Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Krájací kuchynský nôž Victorinox Slicing Knife Fibrox vhodný na krájanie mäsa, šunky, salám a pod. So zaoblenou čepeľou s hladkou hranou s dĺžkou 30 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je z čierneho plastového materiálu Fibrox, ktorý znamenal pre Victorinox prielom. Možno ju sterilizovať do 150 °C
môžete mať 03.12
Zúbkovaný nôž s drevenou rukoväťou z Palisandrového dreva a dĺžkou čepele 25 cm.
môžete mať 03.12
Krájací nôž Victorinox Slicing Knife na rezanie tenkých plátkov mäsa, šunky a pod. Má čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 30 cm, so zaostrenou špičkou a z nehrdzavejúcej ocele. Robustná rukoväť je z ružového palisandrového dreva, ktorej povrch bol špeciálne leštený za účelom komfortného uchopenia.
môžete mať 03.12
Nárezový kuchynský nôž Victorinox Slicing Knife Fibrox vhodný na krájanie mäsa, šunky, salám a pod. So špicatou čepeľou s hladkou hranou s dĺžkou 30 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je z čierneho plastového materiálu Fibrox, ktorý znamenal pre Victorinox prielom. Možno ju sterilizovať do 150 °C
môžete mať 03.12
Flexibilný filetovací nôž Victorinox Salmon Knife Fluted Edge Fibrox je predovšetkým vhodný na krájanie lososa na tenké plátky. S ohybnou flexibilnou čepeľou s hladkou hranou s dĺžkou 30 cm z nehrdzavejúcej ocele, s priehlbinami proti prilepeniu plátkov potravín pri krájaní. Rukoväť je z čierneho
môžete mať 03.12
Krájací nôž Victorinox Slicing Knife na rezanie tenkých plátkov mäsa, šunky a pod. Má čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 30 cm, so zaoblenou špičkou a z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je z čierneho plastového materiálu Fibrox, ktorý bol pre Victorinox prielomovým. Možno ju sterilizovať do teploty 150°
môžete mať 03.12
Mäsiarsky nôž Victorinox Rabbit Knife je malý nôž na vykosťovanie menších zvierat. Má malú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 10 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je zo žltého plastového materiálu Fibrox, ktorý znamenal pre Victorinox prielom. Možno ju sterilizovať do 150 °C a zodpovedá požiadavkám s
môžete mať 03.12
Kuchársky mäsiarsky nôž Victorinox Butcher's Knife vhodný na krájanie, rezanie a porciovanie mäsa, šunky a pod. na tenké plátky. Má širokú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 36 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je z čierneho plastového materiálu Fibrox, ktorý bol prelomovým pre Victorinox. Možno ju s
môžete mať 03.12
Nárezový nôž Victorinox Sticking Knife je vhodný na krájanie šunky par-excellance, ale i na krájanie pečeného, surového i vareného mäsa. Má čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 20 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je Safety Grip t.j. má jednostrannú záštitu na ochranu ruky a je vyrobená z čierneho pla
môžete mať 03.12
Nárezový nôž Victorinox Sticking Knife je vhodný na krájanie šunky par-excellance, ale i na krájanie pečeného, surového i vareného mäsa. Má čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 12 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je vyrobená z čierneho plastového materiálu Fibrox, ktorým bol prelomovým pre Victorinox
môžete mať 03.12
Nôž na hydinu Victorinox Poultry Knife je vhodný na zarezanie hydiny či na krájanie vareného mäsa. Má tenkú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 11 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je vyrobená z čierneho plastového materiálu Fibrox, ktorým bol prelomovým pre Victorinox. Možno ju sterilizovať do teplo
môžete mať 03.12
Vykosťovací nôž s rosewood rukoväťou, ohybnou čepeľou a dĺžkou čepele 12 cm.
môžete mať 03.12
Vykosťovací nôž Victorinox Boning Knife je vhodný na vykosťovanie hydiny alebo šunky, orezávanie tuku a šliach. Vhodný do kuchyne i pre profesionálnych mäsiarov. Má zúženú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 15 cm z nehrdzavejúcej ocele, ktorá je vhodná na pohodlné vykosťovanie okolo kĺbov a kostí. S
môžete mať 03.12
Vykosťovací nôž Victorinox Boning Knife je vhodný na vykosťovanie hydiny alebo šunky, orezávanie tuku a šliach. Vhodný do kuchyne i pre profesionálnych mäsiarov. Má zúženú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 12 cm z nehrdzavejúcej ocele, ktorá je vhodná na pohodlné vykosťovanie okolo kĺbov a kostí.
môžete mať 03.12
Vykosťovací a filetovací nôž Victorinox Boning Knife je vhodný na vykosťovanie hydiny alebo šunky, orezávanie tuku a šliach, ale i na filetovanie rýb a ich krájanie na tenké plátky. Vhodný do kuchyne i pre profesionálnych mäsiarov. Má zúženú tenkú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 15 cm z nehrdzavej
môžete mať 03.12
Mäsiarsky nôž Victorinox Butcher's Knife uľahčuje prácu s mäsom, vhodný na krájanie či rezanie mäsa, prerezanie kostí, šliach či chrupaviek. S čepeľou s hladkou hranou s dĺžkou 18 cm so širokou špičkou, vyrobená z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je z čierneho plastového materiálu Fibrox, ktorý je pr
môžete mať 03.12
Mäsiarsky nôž Victorinox Skinning Knife je ideálny na sťahovanie a odstraňovanie kože, či už po poľovačke, zakáľačke alebo v domácnosti. Má čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 18 cm so širokou špičkou, z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je z čierneho plastového materiálu Fibrox, ktorý bol prelomovým pre V
môžete mať 03.12
Mäsiarsky sťahovací nôž Victorinox Skinning Knife 5.8000.15 je ideálny na vykosťovanie hydiny alebo šunky, odrezávanie tučného mäsa a šliach. Má pevnú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 15 cm a rukoväť z dreva Palisandra.
môžete mať 03.12
Vykosťovací nôž Victorinox Swibo Boning Knife Normal Edge Yellow je ideálny na vykosťovanie hydiny alebo šunky, odrezávanie tučného mäsa a šliach. Zúžená čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 16 cm z nehrdzavejúcej ocele, je navrhnutá pre pohodlné vykosťovanie okolo kĺbov a kostí. Rukoväť je ergonomicky
môžete mať 03.12
Mäsiarsky nôž Victorinox Swibo Sticking Knife uľahčuje prácu s mäsom, vhodný na krájanie či rezanie mäsa, prerezanie kostí, šliach či chrupaviek. Má čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 25 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je ergonomicky tvarovaná, so žltého syntetického materiálu, bez mikropórov a k
môžete mať 03.12
Vykosťovací a mäsiarsky nôž Victorinox Swibo Boning and Sticking Knife možno využiť na rezanie či krájanie mäsa, ale i na porciovanie a vykosťovanie. Má čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 15 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je ergonomicky tvarovaná, so žltého syntetického materiálu, bez mikropórov a
môžete mať 03.12
Vykosťovací a mäsiarsky nôž Victorinox Swibo Boning and Sticking Knife možno využiť na rezanie či krájanie mäsa, ale i na porciovanie a vykosťovanie. Má čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 21 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je ergonomicky tvarovaná, so žltého syntetického materiálu, bez mikropórov a
môžete mať 03.12
Mäsiarsky nôž Victorinox Swibo Butcher's Knife uľahčuje prácu s mäsom, vhodný na krájanie či rezanie mäsa, prerezanie kostí, šliach či chrupaviek. Má rozšírenú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 21 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je ergonomicky tvarovaná, so žltého syntetického materiálu, bez mikr
môžete mať 03.12
Prerážací nôž Victorinox Swibo Butchers Knife predprípravu a prvotné spracovanie spracovanie mäsa. Jemne pružná čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 22 cm z nehrdzavejúcej ocele, je navrhnutá pre pohodlné vykosťovanie okolo kĺbov a kostí. Rukoväť je ergonomicky tvarovaná, s polypropylénovou žltou rukov
môžete mať 03.12