Giuliano Tartufi Strangozzi s čiernou hľuzovkou, 250 g
Popis
Strangozzi s čiernou hľuzovkou
Strangozzi sú typickým pokrmom z regiónu Umbria s kulinárskou tradíciou.
Vyrábajú sa kombináciou najlepšej tvrdej pšenice s letnými hľuzovkami.
Dlhá a hranatá charakteristika robí tento tvar cestovín jedinečným, ktorý sa dokonale spája s obklopujúcou chuťou letnej hľuzovky.
Strangozzi s čiernou hľuzovkou sú dokonalé vo svojej jednoduchosti, v skutočnosti stačí po uvarení pridať lyžičku masla a posypať parmezánom, aby ste si vychutnali ich lahodnosť.
Milovníkom intenzívnejších chutí odporúčame pridať plátky čiernej hľuzovky, ktoré dodajú tomuto lahodnému pokrmu ešte intenzívnejšiu a rafinovanejšiu chuť.
Príprava v kuchyni
Strangozzi s letnou hľuzovkou uvarte vo väčšom množstve osolenej vody, sceďte ich al dente a zohrejte ich na panvici s niekoľkými lyžičkami masla a niekoľkými lyžičkami parmezánu.
Ak chcete ešte viac zvýrazniť opojnú chuť hľuzoviek, pridajte niekoľko plátkov hľuzovky Giuliano Tartufi, výsledok bude intenzívnejší.
Podávanie
Strangozzi s čiernou hľuzovkou sú ideálne na prípravu jednoduchého, ale chutného pokrmu.
Sú ideálne na oslavy a špeciálne príležitosti, vďaka nim bude vaše menu ešte rafinovanejšie.
Bonus
Strangozzi s čiernou hľuzovkou sú veľmi jednoduché na prípravu, pretože sú hotové za krátky čas. Aj menej skúsený kuchár z nich dokáže pripraviť chutné a rafinované jedlo.
Zloženie: múka z tvrdej pšenice, čierna letná hľuzovka (Tuber aestivum Vitt.) 2 %, šampiňóny, hľuzovková aróma.
Čas varenia: 9 minút
Výrobca Giuliano Tartufi, Via dell'Ulivo 1 – 31, 06026 Pietralunga (PG) – Taliansko
Hmotnosť 250 g
Odporúčané množstvo pre jednu osobu 80 g – 100 g
Zloženie múka z tvrdej pšenice, čierna letná hľuzovka (Tuber aestivum Vitt.) 2 %, šampiňóny, hľuzovková aróma.
Krajina pôvodu Taliansko
Skladovať na chladnom a suchom mieste
Alergény Obilniny obsahujúce lepok: pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1506 Kj / 355 Kcal
Tuk 1,4 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,4 g
Sacharidy 72,0 g
z toho cukry 2,9 g
Vláknina 3,5 g
Bielkoviny 12,0 g
Soľ 0,007 g