Giuliano Tartufi Cestoviny Vaječné Tagliatelle s bielou hľuzovkou, 250 g
Popis
Tagliatelle s bielou hľuzovkou vznikli spojením opojnej chuti bielej hľuzovky s najlepšou krupicou z tvrdej pšenice a vajcami.
Rafinované a veľmi chutné jedlo. Tagliatelle s bielou hľuzovkou predstavujú dokonalosť, a to vďaka kvalite surovín aj vzácnosti surovín, ako sú biele hľuzovky.
Majú perfektnú konzistenciu a lahodnú pórovitosť, vďaka ktorej sa dajú podávať v kombinácii s lyžičkou masla a parmezánu alebo s rôznymi omáčkami.
Milovníkom výraznejších chutí odporúčame pridať plátky bielej hľuzovky, ktoré dodajú tomuto lahodnému pokrmu ešte intenzívnejšiu chuť.
Príprava v kuchyni
- Tagliatelle s bielymi hľuzovkami uvarte vo väčšom množstve osolenej vody, sceďte ich al dente, zohrejte ich na panvici s niekoľkými lyžičkami masla a posypte parmezánom.
- Ak chcete dosiahnuť ešte intenzívnejšiu hľuzovkovú chuť, pridajte plátky letných hľuzoviek a dosiahnite jedinečný výsledok.
- Pórovitosť cestovín umožňuje ich dokonalú kombináciu s tými najchutnejšími omáčkami.
Bonus
- Tagliatelle s bielou hľuzovkou je hodnotné jedlo, ktoré je zároveň jednoduché a rýchle na prípravu.
- Vďaka ich omamnej chuti sú nevyhnutnou súčasťou špajze každého gurmána, nielen milovníka talianskej kuchyne.
Servírovanie
- Tagliatelle s bielym hľuzovkou je možné uvariť v priebehu niekoľkých minút a vďaka vysokej kvalite surovín sú ideálne pre zvláštne príležitosti a vylepšia akékoľvek menu.
Príprava
- Varte Tagliatelle vo viac osolenej vode, sceďte ich al dente, prehrejte ich na panvici s niekoľkými lyžičkami masla a posypte parmezanom. Doba varenia: 7 minúty
Ak chcete ďalej docieliť intenzívnejšiu chuť hľuzoviek, pridajte letné hľuzovkové plátky, výsledok tak bude jedinečný.
Vďaka pórovitosti cestovín je to perfektná kombinácia s najchutnejšími omáčkami.
Zloženie: Krupica z tvrdej pšenice, čerstvé vajcia 25%, biela hľuzovka (Tuber magnatum Pico) 0,4%, voda, soľ, hľuzovková aróma.
Výrobca: Giuliano Tartufi, Via dell'Ulivo 1 – 31, 06026 Pietralunga (PG) – Taliansko
Krajina pôvodu: Taliansko
Názov potraviny: Tagliatelle al tartufo bianco.
Čisté množstvo: 250 g.
Spôsob skladovania: Skladujte na chladnom a suchom mieste.
Alergény: Obilniny obsahujúce lepok: pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich, Vejce a výrobky z nich
Výživové hodnoty na 100 g:
Energia 1568 Kj / 370 Kcal
Tuky 3,6 g
z toho nasýtených 1,2 g
Sacharidy 69,0 g
z toho cukry 2,3 g
Bielkoviny 14,0 g
Soľ 0,09 g