Značka
Cena
Dostupnosť
Predávame viac ako 1 000 000 produktov, medzi nimi aj produkty z kategórie Múky. Máte špeciálnu diétu alebo sa stravujete podľa zásad zdravej výživy? Na MALL.SK nakúpite pohodlne a za skvelé ceny. Ušetrite čas a vyberajte zo sekcie Múky najlacnejšie alebo najlepšie hodnotené produkty.
- Pochutnáte si už dnes – nákup vám dovezieme na adresu alebo si ho môžete vyzdvihnúť na jednom z 1 500 výdajných miest.
- Máte k produktom alebo službám otázky? Volajte na našu zákaznícku podporu 24 hodín denne.
- Ak vám produkty nebudú vyhovovať, môžete ich neporušené vrátiť do 14 dní.
- Platiť môžete rovno online, v hotovosti pri dodaní alebo až za 50 dní s overeným účtom prostredníctvom služby MALL Pay.
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Pohánková múka je múka vyrobená z mechanicky lúpanej pohánky, pri ktorej sa pohánkové zrná počas mletia rozdrvia, čím sa zachová vysoký obsah živín.
Momentálne nedostupné
Pôvod paliem, na ktorých rastú slávne kokosové orechy, nie je presne známy, ale ľudia sa domnievajú, že pochádzajú z ostrova Mu v Tichom oceáne. Kokosovník (t. j. druh palmy, na ktorej rastú kokosové orechy) sa pestuje už viac ako 3 000 rokov, ale do Európy sa dostal až v 16. storočí.
môžete mať 28.11
Celozrnná pohánková múka na rozdiel od ľahkej pohánkovej múky obsahuje šupku, ktorá ovplyvňuje jej farbu a vlastnosti. Má sivý odtieň, ktorý sa pri spracovaní cesta mení na hnedočierny, ale pri pečení zosvetľuje. Vďaka svojej štruktúre a zloženiu rýchlejšie kvasí, čo je ideálne na pečenie chleba.
môžete mať 28.11
Celozrnná špaldová krupica – zdravá variácia klasickej pšeničnej krupice. Je mletá z celých špaldových zŕn, takže obsahuje viac vlákniny a vitamínov obsiahnutých v zrne.
Momentálne nedostupné
Chlebová múka obsahuje časť obalu zrna a klíčky. Na výrobu chlebovej múky vyberáme zrná s najlepšou pekárskou kvalitou. Počas procesu mletia zachovávame časť zrna a klíčkového obalu, preto chlebové múky PROBIO obsahujú viac vlákniny a cenných živín ako biele múky.
Momentálne nedostupné
Pšeničný proteín, známy aj ako pšeničný lepok, sa získava z pšenice a je cenený najmä pre svoje vlastnosti pri pečení a v potravinárskom priemysle.
môžete mať 28.11
Chlebové múky sú takzvanou zlatou strednou cestou, niečo medzi severom a juhom, medzi čiernou a bielou, teda medzi čím a čím? Mezi hladkou, teda svetlou a celozrnnou múkou.
Momentálne nedostupné
Banány sú staré ako svet sám. Možno nie až tak staré, ale ľudstvo ich pozná už dlho, pretože prvé zmienky o nich sa nachádzajú v budhistických spisoch z roku 600 pred Kristom.
môžete mať 28.11
Ryžová múka má veľmi jemnú chuť a je ľahko stráviteľná. Je vynikajúci na palacinky, lievance, koláče, sušienky a buchty. Výborne zahusťuje a dá sa kombinovať s inými bezlepkovými múkami. Zaručená bezlepkovosť (obsah lepku do 20 mg/kg).
Momentálne nedostupné
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú a celozrnnú múku PROBIO, ktoré majú vysoký obsah vlákniny. Pšeničná hladká múka je vhodná na liate cestá, koláče, perníky, makovníky a bublaniny. Je vhodný na trené a šľahané cestá.Viete. vy nie?
Momentálne nedostupné
Pšeničná múka na chlieb – skvelý partner pre vaše domáce pečenie. Pšeničná múka dodá vášmu pečivu tmavšiu farbu, pevnejšiu štruktúru a množstvo živín. Nesklame vás pri domácom pečení chleba, rožkov, pizze alebo buchiet. Vychutnajte si plnšiu chuť, viac vlákniny a dlhšie zasýtenie.
môžete mať 28.11
Celozrnná múka je zdravá múka vyrobená z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v šupke a klíčku zrna. Celozrnná ražná múka je vhodná na výrobu tradičného kváskového chleba a na pečenie chleba.
Momentálne nedostupné