Adelfio Conserve Paradajková omáčka s amberjackom, 300 g (Sugo di Ricciola)
Popis
Paradajková omáčka s amberjackom
Paradajková omáčka s amberjackom (Seriola dumerili) je autentický sicílsky výrobok, ktorý prináša na stôl pravú a lahodnú chuť ostrova. Výnimočne sa podáva na plátku opečeného chleba s kvapkou extra panenského olivového oleja ako jednoduchý, ale veľmi chutný predkrm. Môže sa použiť aj ako korenie do cestovinových jedál, ktorým dodáva jedinečnú a originálnu chuť. Jeho štruktúra a jemná chuť je vhodná aj na prípravu chutných omáčok k mäsu a rybám. Už pripravená omáčka, ktorú stačí len zohriať, sa naleje na vopred uvarené cestoviny a potom sa podáva ako hlavný chod.
Rybárska zóna FAO: FAO 61 Metóda lovu rýb: záťahová sieť
Zloženie: paradajkový pretlak 65 %, s amberjack (Seriola dumerili) 27 %, olivy, kapary, hrozienka, píniové oriešky, olivový olej, maranta, mrkva, zeler, cesnak, čierne korenie, soľ.
Skladovanie: neotvorené výrobky sa môžu skladovať mimo chladničky na chladnom a suchom mieste. Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 3 dní.
Výrobca Adelfio Conserve – Viale Jonio, 1, 96010 Marzamemi (SR) – Taliansko
Hmotnosť 300 g
Zloženie paradajkový pretlak 65 %, s amberjack (Seriola dumerili) 27 %, olivy, kapary, hrozienka, píniové oriešky, olivový olej, maranta, mrkva, zeler, cesnak, čierne korenie, soľ.
Krajina pôvodu Taliansko
Skladovanie Neotvorené výrobky sa môžu skladovať mimo chladničky na chladnom a suchom mieste, po otvorení ich uložte do chladničky a spotrebujte do 3 dní.
Alergény Ryby a výrobky z nich, Muškátové oriešky: mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich, Zeler a výrobky z neho
Spôsob lovu rýb pomocou kruhových záťahových sietí
Rybolovná zóna FAO FAO 61
Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota 414 Kj / 99 Kcal Tuk 6,4 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,9 g Sacharidy 4,1 g z toho cukry 3,8 g Vláknina 0,3 g Bielkoviny 6,2 g Soľ 1,4 g