Cena
Dostupnosť
Kategória
Predajca
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Či už pre kuchárov alebo mäsiarov: nôž je najdôležitejším nástrojom obchodu v oboch profesiách. Profesionálne nože Victorinox vynikajú vďaka svojim vysokokvalitným, trvanlivým materiálom a ergonomickému dizajnu, ako aj starostlivo vyvinutému účelu. Dĺžka čepele 36 cm
Momentálne nedostupné
Zúbkovaný nôž s drevenou rukoväťou z Palisandrového dreva a dĺžkou čepele 36 cm.
Momentálne nedostupné
Vykosťovací nôž s fibroxovou rukoväťou a dĺžkou čepele 10 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do tepl
Momentálne nedostupné
Kuchársky nôž s čiernou fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpo
Momentálne nedostupné
Nárezový nôž s drevenou palisandrovou rukoväťou a dĺžkou čepele 20 cm.
Momentálne nedostupné
Nárezový nôž Victorinox 5.5503.20 ideálny pomocník nielen pre mäsiarov. Má patentovanú rukoväť z plastového materiálu Fibrox, je možné ho sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedá požiadavkám smernice (ES) 1935/2004.
Momentálne nedostupné
Nárezový nôž s Fibrox rukoväťou a dĺžkou čepele 22 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150
Momentálne nedostupné
Nárezový nôž s Fibrox rukoväťou a dĺžkou čepele 25 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150
Momentálne nedostupné
Nárezový nôž s čiernou fibroxovou rukoväťou a dĺžkou čepele 14 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do
Momentálne nedostupné
Nárezový nôž s čiernou fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpov
Momentálne nedostupné
Victorinox 5.5902.08S nôž na kuracie a morčacie mäso v modrom prevedení predstavuje švajčiarsky vysoko kvalitný kuchynský nôž, ktorý disponuje fibroxovou rukoväťou a čepeľou vyrobenou z nehrdzavejúcej ocele s vysokým obsahom uhlíka. Čepeľ dlhá 8 cm je tak ideálna na krájanie mäsa, rýb a zeleniny ake
Momentálne nedostupné
Victorinox 5.5903.08S nôž na kuracie a morčacie mäso v čiernom prevedení predstavuje švajčiarsky vysoko kvalitný kuchynský nôž, ktorý disponuje fibroxovou rukoväťou a čepeľou vyrobenou z nehrdzavejúcej ocele s vysokým obsahom uhlíka. Čepeľ dlhá 8 cm je tak ideálna na krájanie mäsa, rýb a zeleniny ak
Momentálne nedostupné
Nôž na hydinu s fibroxovou rukoväťou strednej hrúbky. Vynájdenie rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpove
Momentálne nedostupné
Victorinox 5.5903.09S nôž na kuracie a morčacie mäso v čiernom prevedení predstavuje švajčiarsky vysoko kvalitný kuchynský nôž, ktorý disponuje fibroxovou rukoväťou a čepeľou vyrobenou z nehrdzavejúcej ocele s vysokým obsahom uhlíka. Čepeľ dlhá 9 cm je tak ideálna na krájanie mäsa, rýb a zeleniny ak
Momentálne nedostupné
Victorinox 5.5909.08S nôž na kuracie a morčacie mäso v oranžovom prevedení predstavuje švajčiarsky vysoko kvalitný kuchynský nôž, ktorý disponuje fibroxovou rukoväťou a čepeľou vyrobenou z nehrdzavejúcej ocele s vysokým obsahom uhlíka. Čepeľ dlhá 8 cm je tak ideálna na krájanie mäsa, rýb a zeleniny
Momentálne nedostupné
Nôž na hydinu Victorinox 5.5909.09S ideálna na krájanie mäsa, rýb a zeleniny akejkoľvek veľkosti.Ideálna pre hladké a čisté rezy. Má čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 9 cm a rukoväť z plastového Fibroxu oranžovej farby.
Momentálne nedostupné
Vykosťovací nôž Victorinox Boning Knife 5.6001.15 je ideálny na vykosťovanie hydiny alebo šunky, odrezávanie tučného mäsa a šliach. S čepeľou s dĺžkou 15 cm, fibroxovou rukoväťou červenej farby. Fibrox je moderný ergonomický plastový materiál, je možné ho sterilizovať až do teploty 150°C a zodpove
Momentálne nedostupné
Vykosťovací nôž s fibroxovou rukoväťou a dĺžkou čepele 15 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do tepl
Momentálne nedostupné
Vykosťovací nôž s fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedajú požiadavk
Momentálne nedostupné
Vykosťovací nôž s fibroxovou rukoväťou a dĺžkou čepele 15 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do tep
Momentálne nedostupné
Vykosťovací nôž s fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedajú
Momentálne nedostupné
Vykosťovací nôž s fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedajú
Momentálne nedostupné
Vykosťovací nôž s rosewood rukoväťou a dĺžkou čepele 12 cm.
Momentálne nedostupné
Vykosťovací nôž Victorinox Boning Knife 5.6508.15 je ideálny na vykosťovanie hydiny alebo šunky, odrezávanie tučného mäsa a šliach. S čepeľou s dĺžkou 15 cm, fibroxovou rukoväťou žltej farby. Fibrox je moderný ergonomický plastový materiál, je možné ho sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedaj
Momentálne nedostupné
Nixdorf v Čechách - zakladá Ignaz Rösler nožiarsky závod a kladie tak základný kameň podniku Rösler. Obchod od počiatku rozkvitá a už v roku 1811 sa podnik so 120 zamestnancami stal najväčším oceliarskym závodom monarchie. V roku 1815 nasleduje ďalší krok: Z provincie do ríšskeho hlavného mesta Viedne. O pár rokov neskôr - monarchie sa nachádza v poslednom ťažení a podnik je v roku 1908 predaný. Novými vlastníkmi sú Karl Bruckner, dedko dnešného majiteľa. Začiatkom 50. rokov expanduje prevzatím generálnych zastúpení rady zahraničných firiem, medzi inými aj známych švajčiarskych nožov VICTORINOX. V roku 1989 je založená česká pobočka Rösler Praha, ktorá sa stáva výhradným dovozcom produktov Victorinox do Českej Republiky.