Manicardi Balzamikový ocot z Modeny D.O.P. Affinato 12 rokov, 100 ml - bez farbív
Popis
Tradičný balzamikový ocot z Modeny D.O.P. Affinato 12 rokov – bez farbív
Tradičný balzamikový ocot z Modeny DOP (chránené označenie pôvodu) je, tak ako všetky umelecké diela, kombináciou vynaliezavosti, vedomostí a schopnosti vložiť doň svoje srdce.
Nie je náhoda, že práve vytvorenie majstrovského diela robí z talianskej Modeny bezkonkurenčné umenie na celom svete.
Jeho príprava je výsledkom stáročnej tradície a skutočným majstrovským dielom.
Špičkový výrobok získaný po minimálne 12 rokoch veľmi pomalého zrenia v špeciálnych malých drevených sudoch.
Je veľmi univerzálny, najlepšie chutí surový.
Tento balzamikový ocot z Modeny sa vyrába starostlivým zrením v špeciálnych sudoch z gaštanov, čerešní, moruše, borievky a dubového dreva.
Najlepšie sa kombinuje s parmezánom a jahodami.
Je vynikajúci, keď sa použije do krémového rizota, a hodí sa k pečenému a varenému mäsu.
Zvýrazňuje vôňu a chuť každého pokrmu.
Je plnený do špeciálnej fľaše Konzorcia na ochranu tradičného balzamikového octu z Modeny.
Elegantné a rafinované balenie, ktoré z neho robí hodnotný darčekový predmet.
Vzhľad: brilantný, hustý
Farba: tmavohnedá
Vôňa: intenzívna, charakteristická, s drevitými esenciami
Chuť: sladká, s vyváženou kyslosťou, drevitými esenciami, vôňou sladkého drievka a červeného ovocia.
Hustota“ pri 20 °C: 1,35
Celková kyslosť: 5,5 ÷ 5,7 %.
Zrenie v sudoch: min. 12 rokov
Zloženie: varený hroznový mušt. Obsahuje siričitany
Tento balzamikový ocot neobsahuje farbivá a je prírodným produktom.
Výrobca Acetaia Manicardi – Via Massaroni, 1, 41014 Castelvetro (MO) – Taliansko
Hmotnosť 100 ml
Zloženie varený hroznový mušt. Obsahuje siričitany
Krajina pôvodu Taliansko
Skladovanie Skladujte na tmavom, suchom a chladnom mieste pri teplote do 20 °C. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu
Alergény Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené ako SO2
Výživové údaje na 100 ml
Energetická hodnota 1200 Kj / 282 Kcal
Tuk 0,0 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,0 g
Sacharidy 65,0 g
z toho cukry 65,0 g
Bielkoviny 0,96 g
Soľ 0,028 g
Doba zrenia v sude min. 12 rokov
Hustota pri 20 °C 1,35
Celková kyslosť 5,5 ÷ 5,7