Jean Brunet Paštéta z kačacej teriny s armagnacom, 180 g
Popis
„Tradícia a modernosť“ je motto Jeana Bruneta, majiteľa spoločnosti so sídlom vo francúzskom regióne Vysoké Pyreneje, ktorá sa už viac ako 100 rokov špecializuje na výrobu paštét a mäsových terín.
Bez farbív, konzervačných látok a emulgátorov.
Francúzska značka Jean Brunet je dlhoročným výrobcom širokého sortimentu vysokokvalitných výrobkov bez akýchkoľvek umelých prísad podľa tradičných receptúr, ktoré sa môžu používať aj pri bezlepkovej diéte.
Jean Brunet ponúka gurmánske špeciality a delikatesy v širokej škále chutí v rôznych druhoch a variáciách paštét – terín, paštét, konfitov atď.
Vyrába sa tradičnou metódou bez pridania farbív, konzervačných látok a emulgátorov, konkrétne bez éčok.
Paštéta z kačacej teriny s armagnacom
Armagnac je špeciálny druh koňaku a v kombinácii s kačacím mäsom dodá terine nezabudnuteľný zážitok.
Terina je tradičné mäsové jedlo pochádzajúce z Francúzska. Vyrába sa zo zmesi bravčového, teľacieho alebo hydinového mäsa, ale aj z kačacej alebo husacej pečene. Tento druh obsahuje väčšie kusy mäsa ako tradičná paštéta.
Kačacia terina nesklame na slávnostnom stole a najlepšie sa podáva ako lahodná príloha k červenému vínu.
Zloženie Kuracia pečeň, bravčová masť, kačacie mäso 15 %, bravčová krkovička, mechanicky spracované kačacie mäso 10 %, soľ, korenie, muškátový oriešok, armanac 0,8 %, korenie
Vyrobené vo Francúzsku
Výrobca Jean Brunet – Route de Sénac, Zone industrielle, 65140 Rabastens-de-Bigorre – Francúzsko
Hmotnosť 180 g
Zloženie Kuracia pečeň, bravčová masť, kačacie mäso 15 %, bravčová krkovička, mechanicky spracované kačacie mäso 10 %, soľ, korenie, muškátový oriešok, armanac 0,8 %, korenie
Krajina pôvodu Francúzsko
Skladovanie neotvorené výrobky sa môžu skladovať mimo chladničky na chladnom a suchom mieste, po otvorení ich uchovávajte v chladničke a spotrebujte do 7/10 dní
Alergény Orechy: mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1362 Kj / 330 Kcal
Tuk 31,0 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 12,0 g
Sacharidy 0,8 g
z toho cukry 0,5 g
Bielkoviny 12,0 g
Soľ 1,6 g