Giuliano Tartufi Rizoto s čiernou hľuzovkou, 350 g (Riso Carnaroli)
Popis
Rizoto s čiernou hľuzovkou
Rizoto s čiernou hľuzovkou je jedným z najreprezentatívnejších jedál Made in Italy a vzniklo z vášne dvoch najkvalitnejších surovín: ryže Carnaroli a letnej hľuzovky.
Ryža Carnaroli s klasickým podlhovastým tvarom zrna je najpoužívanejšou odrodou na prípravu rizota a dokonale sa hodí k letnej hľuzovke, aby sa z nej dalo pripraviť jedno z najchutnejších rizot talianskej kulinárskej tradície.
Budete spokojní s výnimočným, chutným a jedinečným pokrmom, ktorý môžete pripraviť v niekoľkých jednoduchých krokoch.
Príprava v kuchyni
Ryžu uvarte vo väčšom množstve osolenej vody, uvarte ju al dente a dochuťte ju na panvici s niekoľkými lyžicami masla a niekoľkými lyžicami Parmigiano Reggiano, na záver môžete pridať niekoľko plátkov letnej hľuzovky podľa chuti a vkusu.
Rizoto s čiernou hľuzovkou je vynikajúci prvý chod, jednoduchý na prípravu a s dokonalým výsledkom z hľadiska chuti, vône a rafinovanosti.
Je to vynikajúci výrobok, ktorý umožňuje pripraviť rýchly, chutný a rafinovaný chod.
Ide o mimoriadne univerzálny výrobok, ktorý je vhodné mať vždy k dispozícii.
Nemal by chýbať vo vašej špajze, v kuchynskej skrinke.
Zloženie: Ryža Carnaroli 98 %, sušená čierna letná hľuzovka (Tuber aestivum Vitt.) 1 %, čo zodpovedá 5 % čerstvej hľuzovky, hľuzovková aróm
Neobsahuje farbivá ani konzervačné látky.
Výrobca Giuliano Tartufi, Via dell'Ulivo 1 – 31, 06026 Pietralunga (PG) – Taliansko
Hmotnosť 350 g
Odporúčané množstvo pre jednu osobu 80 g – 100 g
Zloženie Ryža Carnaroli 98 %, sušená čierna letná hľuzovka (Tuber aestivum Vitt.) 1 %, čo zodpovedá 5 % čerstvej hľuzovky, hľuzovková aróma
Krajina pôvodu Taliansko
Skladovanie Skladujte na chladnom a suchom mieste
Bez alergénov
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1461 Kj / 344 Kcal
Tuk 1,62 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,52 g
Sacharidy 74,8 g
z toho cukry 0,6 g
Bielkoviny 7,15 g
Soľ < 0,1 g