Značka
Cena
Štítok
Dostupnosť
Predajca
Materiál
U nás na MALL.sk predávame viac ako 1 000 000 produktov, medzi nimi aj Brúsky na nože. Nakúpte u nás a získajte neoceniteľné výhody:
- U nás čakať nemusíte – nákup vám privezieme ešte dnes.
- Chcete si tovar vyzdvihnúť sami? Máme viac ako 1 500 výdajných miest na každom rohu.
- Potrebujete si vybraný tovar z kategórie Brúsky na nože najprv vyskúšať?S MALL Pay odložíte platbu za nákup pokojne až na 30 dní.
- Ak nebudete spokojní, môžete nám tovar vrátiť do 14 dní .
- Máte nejaké otázky? Zákaznícka podpora MALL.sk funguje 24 hodín denne.
Ušetrite čas a pozrite si najpredávanejší tovar zo sekcie Brúsky na nože alebo najlepšie hodnotené produkty tejto kategórie. Pre tých, ktorí chcú ušetriť aj peniaze, odporúčame výpredajový tovar za bezkonkurenčné ceny.
Najpredávanejšie
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Prvotriedna brúska na rovné aj vlnkové ostrie.
môžete mať 28.11 - 29.11
Brúska na nože ALIVIO 3v1 je určená na brúsenie klasických oceľových kuchynských nožov.
môžete mať 03.12 - 05.12
brúsik 250 × 65 × 20 mm bridlica rozmer: 250 × 65 × 20 mm materiál: bridlica Bridlicový brúsik pre kvalitné nabrúsenie nožov a nožníc.
môžete mať 02.12 - 04.12
materiál: PP + TRP Brúska na nože s praktickou tvarovanou rukoväťou.
môžete mať 02.12 - 04.12
Brúsok na nože a nožnice Brúsok je určený na obrúsenie ostrie a čepieľok kovových nožníc a nožov.
môžete mať 02.12 - 04.12
Vysoko kvalitný korundový obojstranný brúsik s tvrdosťou 1000 a 3000 pre dokonalé brúsenie nožov.
môžete mať 29.11 - 03.12
Brúsok na nože elektrický Black Rose Collection BH-9502
môžete mať 29.11 - 03.12
Ostrič na nože je nepostrádateľným pomocníkom pri brúsení kuchynských nožov.
môžete mať 03.12 - 05.12
Ostrič na nože sa používa na brúsenie kuchynských nožov.
môžete mať 03.12 - 05.12
Ostrič nožov Strend Pro je skvelý spôsob ako udržať nože ostré.
môžete mať 03.12 - 05.12
Ostrič nožov s keramickým kotúčom as kotúčom s diamantovými časticami je určený na brúsenie tupých nožov a následné dobrusovanie.
môžete mať 03.12 - 05.12
Brúsok nožov, karbidová časť ostrie klasické ostrie nožov.
môžete mať 03.12 - 05.12
Brúsky na nože
Brúsky na nože sú pre zachovanie ostrosti nožov nepostrádateľné. Aké brúsky sú na trhu, ako často brúsiť nože a prečo pravidelne používať ocieľku?
Elektrická brúska na nože uľahčí prácu
- Elektrické brúsky sú opatrené elektromotorom, ktorý poháňa brúsne kotúče. Brúsenie kuchynských nožov je tak rýchle, jednoduché a výrazne efektívnejšie, než je tomu u ručných brúsiek.
Ručná brúska na nože
- Mechanické brúsky na nože sú vhodné pre začiatočníkov, ktorí s brúsením nožov nemajú žiadne skúsenosti. Mechanické brúsky sú opatrené dvoma brúsnymi kotúčmi (zvyčajne kombinácia keramiky a diamantového brusiva). Štrbinou medzi nimi opakovane preťahujete nôž, čím dochádza k jeho nabrúseniu.
Brúska na nože s prísavkou spoľahlivo drží na mieste
- Brúska môže byť vybavená podtlakovou prísavkou, ktorá ju spoľahlivo zafixuje. Brúsenie je tak pohodlnejšie. Po ukončení brúsenia brúsku uvoľníte jednoducho pomocou páčky.
Brúska na keramické nože
- Ručné brúsky sú určené špeciálne na brúsenie sád keramických nožov. Brúsky používajú na brúsenie tvrdší materiál (zirkónová keramika a diamantové brusivo), než sa vyskytuje u bežných brúsikov na nože. S bežnou brúskou teda keramický nôž kvalitne nenabrúsite.
Ocieľka na nože udržuje ostrie noža vo forme
- Kým brúsku na nože používame v prípade, keď sú nože tupé, ocieľku by sme mali používať pravidelne na udržanie ostrosti čepele, najlepšie pred každým použitím noža. Ocieľka môže byť vyrobená z keramiky, nožiarskej ocele a pod. s plastovou rukoväťou.
Ostrič nožov Fiskars
- Ostriče nožov Fiskars sú obľúbené pre kvalitné prevedenie, nízku obstarávaciu cenu a široké možnosti brúsenia - s brúskou Fiskars môžete brúsiť dokonca aj sekery. Je vhodná pre pravákov aj ľavákov.
Ako často brúsiť nože?
- Ocieľkou by ste mali nôž prebrúsiť minimálne 1× týždenne. U bežne používaných kuchynských nožov by malo brúsenie prebehnúť každé cca 2 mesiace, alebo vždy, keď dôjde ku otupeniu, alebo poškodeniu ostria noža.
K brúseniu sa používajú tiež brúsne kamene na nože najrôznejších hrúbok. Brúsne kamene vyžadujú však viac skúseností než bežné elektrické a ručné brúsky.