Giuliano Tartufi Parmezánový krém s bielou hľuzovkou, 170 g
Popis
Parmezánový krém s bielou hľuzovkou je vďaka svojej jemnej chuti ideálny na rôzne druhy jedál.
Je to jeden z produktov, ktoré naši zákazníci najviac oceňujú: oceňujú ho profesionálni kuchári aj nadšenci, ktorí prišli k hľuzovkám po prvýkrát.
Príprava v kuchyni
Cestoviny z tvrdej pšenice, ryža, polenta
Plnka na cestoviny (ravioli, tortellini)
Na mäso, na surové alebo pečené ryby
Používa
Na cestoviny použite 40–45 g na osobu, krém môžete pred použitím mierne zohriať pridaním vody z uvarených cestovín.
Bonus
Parmezánový krém s bielou hľuzovkou je jedným z najpredávanejších a najoceňovanejších produktov, najmä u tých, ktorí hľadajú vysokokvalitné výrobky.
- Spolu s Parmigiano Reggiano je to jednoznačne najlepší produkt, ktorý reprezentuje Taliansko a jeho dokonalosť.
Složení: Smotana, syr Parmigiano Reggiano DOP, kukuričný škrob, biela hľuzovka (Tuber albidum Pico) 3%, soľ, hľuzovková aróma, E270.
Výrobca: Giuliano Tartufi, Via dell'Ulivo 1 – 31, 06026 Pietralunga (PG) – Taliansko
Krajina pôvodu: Taliansko
Názov potraviny: Specialitá con Parmigiano Reggiano e tartufo bianchetto.
Čisté množstvo: 170 g
Spôsob skladovania: neotvorené výrobky sa môžu skladovať mimo chladničky na chladnom a suchom mieste, po otvorení ich uložte do chladničky a spotrebujte do 7/10 dní
Alergény: mlieko a mliečne výrobky
Výživové hodnoty na 100 g:
Energia 1361 Kj / 330 Kcal
Tuky 33,0 g
z toho nasýtených 24,0 g
Sacharidy 4,5 g
z toho cukry 1,5 g
Bielkoviny 2,9 g
Soľ 0,79 g