Giuliano Tartufi Hľuzovková pasta z bielej hľuzovky, 80 g (Salsa Tartufata Bianca)
Popis
Hľuzovková pasta z bielej hľuzovky
Hľuzovková pasta z bielej hľuzovky (Tuber magnatum Pico) je jedným z najobľúbenejších produktov: typická chuť hľuzoviek a húb a jednoduchosť použitia z nej robia univerzálny produkt pre rôzne recepty.
Servírovanie
Na chlebe (opečenom alebo s krutónmi)
na cestoviny, rizoto, s polentou
Na plnenie cestovín (ravioli alebo tortellini) alebo mäsa
Grilované, pečené alebo vyprážané mäso
Grilovaná, pečená alebo vyprážaná zelenina (najmä zemiaky, artičoky a baklažány)
Omelety
Pizza
Pečené ryby
Použitie
Odporúčame 15–20 gramov na osobu. Omáčku môžete podávať studenú na toastoch alebo zohriatu na panvici ako omáčku na cestoviny. V závislosti od vašich možností môžete pripraviť zložitejšie jedlá pridaním smotany, bešamelu, masla, taveného syra, oleja alebo majonézy.
Bonus
Pasta z bielych hľuzoviek je jedným z najjednoduchších produktov na prípravu a kombinovanie so všetkými prísadami.
Zloženie: Huby, biela vzácna hľuzovka (Tuber magnatum Pico) 1 %, slnečnicový olej, zelené olivy, soľ, hľuzovková aróma.
Neobsahuje farbivá ani konzervačné látky.
Výrobca Giuliano Tartufi, Via dell'Ulivo 1 – 31, 06026 Pietralunga (PG) – Taliansko
Krajina pôvodu Taliansko
Skladovanie Neotvorené výrobky sa môžu skladovať mimo chladničky na chladnom a suchom mieste, po otvorení ich uchovávajte v chladničke a spotrebujte do 7/10 dní.
Neobsahuje alergény
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1101 Kj / 268 Kcal
Tuk 28,0 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 3,2 g
Sacharidy 0,9 g
z toho cukry 0,6 g
Vláknina 1,6 g
Bielkoviny 1,9 g
Soľ 1,08 g