10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 27242843

Giuliano Tartufi Cestoviny Vaječné Tagliatelle s bielou hľuzovkou, 250 g

Giuliano Tartufi Cestoviny Vaječné Tagliatelle s bielou hľuzovkou, 250 g

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Tagliatelle s bielou hľuzovkou vznikli spojením opojnej chuti bielej hľuzovky s najlepšou krupicou z tvrdej pšenice a vajcami. Rafinované a veľmi chutné jedlo. Tagliatelle s bielou hľuzovkou predstavujú dokonalosť, a to vďaka kvalite surovín aj vzácnosti surovín, ako sú biele hľuzovky.
9,99 €
0,04 €/g
Tovar od: Lanýž Shop
9,99 €
0,04 €/g
Získajte dopravu ZADARMO so
u zásielok od 12,9 €
Vrátenie zadarmo cez Packetu

27.12.2024 na výdajnom mieste
27.12.2024 - 30.12.2024 na vašej adrese

Popis

Tagliatelle s bielou hľuzovkou vznikli spojením opojnej chuti bielej hľuzovky s najlepšou krupicou z tvrdej pšenice a vajcami.

Rafinované a veľmi chutné jedlo. Tagliatelle s bielou hľuzovkou predstavujú dokonalosť, a to vďaka kvalite surovín aj vzácnosti surovín, ako sú biele hľuzovky.

Majú perfektnú konzistenciu a lahodnú pórovitosť, vďaka ktorej sa dajú podávať v kombinácii s lyžičkou masla a parmezánu alebo s rôznymi omáčkami.

Milovníkom výraznejších chutí odporúčame pridať plátky bielej hľuzovky, ktoré dodajú tomuto lahodnému pokrmu ešte intenzívnejšiu chuť.

Príprava v kuchyni

  • Tagliatelle s bielymi hľuzovkami uvarte vo väčšom množstve osolenej vody, sceďte ich al dente, zohrejte ich na panvici s niekoľkými lyžičkami masla a posypte parmezánom.
  • Ak chcete dosiahnuť ešte intenzívnejšiu hľuzovkovú chuť, pridajte plátky letných hľuzoviek a dosiahnite jedinečný výsledok.
  • Pórovitosť cestovín umožňuje ich dokonalú kombináciu s tými najchutnejšími omáčkami.

Bonus

  • Tagliatelle s bielou hľuzovkou je hodnotné jedlo, ktoré je zároveň jednoduché a rýchle na prípravu.
  • Vďaka ich omamnej chuti sú nevyhnutnou súčasťou špajze každého gurmána, nielen milovníka talianskej kuchyne.

Servírovanie

  • Tagliatelle s bielym hľuzovkou je možné uvariť v priebehu niekoľkých minút a vďaka vysokej kvalite surovín sú ideálne pre zvláštne príležitosti a vylepšia akékoľvek menu.

Príprava

  • Varte Tagliatelle vo viac osolenej vode, sceďte ich al dente, prehrejte ich na panvici s niekoľkými lyžičkami masla a posypte parmezanom. Doba varenia: 7 minúty

Ak chcete ďalej docieliť intenzívnejšiu chuť hľuzoviek, pridajte letné hľuzovkové plátky, výsledok tak bude jedinečný.

Vďaka pórovitosti cestovín je to perfektná kombinácia s najchutnejšími omáčkami. 

Zloženie: Krupica z tvrdej pšenice, čerstvé vajcia 25%, biela hľuzovka (Tuber magnatum Pico) 0,4%, voda, soľ, hľuzovková aróma.

Výrobca: Giuliano Tartufi, Via dell'Ulivo 1 – 31, 06026 Pietralunga (PG) – Taliansko

Krajina pôvodu: Taliansko

Názov potraviny: Tagliatelle al tartufo bianco.

Čisté množstvo: 250 g.

Spôsob skladovania: Skladujte na chladnom a suchom mieste.

Alergény: Obilniny obsahujúce lepok: pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich, Vejce a výrobky z nich

Výživové hodnoty na 100 g:

Energia 1568 Kj / 370 Kcal

Tuky 3,6 g

z toho nasýtených 1,2 g

Sacharidy 69,0 g

z toho cukry 2,3 g

Bielkoviny 14,0 g

Soľ 0,09 g