10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 47117741

Manicardi Balzamikový krém z balzamikového octu z Modeny IGP, 250 ml

Manicardi Balzamikový krém z balzamikového octu z Modeny IGP, 250 ml

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Vynikajúci krém na ochutenie mäsa, najmä hovädzej pečienky, syrov, rýb, grilovanej zeleniny, smotanovej zmrzliny, hranolčekov. Tento výrobok sa vyrába zmiešaním vareného hroznového muštu, modenského balzamikového octu, sirupového cukru a stabilizátorov, kým nedosiahne krémovú konzistenciu.
6,99 €
0,03 €/ml
Tovar od: Lanýž Shop
6,99 €
0,03 €/ml
Získajte dopravu ZADARMO so
u zásielok od 12,9 €

27.12.2024 na výdajnom mieste
27.12.2024 - 30.12.2024 na vašej adrese

Popis

Balzamikový krém z balzamikového octu z Modeny IGP

Vynikajúci krém na ochutenie mäsa, najmä hovädzej pečienky, syrov, rýb, grilovanej zeleniny, smotanovej zmrzliny, hranolčekov.

Tento výrobok sa vyrába zmiešaním vareného hroznového muštu, modenského balzamikového octu, sirupového cukru a stabilizátorov, kým nedosiahne krémovú konzistenciu.

Hustota pri 20 °C: 1,20

Celková kyslosť: 3

Vzhľad: jasný a brilantný

Farba: tmavohnedá

Vôňa: príjemne octová, trvalá, intenzívna a jemná

Chuť: sladkokyslá

Zloženie: varený hroznový mušt, balzamikový ocot z Modeny IGP (vínny ocot, varený hroznový mušt, E150d) 35 %, glukózovo-fruktózový sirup, modifikovaný škrob, E150d. Obsahuje siričitany

Parametre

Výrobca Acetaia Manicardi – Via Massaroni, 1, 41014 Castelvetro (MO) – Taliansko

Hmotnosť 250 ml

Zloženie varený hroznový mušt, balzamikový ocot z Modeny IGP (vínny ocot, varený hroznový mušt, E150d) 35%, glukózovo-fruktózový sirup, modifikovaný škrob, E150d. Obsahuje siričitany

Krajina pôvodu Taliansko

Skladovanie skladujte na chladnom a suchom mieste

Alergény Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené ako SO2

Výživové údaje na 100 ml

Energetická hodnota 1006 Kj / 237 Kcal

Tuk 0,0 g

z toho nasýtené mastné kyseliny 0,0 g

Sacharidy 55,0 g

z toho cukry 47,0 g

Vláknina 0,0 g

Bielkoviny 1,5 g

Soľ 0,05 g

Hustota pri 20 °C 1,20

Celková kyslosť 3 %