Manicardi Balzamikový krém z balzamikového octu z Modeny IGP, 250 ml
Popis
Balzamikový krém z balzamikového octu z Modeny IGP
Vynikajúci krém na ochutenie mäsa, najmä hovädzej pečienky, syrov, rýb, grilovanej zeleniny, smotanovej zmrzliny, hranolčekov.
Tento výrobok sa vyrába zmiešaním vareného hroznového muštu, modenského balzamikového octu, sirupového cukru a stabilizátorov, kým nedosiahne krémovú konzistenciu.
Hustota pri 20 °C: 1,20
Celková kyslosť: 3
Vzhľad: jasný a brilantný
Farba: tmavohnedá
Vôňa: príjemne octová, trvalá, intenzívna a jemná
Chuť: sladkokyslá
Zloženie: varený hroznový mušt, balzamikový ocot z Modeny IGP (vínny ocot, varený hroznový mušt, E150d) 35 %, glukózovo-fruktózový sirup, modifikovaný škrob, E150d. Obsahuje siričitany
Parametre
Výrobca Acetaia Manicardi – Via Massaroni, 1, 41014 Castelvetro (MO) – Taliansko
Hmotnosť 250 ml
Zloženie varený hroznový mušt, balzamikový ocot z Modeny IGP (vínny ocot, varený hroznový mušt, E150d) 35%, glukózovo-fruktózový sirup, modifikovaný škrob, E150d. Obsahuje siričitany
Krajina pôvodu Taliansko
Skladovanie skladujte na chladnom a suchom mieste
Alergény Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené ako SO2
Výživové údaje na 100 ml
Energetická hodnota 1006 Kj / 237 Kcal
Tuk 0,0 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,0 g
Sacharidy 55,0 g
z toho cukry 47,0 g
Vláknina 0,0 g
Bielkoviny 1,5 g
Soľ 0,05 g
Hustota pri 20 °C 1,20
Celková kyslosť 3 %