Značka
Cena
Dostupnosť
Najpredávanejšie
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Krém s výraznou a špeciálnou chuťou, určený pre náročných klientov. Kombinácia ingrediencií s veľkým potenciálom.
môžete mať 27.12 - 30.12
Pistáciové pesto Fuoco Dell'Etna je špeciálna zmes ingrediencií, ktoré sú odborne zmiešané a vytvárajú omáčku s bohatou chuťou, na ktorú sa ťažko zabúda. Zručná zmes je navrhnutá výlučne na vytvorenie absolútne dokonalého krému s vyváženou chuťou.
môžete mať 23.12 - 27.12
Biela hľuzovka (odborne známa ako Tuber Borchii Vitt. alebo Tuber albidum Pico alebo v rôznych častiach Talianska ako Marzuolo), prvá kvalita, nakrájaná na plátky a uložená v slanom náleve. Má zaujímavý vizuálny efekt, vhodný pre nadšencov aj profesionálov, skvelá alternatíva k čerstvým hľuzovkám.
môžete mať 27.12 - 30.12
Ide o výrobok, ktorý sa chuťovo najviac približuje čerstvým hľuzovkám: je vhodný najmä pre tých, ktorí hľadajú výrobky vysokej kvality. Plátky sú veľmi jemné, chrumkavé, majú delikátnu chuť a organolepticky sú vhodné najmä na konečnú dekoráciu pokrmov.
môžete mať 27.12 - 30.12
Biela drahocenná hľuzovka mletá a koncentrovaná, zložená iba z drahocennej hľuzovky (Tuber magnatum Pico), pre nadšencov a profesionálov. Dôveryhodná alternatíva za čerstvú hľuzovku
môžete mať 27.12 - 30.12
Hľuzovková pasta z bielej hľuzovky je jedným z najobľúbenejších výrobkov: typická chuť hľuzoviek a húb a jej jednoduché použitie z nej robia univerzálny výrobok na rôzne recepty.
môžete mať 27.12 - 30.12
Krémový jemný krém pripravený z 2 najjemnejších hľuzoviek: bielej hľuzovky (Tuber borchii, Vittad.) a bielej vzácnej hľuzovky (Tuber magnatum Pico). Pridanie Grana Padano zaručuje originálnu a gurmánsku chuť
môžete mať 27.12 - 30.12
Krémový jemný krém pripravený z 2 najjemnejších hľuzoviek: bielej hľuzovky (Tuber borchii, Vittad.) a bielej vzácnej hľuzovky (Tuber magnatum Pico). Pridanie Grana Padano zaručuje originálnu a gurmánsku chuť
môžete mať 27.12 - 30.12
Elegantná a kompaktná krabička, ideálny darček obsahujúci 4 historické výrobky Giuliano Tartufi.
Momentálne nedostupné
Určená na prípravu pokrmu, ktorý v sebe zahŕňa všetku jednoduchosť, chuť a vôňu stredomorskej kuchyne. Podľa tradície sa táto omáčka vyrába z čiernej tekutiny obsiahnutej vo vaku sépie, ktorý je jej obranným prostriedkom v mori.
Momentálne nedostupné
Čerstvé sardely sa starostlivo očistia, striedavo sa vrství s morskou soľou a ukladajú sa do drevených nádob nazývaných terzigni. Táto prvá fáza je zdĺhavá a musí sa čakať niekoľko týždňov. Potom sa z ančovičiek začne uvoľňovať tekutina, ktorá sa zbiera a bez filtrovania prelieva do špeciálnych drev
Momentálne nedostupné
Chilli paprička Trinidad Moruga Scorpion sa považuje za jednu z najštipľavejších papričiek na svete. Pochádza z oblasti Moruga na juhu Trinidadu a v súčasnosti sa pestuje aj v Kalábrii (južné Taliansko).
Momentálne nedostupné
Klasická výrazná chuť sójovej omáčky doplnená jemnejšou chuťou bielej hľuzovky (Tuber magnatum Pico).
Momentálne nedostupné
Špeciálna a chutná omáčka s typickým fondue z údolia Valle d'Aosta, ktoré je príkladom talianskej kulinárskej tradície. Vyrába sa z múky, masla, vajec, mlieka a syra Fontina.
Momentálne nedostupné
Chutný recept obsahujúci 60 % najlepších sicílskych pistácií.
Momentálne nedostupné
Sladká a pikantná pomarančová omáčka je vhodná najmä k syrom, ktorým dodáva chuť. Táto omáčka sa najlepšie hodí k veľmi vyzretým a aromatickým syrom, ako sú pecorino, parmezán, provolone alebo údené syry všeobecne.
Momentálne nedostupné
Hľuzovková pasta z čiernej hľuzovky je jedným z najobľúbenejších výrobkov: typická chuť hľuzoviek a húb a jej jednoduché použitie z nej robia univerzálny výrobok na rôzne recepty.
Momentálne nedostupné
Jedinečný výrobok z paštéty a koncentrátu z hľúz Tuber borchii Vitt., určený pre nadšencov a profesionálov. Skvelá alternatíva k čerstvým hľuzovkám.
Momentálne nedostupné
Pistáciové pesto Fuoco Dell'Etna je špeciálna zmes ingrediencií, ktoré sú odborne zmiešané a vytvárajú omáčku s bohatou chuťou, na ktorú sa ťažko zabúda. Zručná zmes je navrhnutá výlučne na vytvorenie absolútne dokonalého krému s vyváženou chuťou.
Momentálne nedostupné
Biela hľuzovka (odborne známa ako Tuber Borchii Vitt. alebo Tuber albidum Pico alebo v rôznych častiach Talianska ako Marzuolo), prvá kvalita, nakrájaná na plátky a uložená v slanom náleve. Má zaujímavý vizuálny efekt, vhodný pre nadšencov aj profesionálov, skvelá alternatíva k čerstvým hľuzovkám.
Momentálne nedostupné
Ide o výrobok, ktorý sa chuťovo najviac približuje čerstvým hľuzovkám: je vhodný najmä pre tých, ktorí hľadajú výrobky vysokej kvality. Plátky sú veľmi jemné, chrumkavé, majú delikátnu chuť a organolepticky sú vhodné najmä na konečnú dekoráciu pokrmov.
Momentálne nedostupné
Čierna vzácna hľuzovková pasta je jedným z najobľúbenejších produktov: jej typická hľuzovková a hubová chuť a jednoduché použitie z nej robia univerzálny produkt pre rôzne recepty.
Momentálne nedostupné
Biela hľuzovka mletá a koncentrovaná, zložená iba z bielej hľuzovky (Tuber Aestivum Vitt), pre nadšencov a profesionálov. Dôveryhodná alternatíva za čerstvú hľuzovku.
Momentálne nedostupné
Čierna drahocenná hľuzovka mletá a koncentrovaná, zložená iba z drahocennej hľuzovky (Tuber melanosporum Vitt), pre nadšencov a profesionálov. Dôveryhodná alternatíva za čerstvú hľuzovku
Momentálne nedostupné