10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 47117747

Manicardi Balzamikový ocot z Modeny I.G.P. Barrique, 250 ml - bez farbív

Manicardi Balzamikový ocot z Modeny I.G.P. Barrique, 250 ml - bez farbív

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Aróma balzamikového octu Modena IGP (chránené zemepisné označenie) pochádza z jeho zrenia v „sudoch“ vyrobených z rôznych druhov dreva. Drevo tak časom výrobok zjemňuje.
7,90 €
0,03 €/ml
Tovar od: Lanýž Shop
7,90 €
0,03 €/ml
Získajte dopravu ZADARMO so
u zásielok od 12,9 €

21.11.2024 na výdajnom mieste
21.11.2024 - 22.11.2024 na vašej adrese

Popis

Balzamikový ocot z Modeny I.G.P. Barrique bez farbív

Aróma balzamikového octu Modena IGP (chránené zemepisné označenie) pochádza z jeho zrenia v „sudoch“ vyrobených z rôznych druhov dreva.

Drevo tak časom výrobok zjemňuje.

Výsledkom je hotový výrobok vysokej kvality a intenzívnej esencie, ktorá zvýrazňuje chuť jedla.

Tento balzamikový ocot z Modeny je výsledkom starostlivého zrenia v špeciálnych sudoch vyrobených z moruše, gaštanu a čerešne.

Je vhodný na ochutenie šalátov a omelety všetkých druhov (najmä však s cibuľou).

Odporúčame ho na prípravu ľahkých jedál so všetkými druhmi zeleniny, najlepšie surovej sezónnej.

Vzhľad: Číry, brilantný

Farba: Tmavohnedá farba

Vôňa: štipľavá, s nádychom drevitých esencií

Chuť: sladká až kyslá s prímesou drevitých esencií

Hustota pri 20 °C: 1,080 ÷ 1,100

Celková kyslosť: 6 ÷ 6,50

Čas zrenia v sude: min. 6 mesiacov

Zloženie: vínny ocot, varený hroznový mušt. Obsahuje siričitany

Tento balzamikový ocot neobsahuje farbivá a je prírodným produktom.

Výrobca Acetaia Manicardi – Via Massaroni, 1, 41014 Castelvetro (MO) – Taliansko

Hmotnosť 250 ml

Zloženie vínny ocot, varený hroznový mušt. Obsahuje siričitany

Krajina pôvodu Taliansko

Skladovať na chladnom a suchom mieste

Alergény Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené ako SO2

Výživové údaje na 100 ml

Energetická hodnota 435 Kj / 102 Kcal

Tuk < 0,1 g

z toho nasýtené mastné kyseliny < 0,1 g

Sacharidy 19,2 g

z toho cukry 19,2 g

Bielkoviny 1,05 g

Soľ 0,025 g

Čas zrenia v sude min. 6 mesiacov

Hustota pri 20 °C 1,080 ÷ 1,100

Celková kyslosť 6 ÷ 6,50