Cena
Dostupnosť
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Jemne pikantná japonská zmes korenia vhodná na dochutenie polievok, rezancov, opekaného mäsa, rýb, kreviet a iných morských plodov.
môžete mať 02.01 - 04.01
Univerzálna koreniaca zmes typická pre oblasť Ukrajiny. Je stredne pikantná a má sladkastú arómu. Výborne sa hodí najmä na dochucovanie mletého mäsa, ale aj polievok, prívarkov a omáčok.
môžete mať 02.01 - 04.01
Africká, príjemne pikantná zmes korenia. Odporúča sa predovšetkým na mäsové pokrmy a v kombinácii s olivovým olejom alebo červeným vínom.
môžete mať 31.12 - 01.01
Zmes korenia vhodná na akékoľvek druhy steakov. Pred grilovaním alebo opekaním pripravte olejovú marinádu a marinujte v nej steaky, lososa alebo zeleninu.
môžete mať 31.12 - 01.01
Známa výrazná koreninová zmes s celým alebo len veľmi málo mletým korením, ktorá tvorí základ mnohým indickým zeleninovým, mäsitým a strukovinovým jedlám.
môžete mať 02.01 - 04.01
Zmes korenia je vhodná na prípravu typických gréckych jedál, ako souvlaki, musaka, grécky šalát, ale aj na zeleninu, syr, hydinu a jahňacie mäso.
môžete mať 02.01 - 04.01
Zmes korenia známa pre oblasť blízkeho východu. Vhodná na ryžu, kuracie a jahňacie mäso, strukoviny a tradičné arabské jedlá. Pri opekaní na panvici odporúčame pridať rozdrvené mandle.
môžete mať 31.12 - 01.01
Lahodné orientálne korenie typické pre severnú Afriku vhodné na prípravu kuracieho, hovädzieho a baranieho mäsa, kus kus, ryžu, či zeleninu.
môžete mať 02.01 - 04.01
Výborná slovenská koreninová zmes na zemiaky.
môžete mať 02.01 - 04.01
Zmes byliniek a korení, ktorú odporúčame na pečené zemiaky, všetky druhy mäsa, zeleninu a do polievok.
môžete mať 31.12 - 01.01
Yarim je zmes korenín, ktoré sa bežne používajú v jemenskej kuchyni. Je to chutná, zdravá zmes, ktorá sa dá použiť do mäsa, polievok a dusených pokrmov.
môžete mať 02.01 - 04.01
Vynikajúca zmes na ochutenie jedál, polievok a pod.
môžete mať 01.01 - 02.01