Giuliano Tartufi Pasta z bielych hľuzoviek, 80 g
Popis
Pasta z bielych hľuzoviek
Pasta z bielych hľuzoviek (Tuber borchii Vitt.) je jedným z najobľúbenejších produktov: typická chuť hľuzoviek a húb a jednoduchosť použitia z nej robia univerzálny produkt pre rôzne recepty.
Servírovanie
Na chlebe (opečenom alebo s krutónmi)
na cestoviny, rizoto, s polentou
Na plnenie cestovín (ravioli alebo tortellini) alebo mäsa
Grilované, pečené alebo vyprážané mäso
Grilovaná, pečená alebo vyprážaná zelenina (najmä zemiaky, artičoky a baklažány)
Omelety
Pizza
Pečené ryby
Použitie
Odporúčame 15–20 gramov na osobu. Omáčku môžete podávať studenú na toastoch alebo zohriatu na panvici ako omáčku na cestoviny. V závislosti od vašich možností môžete pripraviť zložitejšie jedlá pridaním smotany, bešamelu, masla, taveného syra, oleja alebo majonézy.
Bonus
Pasta z bielych hľuzoviek je jedným z najjednoduchších produktov na prípravu a kombinovanie so všetkými prísadami.
Zloženie: huby, slnečnicový olej, jablčný ocot (jablčný ocot, antioxidant E224 (obsahuje siričitany)), biela hľuzovka (Tuber borchii Vitt.) 2 %, cukor, prírodná aróma, soľ, sušené bobule borievky, sušená petržlenová vňať, sušený zázvor.
Neobsahuje farbivá ani konzervačné látky.
Výrobca Giuliano Tartufi, Via dell'Ulivo 1 – 31, 06026 Pietralunga (PG) – Taliansko
Hmotnosť 80 g
Odporúčané množstvo pre jednu osobu 10 g – 15 g
Zloženie huby, slnečnicový olej, jablčný ocot (jablčný ocot, antioxidant E224 (obsahuje siričitany)), biela hľuzovka (Tuber borchii Vitt.) 2%, cukor, prírodná aróma, soľ, sušené bobule borievky, sušená petržlenová vňať, sušený zázvor
Krajina pôvodu Taliansko
Skladovanie Neotvorené výrobky sa môžu skladovať mimo chladničky na chladnom a suchom mieste, po otvorení ich uchovávajte v chladničke a spotrebujte do 7/10 dní.
Alergény Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené ako SO2
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 324 Kj / 78 Kcal
Tuk 4,9 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,6 g
Sacharidy 4,7 g
z toho cukry 4,6 g
Vláknina 3,8 g
Bielkoviny 3,4 g
Soľ 2,4 g