Giuliano Tartufi Čierna hľuzovková pasta 5%, 180 g (Salsa Tartufata nera)
Popis
Čierna hľuzovková pasta 5%
Čierna hľuzovková pasta 5% je jedným z najobľúbenejších výrobkov: jej typická hľuzovková a hubová chuť a jednoduchosť použitia z nej robia univerzálny výrobok pre rôzne recepty.
Príprava v kuchyni
Chlieb (opečený alebo s hriankami)
Cestoviny, rizoto, polenta
Plnenie cestovín (ravioli alebo tortellini) alebo mäsa
Grilované, pečené alebo vyprážané mäso
Grilovaná, pečená alebo vyprážaná zelenina (najmä zemiaky, artičoky a baklažány)
Omelety
Pizza
Pečené ryby
Použitie
Odporúčame 15–20 gramov na osobu. Omáčku môžete použiť studenú na toasty alebo zohriatu na panvici ako omáčku na cestoviny. V závislosti od vašich schopností môžete pripraviť zložitejšie jedlá pridaním smotany, bešamelu, masla, taveného syra, oleja alebo majonézy.
Bonus
Pasta z čiernych hľuzoviek 5 % je jedným z najjednoduchších produktov na prípravu a kombinovanie so všetkými prísadami.
Zloženie: Huby, čierna letná hľuzovka (Tuber aestivum Vitt.) 5 %, slnečnicový olej, čierne olivy, šampiňóny, soľ, cukor, korenie, ČIERNY SEPTEMBER, hľuzovková aróma, prírodná aróma.
Neobsahuje žiadne konzervačné látky.
Výrobca Giuliano Tartufi, Via dell'Ulivo 1 – 31, 06026 Pietralunga (PG) – Taliansko
Krajina pôvodu Taliansko
Skladovanie Neotvorené výrobky sa môžu skladovať mimo chladničky na chladnom a suchom mieste, po otvorení ich uchovávajte v chladničke a spotrebujte do 7/10 dní.
Alergény Kôrovce a výrobky z nich
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1479 Kj / 359 Kcal
Tuk 36,0 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 4,1 g
Sacharidy 4,7 g
z toho cukry 0,9 g
Vláknina 2,8 g
Bielkoviny 2,9 g
Soľ 1,3 g