Značka
Cena
Dostupnosť
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Vysokokvalitný džem vyrobený z najlepších sezónnych broskýň a trstinového cukru. Obsah ovocia je veľmi vysoký (120 %). Na výrobu 100 g džemu sa použije 120 g broskýň, ktoré sa jemne povaria. Ovocie, ktoré je bohaté a v kúskoch, dodáva chuť a potešenie pre chuťové bunky.
môžete mať 27.12 - 30.12
Vysokokvalitný džem pripravený z najlepších sezónnych čerešní Visciole a trstinového cukru. Obsah ovocia je veľmi vysoký (120 %). Na výrobu 100 g džemu sa použije 120 g čerešní, ktoré sa jemne povaria.
môžete mať 27.12 - 30.12
Kvalitný džem z najlepších sezónnych čučoriedok a trstinového cukru. Obsah ovocia je veľmi vysoký (120 %). Na výrobu 100 g džemu sa použije 120 g čučoriedok, ktoré sa jemne povaria. Ovocie, ktoré je bohaté a v kúskoch, dodáva chuť a potešenie pre chuťové bunky.
môžete mať 27.12 - 30.12
Kvalitný džem z najlepších sezónnych bobúľ a trstinového cukru. Obsah ovocia je veľmi vysoký (120 %). Na výrobu 100 g džemu sa použije 120 g bobúľ, ktoré sa jemne povaria. Ovocie, ktoré je bohaté a v kúskoch, dodáva chuť a potešenie pre chuťové bunky.
môžete mať 27.12 - 30.12
Kvalitný džem z najlepších sezónnych fíg, mandlí a trstinového cukru. Obsah ovocia je veľmi vysoký (120 %). Na výrobu 100 g džemu sa použije 120 g fíg, ktoré sa jemne povaria. Kúsky fíg v hojnom množstve sa kombinujú s mandľami a vytvárajú skutočne chutný recept.
môžete mať 27.12 - 30.12
Kvalitný džem z najlepších sezónnych hrušiek a citrónov s trstinovým cukrom. Obsah ovocia je veľmi vysoký (120 %). Na výrobu 100 g džemu sa použije 112 g hrušiek a 8 g citrónov, ktoré sa jemne povaria. Ovocie, ktoré je bohaté a v kúskoch, dodáva chuť a potešenie chuťovým pohárikom.
môžete mať 27.12 - 30.12
Vysokokvalitný džem z najlepších sezónnych jahôd a trstinového cukru. Obsah ovocia je veľmi vysoký (120 %). Na výrobu 100 g džemu sa použije 120 g jahôd, ktoré sa jemne povaria. Ovocie, ktoré je bohaté a v kúskoch, dodáva chuť a potešenie pre chuťové bunky.
môžete mať 27.12 - 30.12
Vysokokvalitný džem vyrobený z najlepších sezónnych marhúľ a trstinového cukru. Obsah ovocia je veľmi vysoký (120 %). Na výrobu 100 g džemu sa použije 120 g marhúľ, ktoré sa jemne povaria. Ovocie, ktoré je bohaté a v kúskoch, dodáva chuť a potešenie pre chuťové bunky.
môžete mať 27.12 - 30.12
Medy Brezzo sú prírodné produkty, nie sú ochutené, neobsahujú žiadnu arómu a sú to medy, ktoré produkujú včely navštevujúce jednokveté polia. Chuť medu je ovplyvnená kvetom rastliny.
môžete mať 27.12 - 30.12
Medy Brezzo sú prírodné produkty, nie sú ochutené, neobsahujú žiadnu arómu a sú to medy, ktoré produkujú včely navštevujúce jednokveté polia. Chuť medu je ovplyvnená kvetom rastliny.
môžete mať 27.12 - 30.12
Medy Brezzo sú prírodné produkty, nie sú ochutené, neobsahujú žiadnu arómu a sú to medy, ktoré produkujú včely navštevujúce jednokveté polia. Chuť medu je ovplyvnená kvetom rastliny.
môžete mať 27.12 - 30.12
Brezzo medy sú prírodné produkty, nie sú ochutené ani aromatické a produkujú ich včely, ktoré navštevujú polia s jedným kvetom. Chuť medu je ovplyvnená kvetom rastliny.
môžete mať 27.12 - 30.12
Medy Brezzo sú prírodné produkty, nie sú ochutené, neobsahujú žiadnu arómu a sú to medy, ktoré produkujú včely navštevujúce jednokveté polia. Chuť medu je ovplyvnená kvetom rastliny.
môžete mať 27.12 - 30.12
Napriek tomu, že kopijový med patrí medzi najkvalitnejšie medy vyrábané v Taliansku, je prekvapivo stále málo známy širokej verejnosti. Ide o med, ktorý spontánne kryštalizuje a vytvára krémovú hmotu jemných kryštálikov. Z tohto dôvodu je mimoriadne vhodný na natieranie.
môžete mať 23.12 - 27.12
Divoký bodliak je veľmi zvláštna rastlina stredomorskej makije. Tento bodliak rastie spontánne na vyprahnutých pláňach Sicílie, Kalábrie a Sardínie. Z jeho kvetov, ktoré kvitnú začiatkom leta, sa získava veľmi vyhľadávaný med.
môžete mať 23.12 - 27.12
Ďatelinový med sa zbiera v letnom období. Najvhodnejšou oblasťou na zber tohto druhu medu je Pádska dolina. Farba medu je veľmi svetlá a pohybuje sa od takmer bielej až po slamovožltú.
môžete mať 23.12 - 27.12
Med z kvetov čerešní je jedným z prvých medov, ktorý sa vyrába v severnom Taliansku na začiatku roka, keď sa divoké čerešne v lesoch práve prebúdzajú zo zimného spánku. Vynikajúci k stredne vyzretým a mäkkým syrom.
môžete mať 27.12 - 30.12
Medy Brezzo sú prírodné produkty, nie sú ochutené, neobsahujú žiadnu arómu a sú to medy, ktoré produkujú včely navštevujúce jednokveté polia. Chuť medu je ovplyvnená kvetom rastliny.
môžete mať 27.12 - 30.12
Rozmarínový kvetový med je produkt, ktorý veľmi rýchlo kryštalizuje, preto je k dispozícii len v kryštalickej forme. Vyzerá ako biela smotana a výborne sa maže na chlieb.
môžete mať 27.12 - 30.12
Levanduľový med Dimòniu pochádza od včiel, ktoré zbierali nektár z levanduľových kvetov, a považuje sa za jeden z najlepších medov, ktoré možno nájsť na trhu. Levanduľový med z jedného kvetu vyrábajú včely, ktoré navštevujú polia divokej levandule.
môžete mať 23.12 - 27.12
Kokosový krém na roztieranie vhodný na sladké jedlá, koktaily alebo dezerty. Jeho vôňa pripomína leto.
Momentálne nedostupné
Tento džem sa vyrába z najlepších talianskych granátových jabĺk. Je bohatý na kúsky ovocia.
Momentálne nedostupné
Bergamot je aromatické ovocie podobné citrónu, ktoré má vďaka svojmu éterickému oleju široké využitie. Je to citrusový kríženec citrónu, cédru a limetky. Pestuje sa na juhu Talianska v regióne Kalábria.
Momentálne nedostupné
Med s príchuťou chilli papričiek. Sladkosť kvalitného medu sa spája s chilli papričkami a vytvára tak výnimočný gurmánsky med s jedinečnou chuťou.
Momentálne nedostupné