10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny

Vergnano Cremoso, 120 ks

Vergnano Cremoso, 120 ks

Vergnano Cremoso ponúka 120 porcií kávy v podobe kompatibilných kapsúl pre Nespresso kávovary. Tieto značkové kapsule sú šetrné ku všetkým modelom týchto kávovarov .Obsahujú vybrané zmesi kávy pochádzajúce z krajín ako Costa Rica, Dominikánska Republika, Guatemala, Kenya či Brazílie. Celý popis
Momentálne nedostupné.
40,85 €
0,34 €/ks
Tovar od: MALL
40,85 €
0,34 €/ks
Vrátenie zadarmo cez Packetu

Popis

  • 12 × 10 ks kapsúl.
  • Kompatibilný pre Nespresso kávovary.
  • Značkové kapsule.
  • Obal: recyklovateľný papier, recyklovateľné / espresso kapsule sú vyrobené z biologicky rozložiteľného plastu Biodo.
  • Produkt zodpovedá európskej smernici 94/62 na základe ISO 14855 výsledkov v 24,43% rozložiteľnosti v 180 dňoch; celková biologická rozložiteľnosť je na základe matematického modelu odhadnutá na 965 dňoch. Kapsule, ktoré sú certifikované ako biologicky rozložiteľné, nemôžu byť klasifikované ako vhodné pre kompostovanie v rámci platných právnych predpisov; z tohto dôvodu by mali byť považované za biologicky odbúrateľné, nie ako recyklovateľný odpad.

Caffe' Vergnano má už dlhoročnú tradíciu na trhu a to od roku 1882, kedy Domenico Vergnano otvoril obchod s potravinárskym tovarom v mestečku Chieri pri talianskom Turíne. V obchode sa čoskoro začal zaoberať predajom a pražením kávy. Toto odhodlanie bolo poháňané odvážnymi rozhodnutiami a zakúpením prvej kávovej plantáže v Keni.

Roku 1986 sa spoločnosť spojila s preslávenou „Casa del Caffé“. Od tej doby má medzi kaviarňami v piemontskom reťazci jedno z hlavných postavenia predovšetkým kvôli prvotriednej kvalite. Starostlivo vyberaná kávové zrná a správna technológia praženia zaručuje skutočný pôžitok z kávy, ktorý si najmä Taliani vychutnávajú niekoľkokrát denne porciou malej silnej šálky.

Od začiatku sa Vergnano orientovalo na výber najcennejších druhov káv, tie ktoré rastú len v istých nadmorských výškach, v krajinách so zvláštnou klímou bohatých na minerálne soli, ktoré sú v stredomorských amerických krajinách ako sú Haiti, Salvador, Costa Rica, San Domingo, Guatemala a neskôr tiež Kenya a Brazílie.

Sledovanie kvality v skutočnosti začína už pred začiatkom rastu rastliny a to používaním prírodného kompostu v kávových farmách, ktoré produkujú pre Vergnano, pretože to je jediná metóda, ktorá povoľuje kultiváciu chutných zrniek kávy.