Philips HD 3037/70 MultiCooker - II. akosť
Popis
Multifunkčný prístroj, s ktorým pohodlne a ľahko pripravíte rad rôznorodých pokrmov.
Vážení zákazníci, gratulujem Vám k rozhodnutiu zakúpiť si Philips Multicooker.
Pripravil som pre Vás niekoľko receptov, ktoré Vás presvedčia o všestrannosti tohto produktu.
Či už ste kuchár - začiatočník alebo pokročilý, rozhodne sa "nespálite".
Po vlastnej skúsenosti s Philips Multicookerem som presvedčený, že Vám pri príprave zdravých a chutných pokrmov ušetrí veľa času a energie.
"Zdeněk Pohlreich"
Hlavné prednosti:
Vlastnosti:
chytré a automatizované varenie>
špecializované programy a počítačové riadenie pre zachovanie nutričnej hodnoty pokrmov
3D teplo, ktorý najlepšie zabezpečuje uvarené pokrmy
integrovaný mikroprocesor zaisťuje jednoduchú prípravu obľúbených pokrmov
veľká hrúbka vnútornej nádoby (2 mm) rovnomerne rozvádza teplo a zaručuje chutnejšiu prípravu pokrmov
vonkajší plášť z nerezovej ocele pre ľahké čistenie
časovač až na 24 hod
sklopné držadlo pre jednoduché prenášanie
Technické parametre:
vnútorný objem nádoby: 5 ldĺžka prívodnej šnúry: 1 m
príkon: 860 W
Obsah balenia:
plastový naparovačodmerka
stierka
naberačka
kuchárka so 17 regionálnymi receptami
Prehľad funkcií:
Program | Regulácia teploty | Teplota (približne) | Regulácia doby | Predvolený čas |
---|---|---|---|---|
Ryža | Nie | 135°C | Nie | 40 minút |
Rizoto | Nie | 135°C | Nie | 40 minút |
Pilaf | Nie | 135°C | Nie | 40 minút |
Džem | Nie | 90°C | 1 - 4 hodiny | 2 hodiny |
Var | Nie | 95°C | 5 - 30 minút | 30 minút |
Dusenie | Nie | 90°C | 20 minút - 10 hodín | 1 hodina |
Vyprážanie | Nie | 150°C | 5 - 59 minút | 42 minút |
Jogurt | Nie | 40°C | 6 - 12 hodín | 8 hodín |
Ohrev | Nie | 90°C | 8 - 25 minút | 25 minút |
Zapekanie | Áno | 40, 60, 80, 100, 120, 150, 180°C | 20 minút - 2 hodiny | 45 minút |
Príprava v pare | Nie | 95°C | 5 minút - 2 hodiny | 30 minút |
Vrelé tóny | Nie | 73°C | Automatické zapnutie po dokončení funkcií (s výnimkou funkcie prípravy jogurtu) |
Nechajte sa inšpirovať:
Ragú z danka s koreňovou zeleninou
Ingrediencie
90 ml olivového oleja, 3 červené cibule, nakrájané na kocky, 2 mrkvy nakrájané na kocky, 2 petržlenu nakrájané na kocky, 6 strúčikov cesnaku, 800 g daniel. stehna nakrájané na kocky, 375 ml červeného vína, 750 ml mäsového vývaru, 2 × 400 g konzerva krájaný ch paradajok, 3 bobkové listy, 1 lyžica kryštálového cukru, soľ
Posup prípravy:
Multicooker nastavte na FRY, rozohrejte olivový olej a opekajte daniel. stehno 3-4 minúty dohneda. Vyberte a dajte bokom.
Na zvyšnom oleji pomaly opekajte mrkvu a petržlen (5-8 minút), potom pridajte cibuľu, cesnak a opečte dozlatista. Vráťte do hrnca stehno, zalejte vínom a varte 2 minúty.
Akonáhle sa víno vyvarí, pridajte vývar, paradajky, bobkové listy, cukor, soľ a premiešajte.
Zatvorte, nastavte na STEW a nechajte dusiť 1,5 hodinu domäkka, raz obráťte.
Podávajte s varenými zemiakmi.
**Ďalej odporúčame:** - Parné hrnce - Mlynčeky a koreničky - Príbory