Giuliano Tartufi Čierna hľuzovková pasta (Salsa Tartufata), 80 g
Popis
Čierna hľuzovková pasta (Salsa Tartufata)
Čierna hľuzovková pasta je jedným z najobľúbenejších výrobkov: typická chuť hľuzoviek a húb a jednoduchosť použitia z nej robia univerzálny výrobok pre rôzne recepty.
Servírovanie
Chlieb (opečený alebo krutóny)
Cestoviny, rizoto, polenta
Plnka na cestoviny (ravioli alebo tortellini) alebo mäso
Grilované, pečené alebo vyprážané mäso
Grilovaná, pečená alebo vyprážaná zelenina (najmä zemiaky, artičoky a baklažány)
Omelety
Pizza
Pečené ryby
Použitie
Odporúčame 15–20 gramov na osobu. Pasta sa môže použiť studená na toasty alebo zohriata na panvici ako omáčka na cestoviny. Zložitejšie pokrmy možno pripraviť pridaním smotany, bešamelu, masla, taveného syra, oleja alebo majonézy, v závislosti od vašich preferencií.
Bonus
Pasta z čiernych hľuzoviek je jedným z najjednoduchších produktov na prípravu a kombinovanie so všetkými prísadami.
Zloženie: Huby, čierna letná hľuzovka (Tuber aestivum Vitt.) 1 %, extra panenský olivový olej, slnečnicový olej, čierne olivy, soľ, hľuzovková aróma.
Neobsahuje farbivá ani konzervačné látky.
Výrobca Giuliano Tartufi, Via dell'Ulivo 1 – 31, 06026 Pietralunga (PG) – Taliansko
Hmotnosť 500 g
Odporúčané množstvo pre jednu osobu 15 g – 20 g
Zloženie Huby, čierna letná hľuzovka (Tuber aestivum Vitt.) 1 %, extra panenský olivový olej, slnečnicový olej, čierne olivy, soľ, hľuzovková aróma.
Krajina pôvodu Taliansko
Skladovanie Neotvorené výrobky sa môžu skladovať mimo chladničky na chladnom a suchom mieste, po otvorení ich uchovávajte v chladničke a spotrebujte do 7/10 dní.
Neobsahuje alergény
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1465 Kj / 356 Kcal
Tuk 36,0 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 4,7 g
Sacharidy 2,9 g
z toho cukry 0,2 g
Vláknina 1,8 g
Bielkoviny 3,2 g
Soľ 1,5 g