GFT Malatec 23813 Teplomer vpichový pečiaci
Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
TENKÁ KOLÍKOVÁ SONDA – špeciálne navrhnutý teplomer na mäso má tenkú sondu, ktorá ľahko preniká do mäsa a zanecháva minimálnu stopu. Je ideálny na sledovanie teploty mäsa počas procesu údenia. Pokiaľ teda plánujete údiť väčšie kusy mäsa, ako je šunka alebo slanina, oplatí sa zvážiť použitie nášho t
Celý popis
2,50 €
Tovar od:
Rychlydarcek.sk
2,50 €
Získajte dopravu ZADARMO so
u zásielok od 12,9 €
Posledné 2 kusy
19.2.2025
na výdajnom mieste
Výdajné miesta
19.2.2025 -
20.2.2025
na vašej adrese
Možnosti doručenia
Popis
- TENKÁ KOLÍKOVÁ SONDA – špeciálne navrhnutý teplomer na mäso má tenkú sondu, ktorá ľahko preniká do mäsa a zanecháva minimálnu stopu. Je ideálny na sledovanie teploty mäsa počas procesu údenia. Pokiaľ teda plánujete údiť väčšie kusy mäsa, ako je šunka alebo slanina, oplatí sa zvážiť použitie nášho teplomera s dlhou sondou, ktorý môže pomôcť pri sledovaní teploty v hlbších vrstvách mäsa.
- NA VARENIE A UDENIE – náš teplomer je multifunkčný a možno ho použiť ako na varenie v šunkovare, tak na údenie. Práve ste našli teplomer, ktorý ponúka široký rozsah teplôt a presné meranie.
- BEZDRÔTOVÝ – bezdrôtový teplomer umožňuje sledovať teplotu na diaľku, čo sa hodí pri dlhších procesoch údenia.
- PREHĽADNÝ A PRAKTICKÝ CIFERNÍK – teplomer má praktické symboly optimálnych teplôt údenia pre konkrétne druhy mäsa (hovädzie, baranie, teľacie, bravčové a hydinové). Číselník je čitateľný, takže čítanie teploty je rýchle a pohodlné. Stupnica ukazuje v stupňoch Celzia každých 10 stupňov.
- ŠPECIFIKÁCIA – rozsah merania: 0 – 120 stupňov Celzia; dĺžka sondy: 13 cm; rozmery: 5,1 × 14,5 cm; hmotnosť: 35 g; hmotnosť v balení: 40 g.
ŠPECIFIKÁCIA
- rozsah merania: 0 – 120 stupňov Celzia
- dĺžka sondy: 13 cm
- rozmery: 5,1 × 14,5 cm
- hmotnosť: 35 g
- hmotnosť v balení: 40 g
ZAHRNUTÉ
- teplomer
- viečko na uloženie sondy
Vynikajúci analógový teplomer nielen pre udiarne – má široké uplatnenie v gastronómii, ako na domáce použitie, v reštauráciách, ako aj v potravinárskom priemysle. Teplotu údeného mäsa (alebo iného pokrmu) môžete ľahko skontrolovať a zaistiť tak jeho vynikajúcu kvalitu. Teplomer je vyrobený z nerezovej ocele. Má veľmi praktické symboly pre optimálnu teplotu údenia pre konkrétny druh mäsa. Sada obsahuje uzáver na uloženie sondy, ktorý možno využiť aj na jej uchytenie – má praktický „klip“ ako prepisovačka.