Konrád Kendík: Nové receptúry a technológia pokrmov - v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach
Konrád Kendík: Nové receptúry a technológia pokrmov - v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach
Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál.
61,92 €
Tovar od:
Knihy Daniela
61,92 €
Získajte dopravu ZADARMO so
28.11.2024
na výdajnom mieste
Výdajné miesta
28.11.2024 -
29.11.2024
na vašej adrese
Možnosti doručenia
Popis
Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy připravovat. Při voľbe hmotnostnej skupiny třeba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.
- Dátum vydania: 01. 01. 2012
- Počet strán: 1270
- ISBN: 978–80–89350–44–5
- Väzba: Pevná bez přebalu lesklá