10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 14956180

Konrád Kendík: Nové receptúry a technológia pokrmov - v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

Konrád Kendík: Nové receptúry a technológia pokrmov - v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál.
61,92 €
Tovar od: Knihy Daniela
61,92 €
Získajte dopravu ZADARMO so

28.11.2024 na výdajnom mieste
28.11.2024 - 29.11.2024 na vašej adrese

Popis

Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy připravovat. Při voľbe hmotnostnej skupiny třeba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.
  • Dátum vydania: 01. 01. 2012
  • Počet strán: 1270
  • ISBN: 978–80–89350–44–5
  • Väzba: Pevná bez přebalu lesklá