10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 27995317

AnySharp Brúska na nože Anysharp X-Blade tmavosivá

AnySharp Brúska na nože Anysharp X-Blade tmavosivá

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
AnySharp XBlade obnovuje mimoriadne ostré ostrie otupených čepelí kuchynských nožov, ktoré sa používaním otupili. Funguje so všetkými nožmi a sám sa nastavuje. Vykonáva prácu, aby ste ju nemuseli vykonávať vy!
Momentálne nedostupné.
84,18 €
Tovar od: KitchenStyle
84,18 €

Popis

AnySharp XBlade obnovuje mimoriadne ostré ostrie otupených čepelí kuchynských nožov, ktoré sa používaním otupili. Funguje so všetkými nožmi a sám sa nastavuje. Vykonáva prácu, aby ste ju nemuseli vykonávať vy! Ocenená konštrukcia noža AnySharp XBlade využíva technológiu karbidu volfrámu na predĺženie životnosti takmer každého noža. AnySharp funguje bez použitia rúk prakticky na všetkých oceľových nožoch vrátane drahých nožov z kalenej ocele s uhlom čepele od 12,5° do 22,5°. ZOSTAŇTE V STREHU, ZOSTAŇTE V BEZPEČÍ. Trvá to len niekoľko sekúnd…

Zachráňte svoje staré nože, aby krájanie bolo opäť jednoduché. Či už krájate mäso, zeleninu na kocky alebo nedeľnú pečienku, ostrý nôž vám krájanie uľahčí. Nástroje na ostrenie z karbidu volfrámu sú mimoriadne tvrdé, tvrdšie ako akákoľvek oceľ. Nástroje samočinne nastavujú uhol a tlak na ostrenie a brúsenie akéhokoľvek oceľového noža od 12,5° do 22,5° vrátane štandardných nožov z európskej ocele, nožov z kalenej ocele a dokonca aj profesionálnych japonských kuchárskych nožov.

Pamätajte si, že pri ostrení nožom AnySharp je potrebné vyvíjať veľmi malý tlak a nôž je potrebné pred použitím utrieť.

Keď prechádzate nožom XBlade, ostriace nástroje sa pohybujú hore a dole s rôznym tlakom. Pri spätnom ťahaní čepele sa brúsny efekt podobá jemnému brúseniu brúsnym kameňom alebo brúsnym papierom. AnySharp XBlade sa prispôsobí tlaku a rôznym uhlom rôznych nožov. Dá sa používať rovnako efektívne, či ste pravák alebo ľavák. Trvá to len niekoľko sekúnd a je to úplne bez použitia rúk. Nemusíte byť odborník. Nemusíte ani vedieť, ako sa ostria nože!