku či mäso Victorinox s pevnou čepeľou s hladkou hranou z nerez ocele dlhou 25 cm. Rukoväť je z lešteného palisandrového dreva.
môžete mať 27.11
Funkčný kuchársky nôž Victorinox Carving Knife Fibrox je univerzálny kuchynský nôž, hodí sa na krájanie mäsa, zeleniny, ovocia či sekanie byliniek. So širokou čepeľou s hladkou hranou s dĺžkou 15 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je z modrého plastu Fibrox, ktorý znamená prielom pre Victorinox, m
môžete mať 27.11
Kuchársky nôž s fibroxovou modrou rukoväťou. Vynájdenie rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedajú poži
môžete mať 27.11
Funkčný kuchársky nôž Victorinox Carving Knife Fibrox je univerzálny kuchynský nôž, hodí sa na krájanie mäsa, zeleniny, ovocia či sekanie byliniek. So širokou čepeľou so zúbkovanou hranou s dĺžkou 19 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je z čierneho plastu Fibrox, ktorý znamená prielom pre Victorin
môžete mať 27.11
Kuchársky nôž s fibroxovou rukoväťou a zúbkovanou čepeľou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty
môžete mať 27.11
Tranžírovací nôž Victorinox 5.2803.15 na krájanie mäsa a šunky na tenké plátky. Má patentovanú rukoväť z plastového materiálu Fibrox, je možné ho sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedá požiadavkám smernice (ES) 1935/2004.
môžete mať 27.11
Tranžírovací nôž Victorinox 5.2803.18 na krájanie mäsa a šunky na tenké plátky. Má patentovanú rukoväť z plastového materiálu Fibrox, je možné ho sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedá požiadavkám smernice (ES) 1935/2004.
môžete mať 27.11
Cukrársky nôž Victorinox 5.2933.26 ideálny na krájanie cukrárskych výrobkov. Má patentovanú rukoväť z plastového materiálu Fibrox, je možné ho sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedá požiadavkám smernice (ES) 1935/2004.
môžete mať 27.11
Flexibilný filetovací nôž s fibroxovou rukoväťou a dĺžkou čepele 16 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať
môžete mať 27.11
Filetovací nôž Victorinox 5.3763.20 na precízne filetovanie rýb, diviny alebo mäsa. Má patentovanú rukoväť z plastového materiálu Fibrox, je možné ho sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedá požiadavkám smernice (ES) 1935/2004.
môžete mať 27.11
Čínsky šéfkuchársky nôž Victorinox Chefs Knife 5.4063.18 pre milovníkov ázijskej kuchyne aj pri varení woku, používa sa ako klasický kuchársky nôž – na krájanie zeleniny, mäsa, hydiny, lúpanie ovocia alebo nasekanie byliniek. So širokou čepeľou pripomínajúcou sekáčik s dĺžkou 18 cm z nehrdzavejúce
môžete mať 27.11
Či už pre kuchárov alebo mäsiarov: nôž je najdôležitejším nástrojom obchodu v oboch profesiách. Profesionálne nože Victorinox vynikajú vďaka svojim vysokokvalitným, trvanlivým materiálom a ergonomickému dizajnu, ako aj starostlivo vyvinutému účelu. Dĺžka čepele 30 cm
môžete mať 27.11
Zúbkovaný nôž s protišmykovou fibroxovou rukoväťou a dĺžkou čepele 36 cm.
môžete mať 27.11
Typ čepele: zadná hrana píly, špicatý hrotDĺžka čepele: 25 cmS čepeľou z nehrdzavejúcej ocele
môžete mať 27.11
Mäsiarsky kuchársky nôž Victorinox s pevnou čepeľou s hladkou hranou z nehrdzavejúcej ocele s dĺžkou 16 cm. Rukoväť je z lesklého palisandrového dreva. Vhodný na rezanie a spracovanie mäsa.
môžete mať 27.11
Kuchársky mäsiarsky nôž Victorinox Butcher's Knife vhodný na krájanie, rezanie a porciovanie mäsa, šunky a pod. na tenké plátky. Má širokú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 20 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je z palisandrového dreva.
môžete mať 27.11
Kuchársky nôž s čiernou fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpo
môžete mať 27.11
Kuchársky nôž s fibroxovou rukoväťou s dĺžkou čepele 18 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teplot
môžete mať 27.11
Kuchársky nôž s fibroxovou rukoväťou s dĺžkou čepele 23 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teplot
môžete mať 27.11
Kuchársky nôž s fibroxovou rukoväťou s dĺžkou čepele 26 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teplot
môžete mať 27.11
Kuchársky nôž so žltou fibroxovou rukoväťou s dĺžkou čepele 16 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do
môžete mať 27.11
Kuchársky nôž so žltou fibroxovou rukoväťou a dĺžkou čepele 20 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do
môžete mať 27.11
Kuchársky nôž s fibroxovou žltou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpove
môžete mať 27.11
Nárezový nôž so žltou bezpečnostnou fibroxovou rukoväťou Safety Grip a dĺžkou čepele 18 cm. Kuchynské nože Victorinox Safety Grip zabezpečujú užívateľovi zvýšenú ochranu prostredníctvom zvýšeného výbežku rukoväte pri pätke čepele. Bez ohľadu na spracovávanú surovinu zostane ruka chránená aj počas n
môžete mať 27.11
Nixdorf v Čechách - zakladá Ignaz Rösler nožiarsky závod a kladie tak základný kameň podniku Rösler. Obchod od počiatku rozkvitá a už v roku 1811 sa podnik so 120 zamestnancami stal najväčším oceliarskym závodom monarchie. V roku 1815 nasleduje ďalší krok: Z provincie do ríšskeho hlavného mesta Viedne. O pár rokov neskôr - monarchie sa nachádza v poslednom ťažení a podnik je v roku 1908 predaný. Novými vlastníkmi sú Karl Bruckner, dedko dnešného majiteľa. Začiatkom 50. rokov expanduje prevzatím generálnych zastúpení rady zahraničných firiem, medzi inými aj známych švajčiarskych nožov VICTORINOX. V roku 1989 je založená česká pobočka Rösler Praha, ktorá sa stáva výhradným dovozcom produktov Victorinox do Českej Republiky.