ProBio GASTRO - Pšeničný bulgur 3 kg BIO
Popis
Poznáte pšeničný bulgur? Bulgur sa vyrába zo špeciálnej tradičnej pšenice technológie. Pšenica sa najprv aktivuje vodou a teplom a potom sa nechá čiastočne naklíčené (tým sa v zrne vytvoria enzýmy a zrno sa stane biologicky aktívne), potom vysušené parou a nakoniec nahrubo rozdrvené. Vďaka tomu Vďaka tejto úprave je ľahko stráviteľný. Bulgur má vysoký obsah vlákniny, ktorá má priaznivý vplyv na naše trávenie a je nutrične bohatý.
Bulgur v kuchyni: Oceníte najmä jeho rýchlu prípravu a všestrannosť. Je pripravený približne za 20 minút. Bulgur krátko povaríte (5 minút) a necháte ho 15 minút odstáť. pod vekom. Môžete ho použiť ako prílohu k mäsu, zelenine na prípravu rôznych zmesí, šalátov, mäsových guľôčok a placiek, na pečenie, ako posýpka do polievok, pilafov atď.
Recept – Letný šalát z bulguru
Zloženie: 100% bulgur BIO
Balenie: 3 kg
CZ-BIO-002
Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
Výživové údaje v 100 g výrobku | |
---|---|
Energetická hodnota | 360 kcal |
Tuky | 1,00 g |
z toho nasýtené | 0,20 g |
Sacharidy | 78,10 g |
z toho cukry | 0,40 g |
Bielkoviny | 11,00 g |