Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Tonkové bôby sú semená tropického stromu nazývaného aj mexickou vanilkou, v slovenčine ho potom nájdeme pod názvom silovoň. V kuchyni nahradí vanilkový struk. Svojou mandľovo-karamelovou arómou skvele dochutí pudingy, zmrzlinu, mliečnu ryžu, sušienky aj koláče.
môžete mať 28.11
Slad z jačmeňa 410g, Sunfood
môžete mať 28.11
Lahodný čokoládový puding z ekologického a bezlepkového sortimentu je ideálnou pochúťkou na raňajky, desiatu alebo ako prísada do dezertov, krémov či koláčov.Kvalitné bio kakao použité na výrobu tohto pudingu dodáva tomuto obľúbenému pudingu intenzívnu a bohatú čokoládovú chuť.Tento puding je vyro…
môžete mať 28.11
Himalájska ružová soľ BIO NEBIO 500 g
môžete mať 28.11
Prírodný trstinový cukor Muscovado Bio nebio 1 kg
môžete mať 28.11
Celozrnný bulgur je chutnou a zdravou alternatívou obilnín. Vyrába sa z celých pšeničných zŕn, takže si zachováva vysokú výživovú hodnotu. Obsahuje bohaté množstvo vlákniny, ktorá podporuje zdravé trávenie.
môžete mať 28.11
Červená šošovica má svoje korene v Turecku, ale dnes je obľúbená najmä v Indii, kde sa používa do rôznych jedál. Je vhodná do polievky, na kašu a príjemne prekvapí v šalátoch. Je bohatá na vlákninu a bielkoviny, preto by ju mali do svojho jedálnička zaradiť všetci vegetariáni a vegáni.
môžete mať 28.11
Červená repa je koreňová zelenina s charakteristickou farbou, vôňou a chuťou. Čo však o ňom skutočne vieme?Niečo z jeho histórie. Jeho pôvod siaha do Stredomoria. Prvé zmienky o červenej repe pochádzajú z Babylónie.
môžete mať 28.11
Datle Sayer bez semienok pochádzajú z Iránu. Rovnako ako ostatné datle obsahujú veľké množstvo sacharidov, ktoré sa skladajú z prírodných cukrov. Datle obsahujú mnoho vitamínov, ale obzvlášť zaujímavý je vitamín B5 (t.
môžete mať 28.11
Popis a použitie:Materiál: Vareška je vyrobená z dreva, čo je prírodný materiál, ktorý je bezpečný pre použitie s potravinami.
môžete mať 28.11
Vareška hranatá s otvormi z bukového dreva je výborným pomocníkom v kuchyni, najmä pri práci s teflónovými panvicami, pretože minimalizuje riziko poškriabania ich povrchu. Vďaka pevnosti a odolnosti bukového dreva vydrží dlhodobé používanie, čo z neho robí praktický nástroj.
môžete mať 28.11
Možno sa pýtate, čo je na jablkách také úžasné, keďže často vidíme zhnité jablká ležať na uliciach. Je pravda, že jablká sú podceňované a nedocenené.Jablko ako lekáreň? Čítate správne – jablká sa pre svoje jedinečné zloženie nazývali okrúhlou lekárňou.
môžete mať 28.11
Zloženie: 100% mak biely BIO Krajina pôvodu: Turecko Balenie: 500g CZ-BIO-002/Poľnohospodárska výroba mimo EU Minimálna trvanlivost: 12 mesiacov od dátumu výroby Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max.
môžete mať 28.11
Sezam je drobné semienko, ktoré mnohí z nás poznajú ako posýpku na pečive. Málokto však vie, odkiaľ sezamové semienka pochádzajú a že ich nestačí len vložiť do úst a zjesť.Jeho história.
môžete mať 28.11
Špalda je druh nekultivovanej pšenice, z ktorej zrna sa vyrábajú vločky. Špalda je tiež jednou z najstarších obilnín na svete. Majú veľa sacharidov, preto sú vhodné ako raňajky – dodajú nám veľa energie, zasýtia nás na dlhý čas a s ovocím sú chutné aj ako kaša.
môžete mať 28.11
Špenát je zelenina, ktorá sa tiež radí medzi superpotraviny.História špenátu. Možno ste to nevedeli, ale špenát pochádza z Perzie, kde sa nazýva Esfenaj. Z Arábie sa následne dostal do severnej Afriky a okolo roku 1100 do Španielska, odkiaľ sa následne rozšíril do celej Európy.
môžete mať 28.11
Žitné vločky majú veľa sacharidov, preto sú vhodné ako raňajky – dodajú nám veľa energie, zasýtia nás na dlhý čas a s ovocím sú výborné aj ako kaša. Žitné vločky obsahujú veľa vlákniny, ktorá je nevyhnutná pre zdravie našich čriev, a obsahujú aj bielkoviny.
môžete mať 28.11
Alfalfa semienka BIO – semená na klíčenie 20 g
môžete mať 28.11
Brokolica – semená na klíčenie 10 g
môžete mať 28.11
Horčica čierna – semená na klíčenie 20 g
môžete mať 28.11
JEMNÁ ZMES – SEMENÁ NA KLÍČENIE 20 g
môžete mať 28.11
REĎKOVKA – SEMENÁ NA KLÍČENIE 20 g
môžete mať 28.11
Celozrnná jačmenná múka na tie najúžasnejšie nadýchané palacinky. Celozrnná jačmenná múka je nekompromisne najlepšia múka na palacinky. Naše babičky to vedeli, pretože vďaka nemu sú palacinky nádherne nadýchané, kypré a vlhké. Doprajte si tradičný dezert najvyššej možnej kvality.
môžete mať 28.11
Biela biobalíčka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú a celozrnnú múku PROBIO, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Polohrubá špaldová múka je vhodná na prípravu liateho cesta, na koláče, perníky, makovníky a bublaniny.
môžete mať 28.11