10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 24950933

Orava Pákový espresso kávovar ES-300

Orava Pákový espresso kávovar ES-300

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Pákový espresso kávovar Elegantný a kompaktný dizajn s antikorovou úpravou Možnosť použiť mletú kávu aj všetky druhy porciovanej kávy Prevádzkový tlak: 15 bar Odnímateľná nádoba na vodu s objemom 1,6 l Antikorová dýza na napenenie mlieka pre krémovú penu V…
Momentálne nedostupné.
Zľava 12 % 79 € Najnižšia cena v období 30 dní pred znížením ceny.
69 €
Zľava 12 % 79 € Najnižšia cena v období 30 dní pred znížením ceny.
69 €
Vrátenie zadarmo cez Packetu

Popis

Pákový espresso kávovar Elegantný a kompaktný dizajn s antikorovou úpravou Možnosť použiť mletú kávu aj všetky druhy porciovanej kávy Prevádzkový tlak: 15 bar Odnímateľná nádoba na vodu s objemom 1,6 l Antikorová dýza na napenenie mlieka pre krémovú penu V

Privátny barista od Oravy!

Majstrom na prípravu excelentného espressa aj ľahučkého mliečneho kapučína je pákový espresso kávovar Orava ES-300. Káve skutočne rozumie a je stvorený tak, aby pri príprave espressa zohľadnil všetky faktory pre dokonalý výsledok.

Elegantný a kompaktný dizajn s antikorovou úpravou. Možnosť použiť mletú kávu aj všetky druhy porciovanej kávy. Prevádzkový tlak: 15 bar. Odnímateľná nádoba na vodu s objemom 1,6 l . Antikorová dýza na napenenie mlieka pre krémovú penu. Svetelná signalizácia prípravy a prevádzky. Tepelná poistka proti prehriatiu.

Poctivá káva! ES-300

Prevádzkový tlak

Kávovar ES-300 má tlak 15 barov – na espresse tak dokáže vyčarovať zlatistú krémovú penu, ktorá mu dodáva bohatú chuť a podmanivú arómu.

Páka na vloženie zomletej kávy

Zomletú kávu je potrebné dostatočne utlačiť. Používa sa na to nástroj pripomínajúci veľkú pečiatku – nazývaný tamper. Je dôležité, aby káva bola utlačená rovnomerne – aby voda pretekala rovnako rýchlo celou plochou kávy. 

ES-300 páka
napeňovacia dýza - ES-300

Lahodné kapučíno? Žiadny problém.

Vďaka napeňovacej dýze si hravo poradíte aj s prípravou lahodného kapučína. Vďaka svetelnej signalizácii prípravy a prevádzky budete presne vedieť, koľko krokov vás delá od prvého dúška.

Kávová klasika z Talianska

Kvalitné kapučíno je rozdelené na rovnomerné tretiny. 1/3 kávy, 1/3 teplého mlieka, 1/3 speneného mlieka. Množstvo teplého mlieka + získanej peny je teda dvojnásobkom pripravenej kávy.
Kapučíno - ES-300