Manicardi Balzamikový ocot z Modeny D.O.P. extravecchio 25 rokov, 100 ml - bez farbív
Popis
Tradičný balzamikový ocot z Modeny D.O.P. extravecchio 25 rokov – bez farbív
Tradičný balzamikový ocot z Modeny DOP (chránené označenie pôvodu) je ako všetky umelecké diela kombináciou vynaliezavosti, vedomostí a schopnosti vložiť doň srdce.
Nie je náhoda, že je vytvorený s rovnakým majstrovstvom.
Vďaka tomu talianske moderné umenie nenachádza konkurenciu na celom svete.
Jeho príprava, ktorá je výsledkom stáročnej tradície, je skutočným majstrovským dielom.
Špičkový produkt získaný po minimálne 25 rokoch veľmi pomalého zrenia v malých špeciálnych drevených sudoch.
Tento balzamikový ocot z Modeny sa vyrába starostlivým zrením v malých sudoch z gaštanov, čerešní, moruše, borievky a dubového dreva.
Produkt s veľkou všestrannosťou, ktorý si najlepšie vychutnáte v surovom stave.
Je vynikajúci s parmezánom a jahodami, pridáva sa do krémového rizota a hodí sa k pečenému a varenému mäsu.
Zvýrazňuje vôňu a chuť každého pokrmu.
Plnené do špeciálnej fľaše Konzorcia na ochranu tradičného balzamikového octu z Modeny.
Elegantné a rafinované balenie, ktoré z neho robí hodnotný darčekový predmet.
Vzhľad: brilantný, hustý
Farba: tmavohnedá
Vôňa: intenzívna, charakteristická, s drevitými esenciami
Chuť: sladká, s vyváženou kyslosťou, drevitými esenciami, vôňou sladkého drievka a červeného ovocia.
Hustota pri 20 °C: 1,37
Celková kyslosť: 5,5 ÷ 5,7 %.
Zrenie v sudoch: min. 25 rokov
Zloženie: varený hroznový mušt. Obsahuje siričitany
Tento balzamikový ocot neobsahuje farbivá a je prírodným produktom.
Výrobca Acetaia Manicardi – Via Massaroni, 1, 41014 Castelvetro (MO) – Taliansko
Hmotnosť 100 ml
Zloženie varený hroznový mušt. Obsahuje siričitany
Krajina pôvodu Taliansko
Skladovanie Skladujte na tmavom, suchom a chladnom mieste pri teplote do 20 °C. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu
Alergény Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené ako SO2
Výživové údaje na 100 ml
Energetická hodnota 1474 Kj / 346 Kcal
Tuk 0,0 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,0 g
Sacharidy 71,4 g
z toho cukry 71,4 g
Bielkoviny 1,5 g
Soľ 0,098 g
Doba zrenia v sude min. 25 rokov
Hustota pri 20 °C 1,37
Celková kyslosť 5,5 ÷ 5,7