TFA 14.1007 Potravinársky teplomer na cukrovinky
Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Analógový potravinársky teplomer TFA 14.1007 vhodný napr. na meranie teploty pri príprave čokolády a iných cukroviniek – kandizované ovocie, konzervovanie džemov a želé. V pozinkovanom drôtenom puzdre. Rozsah merania vnútornej teploty: +80 °C …+220 °C.Rozmery: Ø 35 × 44 × 365 mmHmotnosť: 90 g
Celý popis
Popis
Analógový potravinársky teplomer TFA 14.1007 vhodný napr. na meranie teploty pri príprave čokolády a iných cukroviniek – kandizované ovocie, konzervovanie džemov a želé. V pozinkovanom drôtenom puzdre.
Rozsah merania vnútornej teploty: +80 °C …+220 °C.
Rozmery: Ø 35 × 44 × 365 mm
Hmotnosť: 90 g