10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 12542080

Kamado Joe Kettle Joe kotlový gril na drevené uhlie

Kamado Joe Kettle Joe kotlový gril na drevené uhlie

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Kettle Joe ™ – 57 cm kotlový gril s jedinečnými vlastnosťami keramického grilu, ktoré zlepšujú zadržiavanie tepla, spotrebu paliva a schopnosť údenia. Gril obsahuje hyperbolickú vložku SlōRoller ™, ktorá využíva silu cyklónového prúdenia vzduchu na reguláciu tepla a dymu pri nízkych teplotách. Celý popis
699 €
699 €

28.8.2024 - 30.8.2024 na vašej adrese

Popis

Kamado Joe Kettle je kotlový gril s veľkým rozdeliteľným roštom Divide & Conquer® s keramikou obloženým ohniskom. Je to ideálny kotlový gril na pomalé pečenie a údenie, ale zároveň si na ňom pripravíte aj výborné steaky pri vysokej teplote (až 375 ℃). 

Gril určený pre každého, kto potrebuje ľahký prenosný gril s veľkou plochou na grilovanie s výhodami keramického grilu, akými sú nesporne nízka spotreba uhlia, výborný teplotný manažment a dlhá doba grilovania na jedno naloženie uhlia.

Základné vybavenie kotlového grilu Kettle Joe na mobilnom podvozku :

• kotlový gril v červenej farbe

• mobilný podvozok

• bočné poličky

• rozdeliteľný flexibilný rošt Divide & Conquer®

• hyperbolická vložka SlōRoller™ pre nepriame pečenie

• keramické ohnisko z viacerých kusov

• vysúvateľný popolník

• teplomer

TECHNIKY GRILOVANIA

Dokonalý a jednoduchý systém zdvihnutia poklopu pre vloženie hyperbolickej vložky SlōRoller™ umožňuje zmeniť metódu priameho grilovania na nepriame pečenie.

NEPRIAME PEČENIE

 Hyperbolická vložka SlōRoller™ s cyklónovým prúdením vzduchu zabezpečuje nepriame pečenie pri nízkych teplotách na dlhší čas a vďaka keramickému ohnisku je stabilizácia teploty jednoduchá a dlhodobá.

VÝŠKOVO NASTAVITEĽNÝ ROŠT

 Rozdeliteľný rošt Divide & Conquer® si môžete výškovo nastaviť, čo zaručuje väčšiu flexibilitu prípravy jedál v rôznych teplotných zónach.

KERAMICKÉ OHNISKO

 Udržuje stabilnú teplotu čo zaručuje lepšie výsledky grilovania. Rozdelenie na viacero kusov eliminuje jeho prasknutie.