Giuliano Tartufi Balzamikový ocot s bielou hľuzovkou, 55 ml
Popis
Balzamikový ocot s bielou hľuzovkou
Balzamikový ocot z Modeny s bielou hľuzovkou je vďaka svojej sladkokyslej chuti dokonalým produktom na zvýraznenie arómy hľuzoviek.
Servírovanie
Grilované mäso
Grilovaná zelenina
Vajcia
Čerstvé alebo vyzreté syry
Sushi
Ryby
Možno použiť aj so šalátmi alebo jahodami.
Vhodné pre tých, ktorí majú radi kontrastné chute. Výrobok sa môže použiť na zdobenie pokrmov.
Použitie
Odporúča sa použiť jednu čajovú lyžičku na osobu priamo na tanieri
Bonus
jeho chuť vám bude pripomínať taliansku kuchyňu, pretože balzamikový ocot je jedným z najznámejších talianskych výrobkov na svete
Ideálny aj pre ľudí, ktorí nepoznajú hľuzovky
Zloženie: Balzamikový ocot z Modeny 98,8 % [vínny ocot (obsahuje siričitany), koncentrovaný hroznový mušt, E150d], koncentrovaná hroznová šťava, hľuzovková aróma.
Výrobca Giuliano Tartufi, Via dell'Ulivo 1 – 31, 06026 Pietralunga (PG) – Taliansko
Hmotnosť 55 ml
Odporúčané množstvo pre jednu osobu 1× čajová lyžička
Zloženie Balzamikový ocot z Modeny 98,8 % [vínny ocot (obsahuje siričitany), koncentrovaný hroznový mušt, E150d], koncentrovaná hroznová šťava, hľuzovková aróma.
Krajina pôvodu Taliansko
Skladovanie Skladujte na chladnom a suchom mieste
Alergény Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené ako SO2
Výživové údaje na 100 ml
Energetická hodnota 277 Kj / 65 Kcal
Tuk 0,0 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,0 g
Sacharidy 12,0 g
z toho cukry 12,0 g
Bielkoviny 0,0 g
Soľ 0,01 g