ProBio Želírovací cukor BIO 500 g
Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Želírujúci trstinový cukor s pektínom na prípravu marmelád a džemov. Bez chemických a konzervačných látok. Na 1,5 kg ovocia použite 500 g želírovacieho cukru. Veľmi jednoduchá príprava.
Popis
Želírujúci trstinový cukor s pektínom na prípravu marmelád a džemov. Bez chemických a konzervačných látok. Na 1,5 kg ovocia použite 500 g želírovacieho cukru. Veľmi jednoduchá príprava. Do uvareného a rozmixovaného ovocia pridajte cukor, krátko povarte a máte hotovo.
Alergény: sezamové semienka (sezam)
Skladovanie:Skladujte pri teplote do 30 °C a relatívnej vlhkosti do 65 %.
Zloženie: BIO trstinový cukor, 1% citrusový pektín
Balenie: 500 g
CZ-BIO-002
Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
Výživové údaje v 100 g výrobku | |
---|---|
Energetická hodnota | 400 kcal |
Tuky | 0,00 g |
z toho nasýtené | 0,00 g |
Sacharidy | 99,10 g |
z toho cukry | 97,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Bielkoviny | 0,00 g |
Soľ | 0,02 g |