Cena
Dostupnosť
Kategória
Najpredávanejšie
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Nôž určený na vykosťovanie, najmä na oddeľovanie mäsa od kostí. Nepružné.
môžete mať 13.12 - 16.12
Nôž určený na vykosťovanie, najmä na oddeľovanie mäsa od kostí. Nepružné.
môžete mať 13.12 - 16.12
Nôž určený na vykosťovanie, najmä na oddeľovanie mäsa od kostí. Nepružné.
môžete mať 13.12 - 16.12
Nôž určený na vykosťovanie, najmä na oddeľovanie mäsa od kostí. Nepružné.
môžete mať 13.12 - 16.12
Nôž na vykosťovanie. Čepeľ má vďaka svojmu zakrivenému tvaru dlhšiu reznú plochu. Dlhé zárezy spolu s pohodlnou rukoväťou poskytujú úľavu kĺbom rúk, ktoré sú namáhané prácou. Flexibilné. Séria ExpertGrip.
môžete mať 13.12 - 16.12
Nôž na vykosťovanie. Čepeľ má vďaka svojmu zakrivenému tvaru dlhšiu reznú plochu. Dlhé zárezy spolu s pohodlnou rukoväťou poskytujú úľavu kĺbom rúk, ktoré sú namáhané prácou. Flexibilné. Séria ExpertGrip.
môžete mať 13.12 - 16.12
Na odstraňovanie kostí, tuku a šliach je najlepší vykosťovací nôž. Jeho čepeľ reže presne tak, ako si želáte. Neodstránite ani príliš veľa, ani príliš málo.
môžete mať 13.12 - 16.12
Na odstraňovanie kostí, tuku a šliach je najlepší vykosťovací nôž. Jeho čepeľ reže presne tak, ako si želáte. Neodstránite ani príliš veľa, ani príliš málo.
môžete mať 13.12 - 16.12
Na odstraňovanie kostí, tuku a šliach je najlepší vykosťovací nôž. Jeho čepeľ reže presne tak, ako si želáte. Neodstránite ani príliš veľa, ani príliš málo.
môžete mať 13.12 - 16.12
Na odstraňovanie kostí, tuku a šliach je najlepší vykosťovací nôž. Jeho čepeľ reže presne tak, ako si želáte. Neodstránite ani príliš veľa, ani príliš málo.
môžete mať 13.12 - 16.12
Nôž určený na vykosťovanie, najmä na oddeľovanie mäsa od kostí.
môžete mať 13.12 - 16.12
Vykosťovací nôž s úzkou čepeľou. Nôž určený na vykosťovanie, najmä na oddeľovanie mäsa od kostí. Flexibilné.
môžete mať 13.12 - 16.12
Vykosťovací nôž s úzkou čepeľou. Nôž určený na vykosťovanie, najmä na oddeľovanie mäsa od kostí.
môžete mať 13.12 - 16.12
Vykosťovací nôž s úzkou čepeľou. Nôž určený na vykosťovanie, najmä na oddeľovanie mäsa od kostí.
môžete mať 13.12 - 16.12
Vykosťovací nôž s úzkou čepeľou a rukoväťou z dreva Bubinga. Rukoväte týchto nožov sú vyrobené z afrického dreva Bubinga. Je to veľmi odolné tropické tvrdé drevo. Vyznačuje sa hnedočervenou farbou s výrazným vzorom.
môžete mať 13.12 - 16.12
Vykosťovací nôž s úzkou čepeľou. Nôž určený na vykosťovanie, najmä na oddeľovanie mäsa od kostí.
môžete mať 13.12 - 16.12
Vykosťovací nôž s úzkou čepeľou – dĺžka 10 cm. Nôž určený na vykosťovanie, najmä na oddeľovanie mäsa od kosti.
môžete mať 13.12 - 16.12
Vykosťovací nôž s úzkou čepeľou. Nôž určený na vykosťovanie, najmä na oddeľovanie mäsa od kostí.
môžete mať 13.12 - 16.12
Vykosťovací nôž s úzkou čepeľou s dĺžkou 15 cm. Nôž určený na vykosťovanie, najmä na oddeľovanie mäsa od kostí.
môžete mať 13.12 - 16.12
Vykosťovací nôž s úzkou čepeľou. Nôž určený na vykosťovanie, najmä na oddeľovanie mäsa od kostí. Ergonomická rukoväť.
môžete mať 13.12 - 16.12
Vykosťovací nôž s úzkou čepeľou, dĺžka 18 cm. Nôž určený na vykosťovanie, najmä na oddeľovanie mäsa od kosti.
môžete mať 13.12 - 16.12
Vykosťovací nôž s úzkou čepeľou, zelený – dĺžka 15 cm
môžete mať 13.12 - 16.12
Vykosťovací nôž s úzkou čepeľou, žltý – dĺžka 15 cm
môžete mať 13.12 - 16.12
Novinka v sérii Red Spirit! Nôž na spracovanie mäsa. Používajte ho na grilovanie a porciovanie steakov.
môžete mať 13.12 - 16.12