ProBio Kukuričná krupica BIO 4 kg
Popis
Kukuričná krupica BIO je skvelou ingredienciou, ktorú možno v kuchyni použiť na mnoho rôznych spôsobov. Tu je niekoľko nápadov na jej použitie:
Polenta: Tradičné talianske jedlo, ktoré sa pripravuje varením kukuričnej krupice vo vode alebo vývare, kým nevznikne hustá kaša. Polenta sa môže podávať ako príloha k mäsu, zelenine alebo sa môže nechať vychladnúť, nakrájať na plátky a vyprážať alebo piecť.
Kaša: Kukuričná krupica sa môže použiť na prípravu sladkej alebo slanej kaše. Stačí ju uvariť vo vode alebo v mlieku, pridať cukor, med, orechy, ovocie alebo iné dochucovadlá.
Pečenie: Môžete ju pridať do rôznych druhov cesta, napríklad do chleba, sušienok alebo muffinov. Kukuričná múka dodá cestám zaujímavú štruktúru a chuť.
Knedle z kukuričnej múky: Z krupice môžete pripraviť cesto na knedle, ktoré sa môže použiť do polievok alebo ako príloha.
Palacinky z kukuričnej múky: Z kukuričnej múky zmiešajte vodu, soľ a trochu oleja, vypracujte cesto a vytvarujte z neho palacinky, ktoré môžete vyprážať na panvici.
Zahusťovanie polievok a omáčok: Môžete ju použiť ako zahusťovadlo do polievok, omáčok alebo dusených pokrmov.
Bio kukuričná múka je preto veľmi všestranná a môže sa stať zaujímavou súčasťou vášho jedálnička, najmä ak hľadáte bezlepkovú alternatívu.
Zloženie: 100% kukurica BIO
Balenie: 4 kg
CZ-BIO-002
Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
Výživové údaje v 100 g výrobku | |
---|---|
Energetická hodnota | 319 kcal |
Tuky | 2,50 g |
z toho nasýtené | 0,30 g |
Sacharidy | 75,00 g |
z toho cukry | 2,50 g |
Vláknina | 4,00 g |
Bielkoviny | 6,50 g |
Soľ | g |