10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 43375786

Oleificio Russo Extra panenský olivový olej zo sopečných olív Zammara, 100 ml

Oleificio Russo Extra panenský olivový olej zo sopečných olív Zammara, 100 ml

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Objavte skutočnú jedinečnosť sicílskeho olivového oleja zo sopečných plodov, ktorý vyrába spoločnosť Oleificio Russo, ktorá je zárukou kvality a tradície. Extra panenský olivový olej Zammara je druh olivového oleja, ktorý sa vyrába na Sicílii v Taliansku. Vyrába sa z olív Nocellara Etnea, odrody olí
Momentálne nedostupné.
5,99 €
0,06 €/ml
Tovar od: Lanýž Shop
5,99 €
0,06 €/ml

Popis

Extra panenský olivový olej zo sopečných olív Zammara

Objavte skutočnú jedinečnosť sicílskeho olivového oleja zo sopečných plodov, ktorý vyrába spoločnosť Oleificio Russo, ktorá je zárukou kvality a tradície. Extra panenský olivový olej Zammara je druh olivového oleja, ktorý sa vyrába na Sicílii v Taliansku. Vyrába sa z olív Nocellara Etnea, odrody olív pochádzajúcej z východnej Sicílie na úpätí sopky Etna. Tento druh olivového oleja má smaragdovo zelenú farbu so svetlými zlatožltými odleskami. Má ľahkú až stredne zelenú ovocnú chuť s vôňou artičokov, paradajok, čerstvo nasekaného vresu a náznakmi mandlí. Chuť je ľahká s jemnými tónmi horkosti a pikantnosti. Pre svoju jemnú vôňu a ľahké tóny horkosti a pikantnosti v kombinácii s nízkou kyslosťou. Tieto charakteristické prvky sa navzájom neprekrývajú, ale skôr zvýrazňujú chuť jedál. Odporúča sa najmä na všetky jedlá typickej stredomorskej kuchyne, bohaté na vône, chute a farby tejto krajiny. Skúsenosti a vášeň spoločnosti Oleificio Russo sú zárukou sicílskeho oleja najvyššej kvality. Vyrába sa zo starostlivo vybraných a ručne spracovaných olív. Dôverujte skúsenostiam a vychutnajte si to najlepšie, čo Sicília ponúka. Sicílsky olej z vulkanickej oblasti značky Oleificio Russo je stávkou na istotu, kvalita a chuť sú stopercentne zaručené.

Považuje sa za jeden z najlepších talianskych olivových olejov a často sa používa na výrobu vysokokvalitného extra panenského olivového oleja.

  • Oblasť výroby: Belpasso-Paternò (CT)

  • Nadmorská výška: 400–500 m

  • Olivové háje: 30–40 rokov

  • Odroda: Nocellara dell'Etna 100%.

  • Spôsob zberu: ručný

  • Obdobie zberu: 10. októbra – 10. novembra

  • Metóda extrakcie: nepretržitý chladiaci cyklus

  • Kyslosť: 0,13 – 0,20

  • Vzhľad: smaragdovo zelený so žltými odleskami

  • Aróma: stredne ovocná s nádychom artičokov, čerstvej trávy

  • Chuť: mierne horká a korenistá, s tónmi zelených paradajok a divokých bylín.

  • Použitie: na varené a surové ryby, do šalátov a na zeleninu

Vlastnosti

Je to prírodná šťava bez akejkoľvek úpravy, veľmi vzácna prísada v stredomorskej kuchyni. Veľmi špeciálna zložka tejto vzácnej zeleniny, veľmi špeciálna zložka stredomorského olivového oleja. má antioxidačné a detoxikačné účinky znižuje riziko srdcových a cievnych ochorení spomaľuje starnutie (už na bunkovej úrovni) obsahuje vitamíny A, D, E, K obsahuje omega 3 a 6 mastné kyseliny je ľahko stráviteľný ideálny pri redukcii hmotnosti a diétach nenahraditeľné v studenej kuchyni

Skladujte na tmavom, suchom a chladnom mieste pri teplote do 20 °C. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.

Zloženie: 100% extra panenský olivový olej, výberová trieda olivového oleja získavaného priamo z olív výlučne mechanickými postupmi.

Výrobca Oleificio Russo – Via Papa Giovanni Paolo II, 9, 95032 Belpasso (CT) – Taliansko

Hmotnosť 100ml

Zloženie 100% extra panenský olivový olej, vybraná kvalita olivového oleja získavaného priamo z olív výlučne mechanickými procesmi.

Krajina pôvodu Taliansko

Skladovanie Skladujte na tmavom, suchom a chladnom mieste pri teplote do 20 °C. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu

Pôvod olív Taliansko (Sicília)

Bez alergénov

Výživové údaje na 100 ml Energetická hodnota 3762 Kj / 899 Kcal Tuk 99,9 g z toho nasýtené mastné kyseliny 14,46 g Sacharidy 0,0 g z toho cukry 0,0 g Bielkoviny 0,0 g Soľ 0,0 g