Jean Brunet Paštéta terina z diviaka, 180 g
Popis
„Tradícia a modernosť“ je motto Jeana Bruneta, majiteľa spoločnosti so sídlom vo francúzskom regióne Vysoké Pyreneje, ktorá sa už viac ako 100 rokov špecializuje na výrobu paštét a mäsových terín.
Bez farbív, konzervačných látok a emulgátorov.
Francúzska značka Jean Brunet je dlhoročným výrobcom širokého sortimentu vysokokvalitných výrobkov bez akýchkoľvek umelých prísad podľa tradičných receptúr, ktoré sa môžu používať aj pri bezlepkovej diéte.
Jean Brunet ponúka gurmánske špeciality a delikatesy v širokej škále chutí v rôznych druhoch a variáciách paštét – terín, paštét, konfitov atď.
Vyrába sa tradičnou metódou bez pridania farbív, konzervačných látok a emulgátorov, konkrétne bez éčok.
Paštéta terina z diviaka
Kvalitné mäso si doprajeme len veľmi zriedka. Doprajte si odmenu v podobe tejto lahodnej teriny.
Terina je tradičné mäsové jedlo z Francúzska. Vyrába sa zo zmesi bravčového, teľacieho alebo hydinového mäsa, ale aj z kačacej alebo husacej pečene.
Tento druh obsahuje väčšie kusy mäsa ako tradičná paštéta.
Výrazná chuť je príjemná pre chuťové bunky.
Zloženie: bravčová masť, bravčová pečeň, mäso z diviaka 20 %, bravčové líčka, soľ, korenie, muškátový oriešok, korenie.
Bravčové a kančie mäso z EÚ.
Vyrobené vo Francúzsku
Výrobca Jean Brunet – Route de Sénac, Zone industrielle, 65140 Rabastens-de-Bigorre – Francúzsko
Hmotnosť 180 g
Zloženie Bravčová masť, bravčová pečeň, mäso z diviaka 20 %, bravčové líčka, soľ, korenie, muškátový oriešok, korenie.
Krajina pôvodu Francúzsko
Skladovanie Neotvorené výrobky sa môžu skladovať mimo chladničky na chladnom a suchom mieste, po otvorení ich uchovávajte v chladničke a spotrebujte do 7/10 dní.
Alergény Orechy: mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1580 Kj / 383 Kcal
Tuk 37,0 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 14,0 g
Sacharidy 0,8 g
z toho cukry 0,5 g
Bielkoviny 12,0 g
Soľ 1,4 g