Pastificio Umbro Strangozzi s čiernou hľuzovkou, 500 g
Popis
Antico Pastificio Umbro „cestoviny ako v minulosti“. Remeselná továreň na cestoviny. Neustále zdokonaľovanie najlepšej talianskej tradície. Vzácne a nenapodobiteľné tajomstvá a techniky, ktoré sa zrodili u výrobcov cestovín na prelome storočí. už takmer tridsať rokov vyrába spoločnosť Antico Pastificio Umbro cestoviny podľa starobylej tradície umbrijských výrobcov, pričom využíva poznatky prestížnych manufaktúr na výrobu cestovín, ktoré v Umbrii pôsobia od 50. a 60. rokov minulého storočia. Vďaka technológiám spracovania a používaniu starostlivo vybraných surovín získavajú výrobky tradičné hodnoty a do vaječných cestovín sa používajú len vajcia od sliepok z voľných chovov, s rešpektom k prírode. všetky činnosti spoločnosti boli vždy organizované v snahe o dosiahnutie maximálnej kvality, a to tak z hľadiska chuti, ako aj bezpečnosti výrobkov, a spoločnosť získala a dlhodobo si udržiava najvyššiu úroveň certifikácie BRC a IFS.
Cestoviny sa vyrábajú ručne z vybraných 100 % talianskych zŕn, sú bronzovo lúpané a sušené pri nízkej teplote, mäkké hniezda s mierne hustým cestom dodávajú chuťovým pohárikom pocit domácich cestovín od babičky, presne tak, ako sa to robilo na začiatku storočia vďaka múdrosti spoločnosti Mastri Pastai.
Tradične vyrábané cestoviny sú skutočným jedlom podľa pravej talianskej tradície. cestoviny sú ochutené starostlivo vybranými prísadami a jednoduchým pridaním extra panenského olivového oleja alebo masla sa z nich stáva plnohodnotné jedlo. Vďaka autentickým farbám budete mať na stole závan čerstvého vína.
Strangozzi s čiernou hľuzovkou
Strangozzi sú typickým jedlom z regiónu Umbria s kulinárskou tradíciou.
Vyrábajú sa kombináciou najlepšej tvrdej pšenice s letnými hľuzovkami.
Dlhá a hranatá charakteristika robí tento tvar cestovín jedinečným, ktorý sa dokonale spája s obklopujúcou chuťou letnej hľuzovky.
Strangozzi s čiernou hľuzovkou sú dokonalé vo svojej jednoduchosti, v skutočnosti stačí po uvarení pridať lyžičku masla a posypať parmezánom, aby ste si vychutnali ich lahodnosť.
Milovníkom intenzívnejších chutí odporúčame pridať plátky čiernej hľuzovky, ktoré dodajú tomuto lahodnému pokrmu ešte intenzívnejšiu a rafinovanejšiu chuť.
Príprava v kuchyni
Strangozzi s letnou hľuzovkou uvarte vo väčšom množstve osolenej vody, sceďte ich al dente a zohrejte ich na panvici s niekoľkými lyžičkami masla a niekoľkými lyžičkami parmezánu.
Ak chcete ešte viac zvýrazniť opojnú chuť hľuzoviek, pridajte niekoľko plátkov hľuzovky Giuliano Tartufi, výsledok bude intenzívnejší.
Podávanie
Strangozzi s čiernou hľuzovkou sú ideálne na prípravu jednoduchého, ale chutného pokrmu.
Sú ideálne na oslavy a špeciálne príležitosti, vďaka nim bude vaše menu ešte rafinovanejšie.
Bonus
Strangozzi s čiernou hľuzovkou sú veľmi jednoduché na prípravu, pretože sú hotové za krátky čas. Aj menej skúsený kuchár z nich dokáže pripraviť chutné a rafinované jedlo.
Zloženie: krupica z tvrdej pšenice, šampiňóny (Boletus edulis a príbuzné skupiny), čierna letná hľuzovka (Tuber aestivum Vitt.), aróma, soľ.
Čas prípravy: 8 minút
Výrobca Antico Pastificio Umbro – Via Lago di Fusaro, 9, 06034 Foligno (PG) – Taliansko
Krajina pôvodu Taliansko
Skladovať na chladnom a suchom mieste
Alergény Obilniny obsahujúce lepok: pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1506 Kj / 355 Kcal
Tuk 1,4 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,4 g
Sacharidy 71,5 g
z toho cukry 2,9 g
Bielkoviny 12,4 g
Soľ 0,05 g