Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Škorica sa dá použiť na mnoho rôznych spôsobov: pri pečení dezertov (napr. štrúdle), do horúcich nápojov (horúce šťavy, varené víno), ale aj pri výrobe domácej kozmetiky (trochu škorice v balzame na pery urobí pery plnšie a kyprejšie).Ale čo je škorica a na čo je dobrá?
môžete mať 14.10
Škorica sa dá použiť na mnoho rôznych spôsobov: pri pečení dezertov (napr. štrúdle), do horúcich nápojov (horúce šťavy, varené víno), ale aj pri výrobe domácej kozmetiky (trochu škorice v balzame na pery urobí pery plnšie a kyprejšie).Čo je to však škorica a na čo je dobrá?
môžete mať 14.10
Škorica sa dá použiť na mnoho rôznych spôsobov: pri pečení dezertov (napr. štrúdle), do horúcich nápojov (horúce šťavy, varené víno), ale aj pri výrobe domácej kozmetiky (trochu škorice v balzame na pery urobí pery plnšie a kyprejšie).Čo je to však škorica a na čo je dobrá?
môžete mať 14.10
Škorica sa dá použiť na mnoho rôznych spôsobov: pri pečení dezertov (napr. štrúdle), do horúcich nápojov (horúce šťavy, varené víno), ale aj pri výrobe domácej kozmetiky (trochu škorice v balzame na pery urobí pery plnšie a kyprejšie).Čo je to však škorica a na čo je dobrá?
môžete mať 14.10
Škorica sa dá použiť na mnoho rôznych spôsobov: pri pečení dezertov (napr. štrúdle), do horúcich nápojov (horúce šťavy, varené víno), ale aj pri výrobe domácej kozmetiky (trochu škorice v balzame na pery urobí pery plnšie a kyprejšie).Čo je to však škorica a na čo je dobrá?
môžete mať 14.10
Sladká paprika má charakteristickú sýtočervenú farbu a neodolateľnú paprikovú arómu. Má sladkú chuť, takže ju určite oceníte v dusených jedlách, ako prísadu do omáčok, pri príprave mäsa a dokonca sa môže použiť aj do niektorých druhov omáčok.
môžete mať 14.10
Sladká paprika má charakteristickú sýtočervenú farbu a neodolateľnú paprikovú arómu. Má sladkú chuť, takže ju určite oceníte v dusených jedlách, ako prísadu do omáčok, pri príprave mäsa a dokonca sa môže použiť aj do niektorých druhov omáčok.
môžete mať 14.10
Sladká paprika má charakteristickú sýtočervenú farbu a neodolateľnú paprikovú arómu. Má sladkú chuť, takže ju určite oceníte v dusených jedlách, ako prísadu do omáčok, pri príprave mäsa a dokonca sa môže použiť aj do niektorých druhov omáčok.
môžete mať 14.10
Sladká paprika má charakteristickú sýtočervenú farbu a neodolateľnú paprikovú arómu. Má sladkú chuť, takže ju určite oceníte v dusených jedlách, ako prísadu do omáčok, pri príprave mäsa a dokonca sa môže použiť aj do niektorých druhov omáčok.
môžete mať 14.10
Sladká paprika má charakteristickú sýtočervenú farbu a neodolateľnú paprikovú arómu. Má sladkú chuť, takže ju určite oceníte v dusených jedlách, ako prísadu do omáčok, pri príprave mäsa a dokonca sa môže použiť aj do niektorých druhov omáčok.
môžete mať 14.10
Chilli je skutočný kúzelník, pokiaľ ide o naše zdravie. Vedeli ste, že výrazne pomáha pri diétach? Ak budete pravidelne konzumovať čajovú lyžičku chilli, váš metabolizmus sa zrýchli až o 20 % a vďaka kapsaicínu obsiahnutému v paprike budete mať menšiu chuť na sladké a mastné jedlá.
môžete mať 14.10
Chilli je skutočný kúzelník, pokiaľ ide o naše zdravie. Vedeli ste, že výrazne pomáha pri diétach? Ak budete pravidelne konzumovať čajovú lyžičku chilli, váš metabolizmus sa zrýchli až o 20 % a vďaka kapsaicínu obsiahnutému v paprike budete mať menšiu chuť na sladké a mastné jedlá.
môžete mať 14.10
Chilli je skutočný kúzelník, pokiaľ ide o naše zdravie. Vedeli ste, že výrazne pomáha pri diétach? Ak budete pravidelne konzumovať čajovú lyžičku chilli, váš metabolizmus sa zrýchli až o 20 % a vďaka kapsaicínu obsiahnutému v paprike budete mať menšiu chuť na sladké a mastné jedlá.
môžete mať 14.10
Chilli je skutočný kúzelník, pokiaľ ide o naše zdravie. Vedeli ste, že výrazne pomáha pri diétach? Ak budete pravidelne konzumovať čajovú lyžičku chilli, váš metabolizmus sa zrýchli až o 20 % a vďaka kapsaicínu obsiahnutému v paprike budete mať menšiu chuť na sladké a mastné jedlá.
môžete mať 14.10
Mletý klinček BIO sa vyrába z klinčekovníka, tropickej rastliny pochádzajúcej z Indonézie. Má výraznú a nezameniteľnú chuť a vôňu. Je bohatý na vitamíny, minerály a antioxidanty. V kuchyni sa najčastejšie používa na dochutenie rôznych jedál.
môžete mať 14.10
Bio mliečna čokoláda sa vyrába z kakaového masla, cukru, sušeného mlieka a vanilkového extraktu. Neobsahuje žiadne umelé arómy, farbivá ani konzervačné látky. Má jemnú krémovú chuť. Čokoláda je vo forme chrumkavých sušienok, ktoré jej dodávajú jedinečnú textúru.
môžete mať 14.10
Bio mliečna čokoláda sa vyrába z kakaového masla, cukru, sušeného mlieka a vanilkového extraktu. Neobsahuje žiadne umelé arómy, farbivá ani konzervačné látky. Má jemnú krémovú chuť. Čokoláda je vo forme chrumkavých sušienok, ktoré jej dodávajú jedinečnú textúru.
môžete mať 14.10
Mořská soľ jemná Zloženie: 100% morská soľ Krajina pôvodu: Taliansko Balenie: 500g Minimálna trvanlivost: prakticky neohraničená Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (8°C, max.
môžete mať 14.10
Mořská soľ jemná Zloženie: 100% morská soľ Krajina pôvodu: Taliansko Balenie: 500g Minimálna trvanlivost: prakticky neohraničená Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (8°C, max.
môžete mať 14.10
Moruša je ovocie, ktoré rastie na teplomilných stromoch – preto sa pestuje v Stredomorí a na Balkáne. Niekedy sa v týchto oblastiach vyskytujú moruše ako ozdoby terás, záhrad a miest.Druhy moruše. Moruša má niekoľko druhov, ale najznámejšie sú: červená, biela a čierna moruša.Biela moruša.
môžete mať 14.10
Moruša je ovocie, ktoré rastie na teplomilných stromoch – preto sa pestuje v Stredomorí a na Balkáne. Niekedy sa v týchto oblastiach vyskytujú moruše ako ozdoby terás, záhrad a miest.Druhy moruše. Moruša má niekoľko druhov, ale najznámejšie sú: červená, biela a čierna moruša.Biela moruša.
môžete mať 14.10
Moruša je ovocie, ktoré rastie na teplomilných stromoch – preto sa pestuje v Stredomorí a na Balkáne. Niekedy sa v týchto oblastiach vyskytujú moruše ako ozdoby terás, záhrad a miest.Druhy moruše. Moruša má niekoľko druhov, ale najznámejšie sú: červená, biela a čierna moruša.Biela moruša.
môžete mať 14.10
Moruša je ovocie, ktoré rastie na teplomilných stromoch – preto sa pestuje v Stredomorí a na Balkáne. Niekedy sa v týchto oblastiach vyskytujú moruše ako ozdoby terás, záhrad a miest.Druhy moruše. Moruša má niekoľko druhov, ale najznámejšie sú: červená, biela a čierna moruša.Moruša čierna.
môžete mať 14.10
Moruša je ovocie, ktoré rastie na teplomilných stromoch – preto sa pestuje v Stredomorí a na Balkáne. Niekedy sa v týchto oblastiach vyskytujú moruše ako ozdoby terás, záhrad a miest.Druhy moruše. Moruša má niekoľko druhov, ale najznámejšie sú: červená, biela a čierna moruša.Moruša čierna.
môžete mať 14.10