10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny

Levenhuk 7x50 Atom

Levenhuk 7x50 Atom

1 hodnotenia
Spoľahlivý ďalekohľad s krištáľovo čistým obrazom, 7× priblížením a robustným pogumovaným telom.
50,30 €
Tovar od: MALL
50,30 €
Získajte dopravu ZADARMO so
Posledný kus
Vrátenie zadarmo cez Packetu
Iní predajci

Už zajtra na výdajnom mieste
Už zajtra na vašej adrese

Popis

Optika vysokej kvality, klasický dizajn – ďalekohľad Levenhuk Atom 7 × 50 v sebe spája všetky tieto výhody. Šošovky objektívov s priemerom 50 mm zaisťujú kvalitný a jasný obraz a to aj za zhoršených svetelných podmienok. Zväčšenie 7× vám umožňuje pozorovať aj vzdialené objekty vo vysokom detaile. Ergonomický dizajn a pogumovaný plášť zaisťuje maximálny užívateľský komfort. Ak hľadáte spoľahlivý prístroj pre pozorovanie v teréne počas dňa aj za súmraku, je Levehuk Atom 7 × 50 presne to, čo potrebujete!

Vďaka konštrukcii s Porro hranolmi je svetelná strata vo vnútri tela triedru prakticky nulová. Všetky optické prvky sú kompletne pokryté antireflexnou vrstvou. Trieder Levehuk Atom 7 × 50 ponúka obraz, ktorý je ako živý – jasný, ostrý a krištáľovo čistý, s presnou reprodukciou farieb.

Venujeme maximálne úsilie tomu, aby používanie tohto binokulárneho ďalekohľadu bolo veľmi pohodlné. Vzdialenosť medzi tubusmi možno nastaviť a pravý okulár je vybavený krúžkom dioptrickej korekcie. Očnice z mäkkej gumy zaisťujú maximálne pohodlie pri pozorovaní. Gumové opláštenie zmäkčuje nárazy a bráni vlhkosti, nečistotám a prachu preniknúť do prístroja.

Levenhuk atom 7 x 50

Obsah balenia:

  • Binokulárny ďalekohľad Levenhuk Atom 7 × 50
  • Krytky okuláru a objektívu
  • Puzdro
  • Závesný remeň
  • Čistiaca utierka