Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Bylinkový čaj redukcia AROMATICA 40 g
Momentálne nedostupné
bylinkový čaj žalúdok a črevá 20× 400 g
Momentálne nedostupné
BYLINNÝ ČAJ BronTea AROMATICA 40 g
Momentálne nedostupné
AROMATICA BYLINNÝ ČAJ DIABETIK 40 g
Momentálne nedostupné
Bylinný čaj Migratea 20× 40 g
Momentálne nedostupné
AROMATICA BYLINNÝ ČAJ UKLUDNENIE A SPÁNOK 40 g
Momentálne nedostupné
Ginkgo Biloba kvapky 100 ml
Momentálne nedostupné
Ginkgo biloba kvapky AROMATICA 50 ml
Momentálne nedostupné
Orech kráľovský 50ml EXTRAKT, Dr.Rukavička
Momentálne nedostupné
SIBÍRSKY ŽENŠEN ELEUTEROKOK BYLINNÉ KVAPKY AROMATICA 50ML
Momentálne nedostupné
Drevená naberačka na soľ a korenie s dĺžkou 9 cm je malý a praktický kuchynský nástroj, ktorý sa často používa na naberanie soli, korenia alebo iných drobných sypkých prísad.
Momentálne nedostupné
Bio dropsy z horkej čokolády sú skvelou voľbou pre milovníkov čokolády. Dropsy sú vyrobené z kakaových bôbov v bio kvalite a obsahujú najmenej 70 % kakaovej sušiny. To zaručuje intenzívnu a bohatú chuť.
Momentálne nedostupné
Kto by nepoznal čokoládu! A z čoho sa čokoláda vyrába? Áno, kakaové bôby sa používajú nielen na výrobu obľúbenej čokolády, ale možno ich použiť aj na zdobenie dezertov, ako skvelú prísadu na dochutenie smoothies, ale zaujímavé je, že kakaové bôby sa dajú použiť aj do slaných omáčok.
Momentálne nedostupné
Kto by nepoznal čokoládu! A z čoho sa čokoláda vyrába? Áno, kakaové bôby sa používajú nielen na výrobu obľúbenej čokolády, ale možno ich použiť aj na zdobenie dezertov, ako skvelú prísadu na dochutenie smoothies, ale zaujímavé je, že kakaové bôby sa dajú použiť aj do slaných omáčok.
Momentálne nedostupné
Kakaové boby celé BIO RAW Zloženie: 100% kakaový prášokvé boby BIO Odrada: Criollo GMO: produkt nie je geneticky modifikovaný Vegan : produkt je 100% vegan, pri výrobě nie sú použité žiadne suroviny živočíšného pôvodu Krajina pôvodu: Peru Balenie: 500g CZ-BIO-002/Poľnohospodárska výroba EU Min…
Momentálne nedostupné
Kto by nepoznal čokoládu! A z čoho sa čokoláda vyrába? Áno, kakaové bôby sa používajú nielen na výrobu tak obľúbenej čokolády, ale možno ich použiť aj na zdobenie dezertov, ako skvelú prísadu na dochutenie smoothies, ale zaujímavé je, že kakaové bôby sa dajú použiť aj do slaných omáčok.
Momentálne nedostupné
Kto by nepoznal čokoládu! A z čoho sa čokoláda vyrába? Áno, kakaové bôby sa používajú nielen na výrobu tak obľúbenej čokolády, ale možno ich použiť aj na zdobenie dezertov, ako skvelú prísadu na dochutenie smoothies, ale zaujímavé je, že kakaové bôby sa dajú použiť aj do slaných omáčok.
Momentálne nedostupné
Kto by nepoznal čokoládu! A z čoho sa čokoláda vyrába? Áno, kakaové bôby sa používajú nielen na výrobu tak obľúbenej čokolády, ale možno ich použiť aj na zdobenie dezertov, ako skvelú prísadu na dochutenie smoothies, ale zaujímavé je, že kakaové bôby sa dajú použiť aj do slaných omáčok.
Momentálne nedostupné
Kto by nepoznal čokoládu! A z čoho sa čokoláda vyrába? Áno, kakaové bôby sa používajú nielen na výrobu tak obľúbenej čokolády, ale možno ich použiť aj na zdobenie dezertov, ako skvelú prísadu na dochutenie smoothies, ale zaujímavé je, že kakaové bôby sa dajú použiť aj do slaných omáčok.
Momentálne nedostupné
Kto by nepoznal čokoládu! Čokoláda sa vyrába z kakaových bôbov, ktoré do Európy pred mnohými storočiami priviezli Španieli z Južnej Ameriky. Čokoláda sa však nevyrába len z rozdrvených bôbov, ale aj z kakaového masla.Ale čo je to kakaové maslo a na čo sa dá použiť?
Momentálne nedostupné
Kto by nepoznal čokoládu! Čokoláda sa vyrába z kakaových bôbov, ktoré do Európy pred mnohými storočiami priviezli Španieli z Južnej Ameriky. Čo sa týka Ameriky, vedeli ste, že Mayovia v Mexiku pili nápoj z kakaových bôbov a radi si ho posypávali mletým chilli?
Momentálne nedostupné
Kto by nepoznal čokoládu! Čokoláda sa vyrába z kakaových bôbov, ktoré do Európy pred mnohými storočiami priviezli Španieli z Južnej Ameriky. Čo sa týka Ameriky, vedeli ste, že Mayovia v Mexiku pili nápoj z kakaových bôbov a radi si ho posypávali mletým chilli?
Momentálne nedostupné
Kto by nepoznal čokoládu! Čokoláda sa vyrába z kakaových bôbov, ktoré do Európy pred mnohými storočiami priviezli Španieli z Južnej Ameriky. Čo sa týka Ameriky, vedeli ste, že Mayovia v Mexiku pili nápoj z kakaových bôbov a radi si ho posypávali mletým chilli?
Momentálne nedostupné
Kakaovník (Theobroma cacao) je tropická rastlina, ktorá si na svoj rast vyžaduje špecifické podmienky, napríklad teplé a vlhké podnebie. Nie je prekvapením, že najväčší producenti kakaových bôbov sa nachádzajú v Afrike, najmä v krajinách ako Pobrežie Slonoviny, Ghana, Nigéria a Kamerun.
Momentálne nedostupné