ProBio GASTRO - Špalda lúpaná 3 kg BIO
Popis
Špalda je jednou z najstarších pôvodných obilnín. Má podobné zloženie ako bežná pšenica, ale v porovnaní s ňou je nutrične bohatšia. Obsahuje viac bielkovín, minerálov, vitamínov skupiny B a jeho vláknina je lepšie a ľahšie stráviteľná.
Kde použiť špaldové zrno na varenie: vyprážané na cibuľke ako skvelá príloha, na prípravu špaldového rizota, na obohatenie šalátov, do mäsových guľôčok, na pečenie, na klíčenie.
Vedeli ste to? Sme špecialisti na spracovanie špaldy. Tejto činnosti sa venujeme od svojho vzniku v roku 1992 a máme širokú škálu špaldových výrobkov (špalda, múky, vločky, krupica atď.). Naša technológia nám umožňuje odoberať špaldu takmer „priamo z poľa“ a spracovávať zrno od začiatku – čistenie, sušenie, mletie, balenie. Jemne ho vysušíme teplým vzduchom a výsledný produkt si zachová svoje živiny.
Zaujímavosti:
Za pôvodným čistým špaldovým…
Začalo to špaldou a pokračuje dodnes
Zloženie: 100% špalda BIO
Balenie: 3 kg
CZ-BIO-002
Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
Výživové údaje v 100 g výrobku | |
---|---|
Energetická hodnota | 362 kcal |
Tuky | 4,10 g |
z toho nasýtené | 0,51 g |
Sacharidy | 61,20 g |
z toho cukry | 4,80 g |
Vláknina | 9,50 g |
Bielkoviny | 15,40 g |