Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
Predajca
Nestíhate nakúpiť? Vyberajte produkty z kategórie Korenie, ochucovadlá online. Nákup vám môžu uľahčiť filtre najlacnejšie Korenie, ochucovadlá či výrobky najlepšie hodnotené ostatnými užívateľmi. Urobte si zásobu s MALL.SK.
- Objednaný tovar doručíme dnes alebo podľa vašich časových preferencií.
- Chcete si radšej vyzdvihnúť tovar sami a ušetriť za dopravu? Po celom Slovensku máme viac ako 1 500 výdajných miest.
- Platiť môžete online, v hotovosti alebo až za 50 dní s overeným účtom prostredníctvom služby MALL Pay.
- Produkty zo sekcie Korenie, ochucovadlá môžete vrátiť do 14 dní bez udania dôvodu.
- Nejasnosti ohľadom objednávky alebo iných služieb vám pomôže vyriešiť naša nonstop zákaznícka podpora.
Na MALL.SK ponúkame už viac ako 1 miliónov produktov!
Najpredávanejšie
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Kurkuma je korenie, ktoré možno nájsť aj pod názvom indický šafran. Má výraznú žltú farbu a silnú aromatickú vôňu, ktorá je preň typická.Prečo je taká farebná?
môžete mať 23.07
Rasca je korenie nemecky hovoriacich krajín. V Rakúsku, Nemecku a Švajčiarsku sa už používa na mnoho spôsobov. Kmín je najznámejší ako korenie na chlieb. Bravčové pečienky, kapusta a kyslá kapusta tiež žijú z jej štipľavej, horkosladkej arómy.
môžete mať 23.07
Čo majú spoločné perník a kari? Koriander – niektorí ho milujú, iní sa s jeho chuťou nevedia stotožniť. Napriek tomu, skôr než sa stanete jeho milovníkom alebo nie, mali by ste bezpodmienečne ochutnať jeho semená (botanicky správne: plody) a listy, pretože tie sa na jazyku vyvíjajú úplne inak.
môžete mať 23.07
BIO zeleninový vývar bez kvasníc Rapunzel 160 g
môžete mať 23.07
Škorica je kôra škoricovníka, ktorá sa lúpe, suší a používa ako korenie. Jej zemitá, drevitá a zároveň sladká chuť sa hodí k mliečnej ryži, kompótom a koláčom. Veľmi dobre ladí aj so všetkými druhmi sušeného ovocia.
môžete mať 23.07
Libeček – „Polievkové korenie ala nature“. Klasická polievková stonka Libeček má bylinkovú vôňu so stopami anízu, citrónu a kvasníc. Jeho chuť pripomína zeler, ale je intenzívnejšia. Bolo by však chybou používať libeček len do polievok.
môžete mať 23.07
Oregano – talianske kuchárske umenie by nebolo úplné bez tohto bylinného, korenistého, horkého a pikantného korenia. Stredoeurópania sa už od Talianov niečo naučili. Oregano radi používajú do zeleninových jedál alebo omáčok na cestoviny.
môžete mať 23.07
Čo majú spoločné perník a kari? Koriander – niektorí ho milujú, iní sa s jeho chuťou nevedia stotožniť. Napriek tomu, skôr než sa stanete jeho milovníkom alebo nie, mali by ste bezpodmienečne ochutnať jeho semená (botanicky správne: plody) a listy, pretože tie sa na jazyku vyvíjajú úplne inak.
môžete mať 23.07
„12-bylinná soľ – "prenesie nás do iného sveta“ Túto jemnú, farebnú bylinnú zmes dopĺňa prírodná morská soľ.12-bylinná soľ je všestranná – môžete ňou ochutiť polievky, šaláty, omáčky, pečienky a mnoho ďalšieho.
môžete mať 23.07
Bazalka je korenie, bez ktorého si len ťažko vieme predstaviť pesto na cestoviny. Už dlho je dobre stráženým tajomstvom talianskej kuchyne a používa sa do rôznych omáčok a zeleninových šalátov. S nakrájanými paradajkami a mozzarellou z nej vytvoríte chutný predkrm.
môžete mať 23.07
Korenie na pizzu a cestoviny – „kúsok talianskej dovolenky každý deň“ Korenie na pizzu a cestoviny je určené, ako už názov napovedá, na zjemnenie klasických talianskych jedál. Dodáva pizze, cestovinám a lasagniam chuť, ktorú je často ťažké nájsť mimo Talianska.
môžete mať 23.07
Kmín – „korenie na pečenie a chlieb“ Kmín je korenie nemecky hovoriacich krajín. V Rakúsku, Nemecku a Švajčiarsku sa už používa na mnoho spôsobov. Rasca je najznámejšia ako korenie na chlieb. Bravčové pečienky, kapusta a kyslá kapusta tiež žijú z jej štipľavej, horkosladkej arómy.
môžete mať 23.07